היי אני די חדשה..

היי אני די חדשה..

היי נשמות.. אני חדשה פה!.. אני רואה את רוב הפרקים של נשיקות גנובות ועכשיו לא מסתדר לי עם ביצפר כי אני מסיימת ב3.. איזה בעע.. קיצר זה יהיה נחד אם תעשו תקציר ארוך לכל פרק.. תודה למי שתסכים!!.. וד"א.. למישי יש אולי ת'שיר פתיחה של התוכנית?!.. שם או שיר והיא תשלח לי באיי או משו.. תודה כפרונות יומהמם!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גמני מחפשת את השיר. אם אני אמצא אני אעלה אותו לכאן להורדה

moran129

New member
שלום....../images/Emo24.gif

שלום...אני מורן מנתניה עוד שבוע בידיוק בת 13 בכיתה ח'... נעים מאוד! ועדיין אין קצה חוט בקשר לשיר.... גמאני רוצה... אבל...אין.. מקווה שתשתלבי... גמאני די חדשה פה... ותספרי לנו קצת על עצמך...

חחח סבבה אוקיי אז אני קצת

יותר גדולה.. אני בכיתה י'.. כולם צוחקים עליי שאני רואה ת'סדרה.. חח קיצר אני ממש ממש רוצה ת'שירר!!!!.. וזהו.. תודה וביי בנתים!

חניניתה

New member
גם אני בכיתה י'.. עכשיו אני לא הגדו

לה היחידה.. את כבר בת 16 או עדיין לא? כי אם כן אז את יכולה לשלוח טופס שאת רוצה להיות מנהלת.. אני פחות מ16 אני עוד 4 חודשים בת 16 אז בכל זאת שלחתי.. את יכולה לנסות.. כל יום נפתח הפרק היומי ונכתוב דברים חשובים שהיו בפרק.. וגם יש תרצירים בריטיינג וזה מחולק לפרקים אז אם את רוצה אני יכולה לכתוב לך..

ואיי תודה!!

תודה כפרונות.. אני עוד לא בת 16 אבל במילא לא הייתי מגישה כי אני בחצי פנימיה (זה למה אני עונה רק עכשיו), נכנסתי לפורום להתעדכן בסידרה כי חוצמביום שלישי אני לומדת ב2.. אז לא יצא לי לראות....

למעלה