גל את עומדת לפתוח תיבת פנדורה תחשבי על כל ההשלכות אני מצד אחד מבין אותך וחושב שאת צודקת בלספר את הסיפור כי אנשים חייבים לדעת אבל... מצד שני אני שמעתי הרבה מאוד סיפורים והוכחות על מה שקורה למתמכרים לאתר או בכלל לבנות אשר מייד סמכו על הכרויות דרך הרשת אני בכל מקרה אמשיך לעקוב אחרי הבלוג שלך בציפייה שיש לו סוף טוב ובקשר לאנשים שיבינו את הכאב שלך אוקיי אבל תצפי גם לתגובות לא מבינות כי יש פה אנשים מכל הסוגים רונן
אני אישית כותב בלוג כבר שנה בתפוז, בו אני מספר ומתפרק שחור על גבי לבן בכל העובר עליי לבינתיים אני רק נהנה ומרגיש משוחרר ומרגיש טוב יותר עם הכתיבה.. כל הכתיבה לא הולידה שום בעיה ואפילו במובן מסויים שאחותי קיבלה לינק הקשר חוזק בו היא הביעה הזדהות עימי ועם מה שעובר עליי
י ואני בכיליון עיניים, קוצר-רוח והשתוקקות עזה ממתין להמשכו!!!!
כ
ל
ה
כ
ב
ו
ד
על הפתיחות, האומץ והרצון לשתף - לא כולם מסוגלים!!!!
אין לך מה להתבייש במעשייך - זה בהחלט סביר והגיוני ואפילו די מרענן לעיתים כיף להתנסות בדברים אחרים, חדשים. לעומת זאת, אני מקווה מאוד שלא תעשי מהלכים פזיזים....
בברכת סובלנות - יש דברים נוספים לראות ולשמוע, שלך תמיד,
כל הקטע הזה של ה"לא נודע" והאופציה של להכיר אנשים חדשים מבלי לצאת בכלל מהבית, וכל הענין של להכיר את הפנימיות של הבן אדם לפני החיצוניות יוצר משיכה וסקרנות ולבסוף התמכרות! זו דעתי בכל מקרה
לא נתפס אצלי שאנשים יכולים להיות מול מסך ולא לצאת מהבית, לא לראות אנשים, לא להכיר, לא לדבר [פיזית] זה מטורף! איך אפשר?! אני יותר נהנת מעולם האמיתי על הוירטואלי... אחלה לילה, מזושש!