היי אניחדשה כאן!

סתם אור

New member
היי אניחדשה כאן!

שמעתי את הדיסק החדש שלהם ודי התאכזבתי קצת!... ציפיתי להרבה יותר! אגב יש מישהו שיודע אם יש להם הופעה בקרוב??

moriss

New member
ברוכה הבאה, את לא היחידה

שהתאכזבה, אני גם ואני בטוח שיש עוד כאלה. חלקם גם מהפורום. בקשר להופעות SORRY אין לי מושג...

אמממ...תחדשי..../images/Emo13.gif

סתתאמ.... ברוכ הבא לפורמ..שבזמנ האחרונ כבר לא יבש... ו...לא נורא כל אחד והטעמ שלו..אני למשל מאוד אהבתי את הדיסק..אבל לא יותר ממציאות ניפרדת.. ו..הופעות אני לא יודעת בזמנ הקרוב...אבל אמרו שמחר אמורה להיות הופעה ברעננה...(19.8) אמ מישהו יודע משהו..דברו אל תישתקו! בתודה..רוני הסטלנית ל.

RiNaTiT

New member
כולנו התאכזנו.... ../images/Emo4.gif

אחים שלי ודודים יקרים..... אני חייבת לומר שאחרי צפייה ארוכה וממושכת ומייגעת התאכזבתי קשות מהדיסק החדש שלהם!!!! כמובן שאי אפשר פילו להשוות אותו לשתי הדיסקים הקדמים... אז נקווה לדיסק יותר טוב ויותר מושקע בפעם הבאה... ורק נקווה שזה לא יקח להם כמה שנים.... כי אחרי צפייה של כמה שנים טובות... הם איכזבו!!!! ותחשבו על זה...
רינת.

sagiiltus

New member
אוי איזה בולשיט!!!

לא רוצה להתנשא או משהו, אבל בתור בנאדם עם נסיון מסוים במוזיקה בחיים שלו אני יכול להגיד בוודאות שהדיסק החדש של היהודים הוא הכי מושקע, והכי יהודי שיש!! זה שאתם פחות מתחברים לדיסק זה לא אומר שהוא פחות טוב. אם אתם עדיין בכל זאת מתעקשים , תשוו בין הדיסק השני לשלישי.. זה לא שיפור?

למעלה