היי איריס...

ADVAM4

New member
היי איריס...

אנשים.. מצטעראת שכתבתי שתי נושאים רצופים... איריס... זוכרת אותי מההופעה בניצנים... שנתת לי לשיר איתך 2 שירים.. זה היה מדהים!!! תודה :)

ADVAM4

New member
אממממ....

הייתי בהופעה שלה בניצנים.. אז מי שהיה שם יודע שהיא הופיעה על במה קטנה כזאת.. אז עמדנו שם שורה רישונה.... והיא הסתכלה עליי שם קצת והבינה שאני יודעת את המילים של השירים... לעומת כל מי שהיה שם.. שרק זז.. אז פתאום היא התקרבה ונתנה לי לשיר שני שורות מ2 שירים.. :)

ADVAM4

New member
תדעי לך שזה היה מדהים!!!

ובאמת שבניצנים..הייתה הופעה מצויינת.. ממש נהנתי! :) תמשכי ככה!

אדווה?????????

מה המצב???????????? ווואי אני זוכר שאת שרת איתה כי אני הייתי לידך.. חחח בזכותה ובזכות חבר שלי יש לי מפרט ליום הולדת מאיריס!!! וככה זה היה גם במיקה קרני.. רק שהיא לא הייתה יכולה לתת לך לשיר..

ADVAM4

New member
ברור שאני זוכרת..!!!!

חחחחח שחיפשנו סוללות בכל הכפר... חחחחחחחח ושאיריס נתנה לנו את המפרט!!! היה כייף! אצלי הכל בסדדר... מה איתך?... *כמה נחמד לנו להיפגש בפורום של איריס!*

חחחחחחחחחח

וואלה נכון .. כמעט שכחתי מהסוללות.. וכל זה היה בישביל להציטלם עם אדם!! הקלידן המלך של איריס.. ותגידי אדווה את במקרה לא אדווה קרני ???חחחחח

ADVAM4

New member
חחחחחחחח

כן.. מיקה הפכה אותי לבת שלה.. אז כנראה שהשם משפחה שלי הפך להיות קרני !!!! :) אולי עוד מישהו רוצה שאני אהיה הבת שלו?.. חחחחחחח אמממ בטח כל הפורום הזה לא מבין על מה אנחנו מדברים *בדיחות פרטיות* טחחח זה היה הכי מפדח בעולם ששרתי.... דיי דיי דיי!! :) לפחות ידעתי את המילים....

חחחחחחח

אני מתאר לעצמי שהם לא מבינים .. ונראה לי שאת היחידה שידעת את המילים של אמא שלך (מיקה רני) אבל אני ידעתי למחוא כפיים..חחחח

ADVAM4

New member
חחחחחחח

איצקיישן(אני קוראת לך ככה...) אני חושבת שקצת התנחלנו פה.. חה חה חה! *סרטים כתומים* למה כולם ישנים?.. נמנמנמנמ... רק התחלים פה... בוא נעיר את כולםםםםם!!!

אל תשאלי..

חנונים טילים פה באמא שלי .. כולם ישנים בפורום של סינרגיה מזמן היו רוצחים אותי אותך שאנחנו מבלבלים להם במוח.. אבל שיהיה מה נעשה.. אולי אני אעלה שאלונים בקרוב וזה קצת יחזיר חיים.. ולמה איציקיישן??? אין עוד שמות מכוערים?? חחחח הכי מכוער שקראו לי זה נראה לי ציקי..

ADVAM4

New member
חחחחח

נמנמנ... ציקי...מצחיקיייקי חחחחחחח שמת לב שאין אף אחד פה מהאזוש לי (אשקלון) אני מתביישת שאני גרה באזור הזה.. אני עוברת! מישהו רוצה לאמץ אותי?.. אההה נחנחנח... אני אעבור לגור עם האמא השניה שלי.. מיקוש.!:) חחח אבל זה יותר חור... זה באמירים... סוף העולם!! ולמה אין פורום לבתי...זה לא כייף!!!

חחחחח

נחשי למה...כי רק אני וליאור עמדנו בהופעה שלה בניצנים..ועוד מחאנו את הכפיים שלנו עם הסיבוב לימין וסיבוב לשמאל..אבל הכי כיף זה היה אחרי זה שהיא נתנה לי ולליאור לעלות על במה ולהצתלם עם הגיטרה שלה זה היה פשוט אדיר הנה התמונה..

ADVAM4

New member
נמנמנמנ....

לא היה לי אינטרנט בשישי-שבת.. לא כייף!): בכל אופןןן!!! יפה לכם לגעת בגיטרה שלה...:) ואיפה ליאור..? למה הוא לא פה?!

ליאור

פתח את הפורום שלה בהייד פאקר והוא מנהל אותו.. למרות שיש פה אנשים ששונאים אותנו על זה שפתחנו שם פורום.. אבל את יודעת את מה זה מזיז לי ואם את לא יודעת עזבי לא כדאי לך לדעת..

ADVAM4

New member
למה רק אני....

למה רק אני לא מבינה מה זה הייד פארק וכל זה?!! אני בורה!!

למעלה