היי איל

ihovav

New member
היי איל

1 -> התקנתי לא מזמן WIN2000 PRO בנוסף למערכת ה ME שכבר היתה לי ה 2000 באנגלית ותומך בעיברית אבל אחרי שהתקנתי OFFICE2000 כל MSGBOX שמופיע לי מלא ב ``?`` במקום אותיות עיבריות או אנגליות חשוב לציין שב OFFICE97 שגם כן מותקן אצלי - אין לי את הבעיה הזו זה כולל את כל התוכנות הנילוות כמו OUTLOOK וכ``ו... מה לעשות ? 2 -> מאז שעברתי לשימוש ב 2000 - ה MESSANGER שלי לא עובד הורדתי ותו מחדש בגירסא עיברית והתקנתי - אבל הוא עדיין לא מצליח להתחבר ניסיתי אפילו לסגור ולפתוח מחדש את ה PASSPORT שלי וכלום לא עובד הוא מנסה להתחבר ובסוף כותב לי שהשירות לא זמין חשוב לציין שאין לי בעיה להיכנס להוטמייל סתם ככה פרטים טכניים על המחשב : PENTIUM III 866 256 RAM HD 30GB מערכת הפעלה WIN2000PRO ו - WIN ME בבקשה תעזור לי...

@poet

New member
win2k , fuckin` 2k

היי קודם כל יש לי שאלה מדוע התקנת את ה win2kpro? מלבד העובדה שיש בה 63 אלף באגים ידועים .... טוב אני מניח שזו הפעם הראשונה שלך (הכי קשה לדעתי) , אז ככה אני מבין שבחרת doul bot אני מאמין שעשית את השגיאה הגדולה מכולם והתקנת את מערכת ההפעלה החדשה על אותה מחיצה שבה מותקן ה ME כי אם בכך הדבר ? - פרמט פרמט תחזור אלי לשלילת הרעיון poet

ihovav

New member
ממש לא

אני אישית מאוד אוהב לעבוד עם ה 2000. ולא, לא התקנתי אותם אפילו באותו כונן הם מותקנים בכוננים נפרדים יש לי את הדיסק ככה שאם צריך לעשות שינוים - אני יכול רק תגיד לי מה

eYaL

New member
היי

אוקיי..אז ככה: 1-ציינת אמנם ששפת הממשק של הוינדוס היא אנגלי,אבל תומך עברי. לא צינת מה שפת הממשק של האופיס. אנגלי גם הוא? או עברי מלא? 2-נתחיל בשאלה...למה מסנג`ר ולא אייסיקיו? צירפתי לך קישור לעמוד התמיכה של MSN eYaL

ihovav

New member
אז ככה

שפת הממשק של ה אופיס היא עברית ולגבי ה אייסיקיו - התקנתי אבל הוא עשה לי מליון בעיות - הוא היה מוציא לי הודעות בלי סיבה כל חצי דקה - אז הסרתי אותו

eYaL

New member
חלב עם בשר???! ;-)

אהממ..אז ככה נראה שאתה מנסה לעשות לך איזו ערבוביה שם. לא הכי כדאי להתקין תוכנה שהיא כולה עברית,על מערכת הפעלה שהיא מבוססת אנגלית,אבל תומכת עברית. תשיג לך אופיס שהוא אנגלי>עברי (כן,יש כזה) ואז תתקין בלי בעיה. בקשר לאיסיקיו,תוכל לנסות שוב:תוריד את הגרסה האחרונה,תתקין,תיצור לך משתמש,ואם אתה נתקל בבעיה...אנחנו פה.. eYaL

ihovav

New member
??????

אתה כנראה אף פעם לא אכלת צ`יזבורגר... עכשיו ברצינות - תודה אני אמשיך בנתיים עם ה אופיס הזה אני בכל מקרה לא משתמש בו כ``כ הרבה ולגבי ה אייסיקיו - אין לי מושג מה לעשות איתו ואני אשמח לקבל הדרכה עליו - יכולות וצורת שימוש שוב תודה

eYaL

New member
:)

אין בעד מה, בקשר לאיסיי- תוריד,תתקין,ומשם אני אדריך כאן ואענה על שאלות אם צריך. eYaL

Mr. FresH

New member
תשובה אמיתית

תעזר בלינק , פותר את הבעיה של סימני השאלה. לגבי המסנג`ר , בעיה כלל עולמית ידועה. בהצלחה,

ihovav

New member
פתר חלקית...

תודה על העזרה עשיתי את מה שכתוב שם כרגע רוב הבעיות נפתרו אבל עדיין מופיעים לי פה ושם סימני שאלה לא משהו קריטי בכל מקרה - תודה ועוד דבר : על פי הנסיון שלי פה ובפורום של IOL - יש בינהם חובבן - וזה לא הפורום הזה אל תיפגע...

דיסקט

New member
איזה סימני שאלה?

ובקשר ל IOL... דיברת אלי? אם כן, אתה מתכוון בטח לאור גלעד.

למעלה