היי אילי!!!!!!

היי אילי!!!!!!

אני סיגל ואני פונדי בפעם השניה (והאחרונה..). בשתיי הפעמים הלכתי לעניין בצורה פרטית וללא משרדי תיווך. יש כאלה שמעדיפות ללכת למשרד , אני אחרי שבדקתי העדפתי שלא. אם נרצה או לא משרדי התיווך מרוויחים בזכותנו ועל גבנו, האדם היחידי בעולם שאתן לו להרוויח על גבי ....זה...אמא שלי! הרגשתי במשרדים כאילו הם יוצרים אוירה שהם "המציאו " אותי.... לאחר שליקטתי את כל האינפורמציה שיכולתי וגיבשתי את דעתי (לגבי סכומים שהייתי מעוניינת לקבל , או למשל מה זה ידרוש ממני...) התחלתי לחפש זוגות. המצב הוא כזה שכרגע יש יותר הורים מפונדקאיות.....אז זו ממש לא בעיה למצוא זוג ויותר מכך....לבחור מתוך "מלאי" קיים.. ראיתי הרבה זוגות והלכתי על אלו שהיתה לי כימיה הכי טובה איתם. ולא טעיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שבפעם הראשונה ההליך היה ארוך ומייגע הכל זרם "פיקס"!! לדעתי האישית כדאי לך ללכת על זה באופן ישיר וללא משרד. אבל אני חייבת לציין שמה שהכי חשוב הוא שלך יהיה נוח ואם תרגישי שלך יהיה הכי נוח דרך משרד אז תעשי כך. זהו בינתיים חג שמח סיגל

סלי1234

New member
הי אילי .....

שמי סלי ואני פונדקאית של מירבי, אני גם הלכתי על אופן עצמאי ולא דרך מכון, והסיבה העיקרית לכך היא שאני קבעתי לעצמי את הלוח זמנים מתי ואיך, וכשהגעתי להחלטה ופגשתי את מירבי הכל הלך על הצד הטוב ביותר בלי מעורבות של אף אחד,אבל כמו שסיגל ציינה ההחלטה היא שלך, ושהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

היי אילי..

אני בהתחלה רציתי לעשות את זה פרטי, אז עשיתי כמה טלפונים לכל מני זוגות שחיפשו פונדקאית, והצורה שהם דיברו בטלפון נשמע ממש לא טוב הנה דוגמא שלעולם לא אשכח אותה התקשרתי לזוג מירושלים, דיברנו על הכל ושהגענו לעניין הכספי היא אמרה לי שהיא יכולה לשלם 15 אלף דולר ומכיוון שהכל היה חדש לי אמרתי שאני רוצה עוד לברר לגבי המחירים שפונדקאית מקבלת, ואז היא תקפה אותי ואמרה תשמעי זה הכסף שיש לי ואת יכולה לעשות ילד בלי שום בעיה מה איכפת לך לעשות ב15 או ביותר גם ככה בשבילך זה כלום. אני לא כל כך אהבתי את הגישה הזו שבעצם כמו שוק זה לפנות ולחפש בפרטי אז החלטתי לפנות למרכז ששם הכל הרבה יותר מסודר הם עושים את התיווך בשבילך, הכל !! הם מטפלים בניירת שאת מביאה דואגים לעזור בכל כמעט ואפילו מסננים זוגות או פונדקאיות, בדרך כלל הזיווגים שלהם מעולים הם קולטים אותך יפה אחרי הראיון מי את ומה את בדיוק מחפשת ומשדרכים לך זוג פיקב כמו שצריך. אני יכולה להגיד מנסיון שלי שודך זוג מדהים!! במלוא מובן במילה מדהים! לדעתי דרך המרכז זה חוסך הרבה כאבי ראש שבחיפושים ובפגישות עם כל מני זוגות, הרבה יותר קל ונעים. אני בחרתי דרך המרכז, והאמת לא התאכזבתי.

למעלה