היי איה

היי איה

כתבתי תגובה אבל מסתבר שזה לא העלה אותה לראש העמוד הזה. תודה על הברכות להצטרפות. כן, הייתי מאוד שמחה ללמוד איך לפתוח יומן או אתר משלי. איך לקשט, לכתוב ולהכין הכל. בתודה

איה@

New member
יופי ../images/Emo70.gif ../images/Emo29.gif

תקראי את המאמר של אריאל "צעד אחר צעד" - לכי לפי הפרוט המאד מדוייק שהוא כתב, וכל שאלה או בעיה שתתקלי בה - חזרי לכאן לשאול. וגם אם תרצי להתייעץ, או להתלבט, בהצלחה. |@איה.

איהל´ה

וואי, נראה לי שאני אתחיל להימאס עלייך מהר מאוד. ניסיתי למצוא ב"חיפוש מתקדם" אריאל, ARIEL, צעד אחר צעד, הכל אבל לא מצליחה למצוא!! אריאל? איה? מישהו יכול לעזור לי שוב? חחחח נשמע נואש.

איה@

New member
ירח ../images/Emo29.gif

מתחת לכותרת עם שם הפורום - יש סרגל ניווט (פס) בצבע אפור עליו יש כפתורים שמובילים ל"בפנוכו" של הפורום תוכלי למצוא שם ב"מאמרים" את המאמר של אריאל, וב"קישורים" את אתרי העיצוב ועוד. את ממש ממש לא נודניקית - ובטח שלא נמאסת עלי
תרגישי חופשי לשאול כל שאלה.
איה.

אוף, אוף, אוף!

נכנסתי להודעה. הלכתי לפי מה שכתוב. ונתקעתי!!! היה עמוד כזה שלמטה יש "נקסט" ולמעלה יש כאילו 3 אפשרויות למשהו. לא הצלחתי! מה לעשות?! אוף!!! אני מתארת לעצמי איזה בעיות יהיו כשיהיה לי בלוג. אז מה עכשיו?! אוף!

איה@

New member
עכשיו - לנשום עמוק ../images/Emo152.gif

ולספור עד 10 .........
זהו? נרגעת?......... עכשיו את יכולה להסביר לאט ובניחותא מה הבעיה. כך שנוכל להבין ולעזור.
איה.

איה

חחח שיגעתי אותך. תראי, ניסיתי מה שאריאל אומר. לא הצלחתי. זה נתקע באמצע. מה אני יכולה לעשות? איך אני אפתח בכל זאת?

למעלה