היי אחרי הרבה....

היי אחרי הרבה....

זמן שלא כתבתי פה אני כותב ושואל אם מישהו היה אתמול בג´י ספוט ויכול לספר לי על איך היה הבאטל העיברי הראשון אני מאד אשמח

TeeAnTee

New member
אתמול בג´י

הייתה את המסיבה הכי כייפית בליין הזה ביום חמישי עד עכשיו (לפחות מבאלה שהייתי), היה אחלה תקלוט של רמי וסופרים, אווירה מצויינת, כמובן שהאלכוהול זרם כמו מים. בקשר לבאטל כלא 6 עלו ועשו את ייריית הפתיחה, ואחרי התחיל (במיוחד בייבי) הבאטל מול אנשים מהקהל, נגד נאור ראפיד ("הייתי מזיין אותך אבל אני מעדיף נשים, כרגע אני מעדיף אותך על הקרשים"
), אוהד סינדרום לוקץ´, פלג ועוד איזה מישהו בלתי מזוהה. ממש הופתעתי לטובה מכל הבאטל הזה ציפיתי להרבה פחות, אבל היה פשוט היסטרי ומצחיק, נהנתי. כמו שאמרתי מסיבה מצויינת, ובמקום אחרי הבכורה של 8מייל, מי שלא בא הפסיד.

Hypnotize

New member
היה בסדר...

הבאטל היה משעשע מאוד ובייבי ג´י בהחלט שיחק אותה... אבל משאר הבחינות היה די משעמם 80% ממי שהיה שם בא בשביל שתיה חינם... הבר היה כל הזמן תפוס והרחבה כמעט ריקה המוזיקה כרגיל היתה אחלה אבל לא נהנתי מהאווירה.

TeeAnTee

New member
ועוד משהו בקשר לבאטל

היה אפשר לארגן אותו טוב יותר, לתת לכל מתחרה זמן מוקצב. מה שיצא בסופו של דבר שכל מתחרה קטע את המתחרה השני עוד לפני הפאנץ´ ליין, גם לקהל לא הייתה ממש הזדמנות לשפוט... בכל מקרה שבוע הבא נסו לשפר.

volatile

New member
אני מאוד נהנתי!

בכלל לא תכננתי לבוא, אבל היה לי כרטיס של הסרט וזה ולא היה לי חשק ללכת לישון אז קפצתי... היה מוזיקה טובה, בירה חינם... חברה טובים לרוב... ולי אישית היה כיף... הבאטל היה חביב... בייבי הביא אותה האחרים די פחות (בעיקר אני)... רצוי לציין לטובה את אוהד שהיה טוב אבל כמו שטל אמר. כל הזמן קטעו ולא היה הכי מאורגן... בכל מקרה קיבלתי כוסית ג´ימסון מזה וזה מספיק טוב, אפילו מעולה (ותודה למר ניר ממון, ד´יג´י סופרים, עסקן על רמה). רצוי לציין לטובה גם את תאמר שהיה בבאטל וטל שכח... פלג.

נגבון

New member
אמנם לא הייתי בG

אבל זה בטח שלא היה הבאטל הראשון אם אכן היה שם משהו כזה. הבאטלים הראשונים שהיו היו בחישגוזים 1 ו-2 ו-3 ולאחר מכן זה כבר נהיה במתכונת שונה והרבה פחות מוצלחת לטעמי . היו זמנים ...

DJ$upreme

New member
כן, ולגבי הבאטלים

באטלים עשו בארץ עוד כשצ´ולו פישי נימי וביג ג´ו היו עולים על במות, אני מדבר על לפני 6 ו - 7 שנים. אף אחד לא טען שזה הבאטל הראשון. יחד עם זה, הקטע הספציפי של באטל העלבות בצורה מסודרת חדש יחסית לדור הזה של ההיפהופ. אם כי בג´י היו כבר כמה באטלים, כולל סינקרז בסילבסטר לפני שנתיים - זה כמעט נגמר ברצח.

DJ$upreme

New member
קצת פרטים על הג´י אתמול

כמות נאה של אנשים, רבים מהם ניצלו את המבצעים שלנו עם 8 מייל, הגיעו למסיבה. הקטע של הבאטל היה מוצלח. כלא 6 פתחו בביצוע ל"יריית פתיחה", והמשיכו בבאטל זה מול זה. זה לא החזיק הרבה זמן, כי ראפיד נאור קילה, קפצץ לבמה וחטף את המיקרופון של אחד מהכלא, והתחיל להכנס בבייבי ג´י. בייבי ענה לו בזריזות והתפתח הבאטל הכי חזק של הערב. אחר כך עלה תאמר מול אחד שנקרא ג´יז, שניהם היו די חלשים לדעתי, וג´יז הצליח להכעיס את הקהל על ההתחלה כשקרא לתאמר "ערבי" (למה? הרי זה מה שהוא...!). כך או כך, מהר מאוד זה עבר שוב לבאטל של ג´יז מול בייבי, שפשוט טחן אותו, עם עזרה מאיתמר. עוד עלו, בצורה קצת מבולבלת, סינדרום, פלג, לוקאץ´ (שהושתק אחרי שורה אחת של בייבי), ואולי עוד אחד או שניים. סה"כ היה טוב אבל לצערי האירגון היה קצת לקוי ולמרות שניסיתי לנהל את זה בצורה יותר מסודרת זה לא כל כך הלך. אני יודע שהבאטל מול פישי יהיה יותר מאורגן - את המסקנות נסיק לשבוע הבא. חלק ב´ של המסיבה ביום חמישי הבא, ולהזכירכם כרטיסים מהסרט כוחם יפה גם לשבוע הבא (למי שטרם השתמש בהטבה הזו השבוע).

Rapid נאור

New member
רגע אם נגיד...

שאני שבוע הבא בא אם כרטיס של 8 מייל.. נגיד והלכתי לסרט שוב... אני יכול שוב להכנס חינם? :)

volatile

New member
שמי הראפי בישראל ניר, וגם בפורום

הינו וולאטייל
רק לידיעה... פלג.

למעלה