היי אולי מישהו פה?

הי סופסוף


יש לי עיצה: מכיוון שלא באמת משנה לך מתי עונים לך על זה, והמענה לא חיב להיות סמוך לזמן הכתיבה, אולי מיותר לשאול אם מישהו נמצא, כי ללא מגבלת הזמן התשובה היא "כן" גורף: כן, כל מי שנכנס לפורום מרגע כתיבת המילים הלאה ועד שהן נעלמות תחת פוסטים אחרים - הוא "פה". לכן הייתי מציעה לך פשוט להתחיל נושא להתכתבות, ואלה מאיתנו ש"שם" יענו לך... מה אתה אומר?
 

Gali04

New member
אני חושבת

שלא סתם הוא שואל "מי פה?". אני חושבת, שאין לו נושא ספציפי, שהוא רוצה להתכתב עליו, כשהוא שואל האם מישו כאן, אלא סתם מעוניין לקשקש עם הגולשים שערים בלילות על הא ודא.
&nbsp
&nbsp
 
כן, זה ברור גם לי.

אז שיתחיל את ה"דא" הראשון.

הרי לא מדובר בצ'אט, שהמידיות שלו מספקת את סביבת השיח, ואנשים מתחילים ממה שבא להם לראש באותו רגע - אלא בשיח פחות מיידי ופחות מהיר התפתחות, שכן צריך לבנות אותו סביב *משהו*. ולא מספיק לכך "מי פה".
 

Gali04

New member
אבל אולי זה בדיוק העניין

אולי אין לו בכלל בראש את ה"הא", אלא רק את ה"דא", כלומר
הוא מעדיף להיות זה שמגיב ולא זה שפותח בנושא מסוים.
מעדיף להיות השני ולא הראשון.
&nbsp
ואני יכולה ללמוד על כך, לפי ההתנהלות השוטפת שלו בפורום. אני מניחה שאת מבינה את הקו שאני מנסה להעביר לך....
 
למעלה