היי אביבה

היי אביבה

מזמן לא בקרתי בפורום הזה ואני נהנת לקרוא וללמוד מכל התשובות שנתת. יש לי שאילה - קראתי באחת מתשובותייך, שבה הצעת לשים מראת באגואה במסדרון. למיטב ידיעתי, מראות באגואה (אילו בעלות שמונה הצלעות, כאשר בכל צלע סמלו של בן המשפחה ובמרכז מראה קמורה), יש לתלותן מחוץ לבית. מעל לדלת השרותים יש לתלות קריסטל, שימנע מאנרגיית הבית להכנס לשרותים. יתכן ולא הבנתי את תשובתך, או שכוונתיך למראה אחרת. בתודה והמשך יום מאיר.

היי דולי

יש אסכולות שאומרות כך, ויש כאלה שכך. האסכולות מטפלות בנושא המראות ושירותים בדרכים רבות. קריסטל לא מונע כניסה של שום אנרגיה לשירותים. אם כבר, הוא מניע, לא מונע.אי אפשר למנוע, אפשר להזיז, להאט, להטות את הכיוון, למנוע לא ניתן... אני משערת שההודעה שקראת דיברה על מראות רגילות דווקא. מכיוון שאם כבר מראות באגואה אז או בדלת הכניסה או דלת השירותים. לא כאופציה לאיזון מסדרון. מה השאלה?

שוב שלומות

תודה על התשובה המהירה! כוונתי למראות הבאגואה כפי שרונית גולן העלתה לפורום ב-21.1. לפי מה שאני יודעת, מראות אילו נתלות מחוץ לבית מעל דלת הכניסה כדי למנוע אנרגיות שליליות כמו - "שכנים טובים", עמודי חשמל וכו', או אם יש חץ רעל מאחד מבתי השכנים. לגבי הקריסטל, ההסבר שלך הוא הנכון - הקריסטל מאט או מסיט את האנרגיה ולא כפי שכתבתי.

בוקר טוב

זה מה שרונית העלתה.אני לא נוהגת לתת את דעתי על דברים שלו ביקשו ממני. היא סיפרה מה עשתה, וזהו. כפי שאמרתי קודם, יש דיעות לכאן ולכאן בנושא זה.

למעלה