היי אביבה

veredo

New member
היי אביבה

שמעתי שהיה לך יום הולדת בחודש שעבר אז מוטב עכשיו מאשר בכלל לא אז........הרבה הרבה מ ז ל - ט ו ב ........... רציתי לשאול אותך בעבר המלצת לי לתלות על דלת השרותים וחדר האמבטיה מראות קטנות משום שחדרים אלו ממוקמים ממול חדר השינה שלי , רציתי לשאול אותך כיצד לתלות את המראות ? על גבי הדלת מבחוץ ? אני שואלת כי אתמול הייתי באיזו חנות לכל מיני כאלה והמוכר הציע לי לתלות מראת בגואה כאשר המראה פונה לכיוון הדלת מבחוץ ז"א שאני רואה את הצבע האדום ולא את המראה . הוא המליץ לי לתלות על גבי המשקוף? האם זה אפשרי ? ובבקשה תאמרי לי גם לגבי המראות אם אחליט לשים אותן? תודה ושיהיה לך יום נפלא

לילה טוב

ממממממממ....... מבלי להתיחס לדברים שנאמרו לא על ידי... מראת באגואה תלויה בדלת השירותים מבחוץ... כשמה שרואים כשעומדים מבחוץ, זה את המראה.... לא על המשקוף.... לצורך העניין, מראות באגואה, עם החלק האדום מסביב או בלי חלק זה...עושות את אותה הפעולה, האדום מגביר את הפעולה של כל דבר אבל אפשר גם בלעדיו... לילה טוב

veredo

New member
ובכל זאת

לא ענית לי האם לתלות את המראה על הדלת מבחוץ? שיהיה לך יום נפלא

עניתי...

"מראת באגואה תלויה בדלת השירותים מבחוץ... כשמה שרואים כשעומדים מבחוץ, זה את המראה.... לא על המשקוף...." במילים אחרות - כן, היא צריכה להיות תלויה על הדלת מבחוץ.... ערב נעים

למעלה