היי אביבה!

tipaKtana

New member
היי אביבה!

שנים שלא הייתי פה, מה נשמע? לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה קשה עם השרירים, יש לי בלאגן בחדר, לא זכור לי שעשיתי שינויים דרסטיים בזמן האחרון, אולי תליתי מובייל, אבל לא יותר מזה. אני ממש מודאגת, מה אני יכולה לעשות כדי "לטפח" את הבריאות?

בוקר טוב טיפה

מה כוונתך "יש לי בעיה קשה עם השרירים"? ממה את מודאגת? אם יש לך באלאגן בחדר, אז קדימה לסדר! יום טוב

tipaKtana

New member
הכוונה

בעיה בשרירים- מן חולשה בשרירים. בקשר לחדר, פעם לפני איזה חודש ומשהו סידרתי את החדר והייתה לי מוטובציה והרבה ממנה לסדר את כל מה שאני רואה, ועכשיו אני מסדרת ואז מבלגנת שוב, אבל בערב מסדרת. לא יודעת אם יש קשר- אבל לא שטפתי רצפה כבר כמה חודשים
,אני פשוט לא מצליחה להכריח את עצמי לעשות את זה.. נראה לך שיש קשר בין הרצפה המלוכלכת למצב שלי

וואי, גם לי יש חולשה בשרירים ../images/Emo178.gif

חם נורא, במקומות מסוימים לח, ויש עוד גורמים אנרגיטיים שגורמים לתחושת תשישות בזמן הזה... ראית מה עושים חתולים עכשיו כל היום? שרועים להם בנחת, בקושי מזיזים את קצה הזנב...עד הערב, כשנהיה נעים יותר... אבל..... לא נראה לי שיש קשר בין מה שאת אומרת לבין הרצפה למרות שרצפה שאינה נקיה היא בעלת אנרגיה מהרמה ה"נחותה" ביותר... יש סוגי אנרגיה שונים ומה שמונח על הרצפה הוא "נמוך"... זה כולל את כל החרקים והמגעילים למיניהם שמסתובבים עליה... אז... בבקשה לשטוף, זה טוב גם לחזוק השרירים וגם לנשמה...
ערב נעים

tipaKtana

New member
../images/Emo18.gif צריך להוסיף אייקון של מטאט

יאללה, לנקות!

למעלה