היי אביבה

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
היי אביבה

מצרפת דגם של הבית בקיבוץ, אנחנו נוסעים היום בערב ואשמח לדעת מה ואיך כדאי לשנות. העניין הוא כזה שבכל פעם שאנחנו נוסעים אנחנו מבלים את רב החופשה בשינה, לפחות זו ההרגשה שלי. אנחנו פשוט עייפים מאוד. (סתם כדי שגם אחרים יבינו במה מדובר...)

dreamerit

New member
דוסה בוקר טוב,

ללא קשר לפנג שווי - חייבת לשאול שאלה - למה לשים ארונות כדי לתחום פינת עבודה? האם אי אפשר ליצור אותה בתוך הסלון, גם בלי "לנעול" אותה? באופן אישי, כשמנסים לדמיין כניסה לבית הזה (על בסיס השרטוט שלך, כמובן), נדמה לי שהתחושה הראשונה שנתקלים בה היא של כבדות... אולי אני טועה, ובכל אופן אביבה תשיב לך באופן מפורט יותר, כפי שהיא יודעת. שיהיה חג שמח

זה קשור, זה קשור dreamerit

זה קשור לפאנג שואי... רק מה? ה"למה" לא רלוונטי. כדי לשפר או לתקן אין צורך לדעת למה אלא רק אם האדם עצמו רוצה מרצונו ומוכן לדבר על זה. שאלה ה"למה" יוצרת לחץ...אז ויתור עליה מקדם יותר מהר... בפאנג שואי, הצבה של דברים בצורה מסוימת, או שימוש בפריטים למטרה שאינה מטרתם, אומרת משהו על האדם. אינני אומרת חס וחלילה משהו שאינו "טוב" או "נכון"... אלא, שזו עובדה! דברי חופשי, את עושה פאנג שואי תחושתי, זה מצוין היכולת הזאת, לראות מפה, ולדמיין, היא יכולת פנטסטית בינתיים חג שמייח

nizanm

New member
אני קורא את הדברים ו

ומחפש להפיק מהם תועלת מעשית. אביבה ! ביום חמישי 12.6.2003 בשעה 18:00 אני מוזמן לטקם מרשים של חלוקת תעודות. התכוונתי להסבה מקצועית והעניין לא רק שלא הועיל, אלא הסיג לאחור ומסכן את מה שקודם היה. זה מעציב עד כי אני שוקל לוותר על השתתפות בטקס חלוקת התעודות... פאנג שואי נוגע בזה?

פאנג שואי נוגע...

נוגע בכל דבר בחייך שאתה מוכן לגעת בו... גם אני אספתי לי כמה תעודות בחיי שלמשך כמה שנים לא עשיתי איתן כלום... אח"כ, עם הזמן, כשהתחלתי לעשות את מה שאני רוצה לעשות, למרות הפחד, החששות, הלבטים וכן הלאה, ראיתי שכל מה שלמדתי, שהיה לכאורה "לא לעניין", או אפילו גם לנסיגה, משמש אותי. תעודה מסמלת ידע שרכשת, מיומנות כלשהיא, לפעמים אנחנו לא מרגישים טוב עם זה, ורואים שזה גרם למשהו אחר שלא ציפינו לו שיקרה, אבל קרה... אי הליכה לטכס, לא תשנה את העובדה שנמצאת כבר במציאות, לא לברוח מזה, זה נמצא, השאלה היא מה עושים עם זה... מה לומדים מזה... חבק את התחושה הלא נעימה הזאת, קח אויר, נשימה עמוקה מתוך העצב הזה התסכל פנימה, ולך בראש גאה על מה שאתה... אני חושבת שהסתכלות על הבית שלך, על המגרות שיש בו, על תכולת המגרות שיש בבית, תספר לך משהו... נסה לפתוח מגרות ישנות, כאלה שלא נגעת בהן הרבה זמן... לפעמים מגרות אלה מספרות לנו הרבה דברים ששכחנו אם תרצה, אוכל לספר לך סיפור שלי אישי על דבר כזה. חבל שאני לא יודעת את שמך, הפניות שלך הן רגישות ורכות, מדברות נעימות יום נעים לך

dreamerit

New member
אביבה בוקר טוב

לא היתה לי כוונה להלחיץ או "לחטט" בחייה של דוסה. את ה"למה" שאלתי מתוך סקרנות פשוטה להבין מדוע "לסגור" כשאפשר להשאיר "פתוח"... עכשיו כשכותבת, חושבת שאולי את צודקת וזה אומר משהו על האדם... כי אני, למשל, מחפשת תמיד פתוח ואור...

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif בוקר טוב

לא חשבתי לרגע שהיתה כוונה כזאת בדברייך... כתבתי את הדברים באופן כללי לגמרי, מתנצלת אם ראית נימה של ביקורת בדבריי, זכרי תמיד שאת הדברים שאני/אתם כותבים קוראים עוד אנשים, ורבים מהם אינם כותבים בפורום... המטרה היא שעוד אנשים יעזרו במה שנכתב...לתת להם עוד חומר למחשבה לעצמם, כי הרבה מכל מה שכל אחד מאיתנו עושה נמצא גם בשני... ואכן, כתיבה היא דרך מצויינת להבהיר דברים עם עצמינו... שבוע נהדר הרבה אור

dusa

New member
אומנם עבר המון זמן, אבל הגיע

הזמן להשיב, אז את פינת העבודה יש צורך לתחום כיוון שחבר שלי הוא בלאגניסט ויש לו המון ציוד בפינת העבודה (חלקי מחשבים) ואם זה יהיה פתוח לסלון אז זה יהיה הסלון!!!! הפינה אמורה לאפשר לו את פינת בלאגן שהוא צריך לעצמו מבלי לפגוע בסדר שאני אוהבת שיש בבית, עם לאפשר לארח אנשים לפעמים. זה הכל. עכשיו חשבתי, אולי כדאי לצבוע את הקונניות באיזה שהוא צבע כדי להקל/לאזן את השפעתן בחדר? ואיזה צבע כדאי?

זמן להשיב....

צבעים וסדר. כדי להרגיש "סדר" הצבעים הם צבעי אדמה צהוב, כתום ומה שביניהם...צבעם שקט ופסטלי... את יכולה לסמן את הקצוות/פינות שפונים כלפי מעלה בצבע בהיר יותר, טון אחד או שניים יותר בהירים, כך תקבלי תחושה של חציצה... כחולים יגרמו לתחושה של יותר באלאגן הבלאגן "יצמח" עם ירוקים אדומים יגרמו לאי שקט אז הנה לך אפשרות לצבוע...
שבת שלום

למעלה