היי אביבה

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
היי אביבה

נראה לי ששוב לא קיבלת את המסר לי, שלחתי לך לפני כמה ימים. נהנתי מאוד מההרצאה שלך ביום ראשון ותודה לך על כך. רציתי לשאול, כיוון שהתחלנו לדבר אבל השיחה נקטעה, התחלת להסביר לי על חתולים ומקום השינה שלהם ומדוע לא טוב שאנחנו נישן באותו המקום, ונשארתי עם הרבה סקרנות להמשך. בנוסף אמרת שאשלח לך את תאריכי ההולדת שלנו, אני 04.02.76 שעה 21:40 ליאור 18.07.73 לא יודע שעה מדוייקת אבל מתישהו בצוהריים. איך הסתדרת עם הADSL?

סקרנות, תכונה של חתולים ../images/Emo108.gif../images/Emo8.gif

חתולים נמשכים למקומות בהן יש גלי אלפא. גלי אלפא הם הגלים שהמוח שלנו משדר בזמן שבין חלום לערות. בד"כ זהו זמן קצר שממנו מיד גולשים לשלב עמוק יותר. זהו השלב שבו התודעה פתוחה לקבלת רעיונות חדשים אליה... עד כאן הכל טוב, לא מומלץ לנו לישון, כל הלילה במקומות האלה.זה משבש תהליכים סדירים. צריך לבדוק האם החתולים אוהבים את השמיכות או את הגלים שיש במקום הזה. למה הם נמשכים?... מעבר לכך ידועה המשמעות המיסטית שיש להם, וכבר במצרים העתיקה התייחסו לחתול כאל חיה מיוחדת בעלת כוחות מאגיים.... וויתורים על הרגלים ישנים, מביאים חידושים... חדר שינה, dusa, רק לאהבה ושינה, חתולים זה טוב, גם אני אוהבת, אבל...לא בחדר שינה אחה"צ נעים

dusa

New member
האמת?? ../images/Emo54.gif

כבר מאז הפגישה לפני כמעט שבוע, אנחנו מוציאים את החתולים מהחדר בלילה. ובאמת ישנים הרבה יותר טוב. (אף אחד לא מגרגר לנו באוזן או מנסה לינוק מהשיער או מעיר אותנו בדיגדוגי שמם בשביל פינוק...) לא ברור לי, אם החתולים אוהבים לישון בחדר כשאנחנו לא נמצאים בו, או האם לישון איתנו??? ומה כאשר החתולים אוהבים לישון איפה שאנחנו (כשישנו בחדר אחר, גם הם ישנו בו)??? נראה שגם הם יודעים שזהו חדר השינה....
ותודה על תגובתך המהירה

dusa

New member
ופתאום ראיתי את עצמי

בכניסה לפורום!!!!! איזו הפתעה!!!!! וגם שמתי לב שההודעה שלי לא לחלוטין ברורה, הכוונה שלי היתה האם הכוונה שלך רק לכאשר החתולים ישנים איתנו או גם לכאשר הם אוהבים לישון בחדר גם אם אנחנו לא שם???

dusa מתוקה../images/Emo99.gif

בחרת לך כינוי dusa שמדבר אלי מהשפה שדיברתי בבית עם הורי, dusa, זה נשמה. בטח שהכל בסדר, איך אצלך? איך החג? האביב? ההודעה שלך ברורה לגמרי, אני עונה תמיד לאט, זה מאפשר לסקרנות, פחדים, ומחשבות לא לעניין וכו', להתנקז מהמוח של האדם... להתאוור. עכשיו לעניין החתולים, תראי, המקומות שהם אוהבים להיות בהם הם מקומות שיש בהם גלי אלפא. חתולים אוהבים לשבת על רמקולים כשהם מנגנים, ולעלות על הדף שאת כותבת בו, ולהתיישב עליו. הם אוהבים להיות היכן שיש מרכוז של אנרגיה. בטיפולים שאני עושה, אני מאפשרת להם להיות איתי, במידה והמטופל רוצה, כי הם עוזרים. מעבר לזה הם אוהבים גם כל מה שרך, נעים, חמים, מלטף וכו'. אני ממליצה לא לישון במקומות שהם מתרכזים בהם. כדי לדעת אם המיטה שלך נמצאת במקום של גלי אלפא, הזיזי אותה משם, ותראי מה קורה עם החתולים. עשי זאת למשך תקופה של חודש. בתקופה זו תוכלי לבדוק את העניין.... או.... שאת עוברת לחדר אחר בכלל, אם זה אפשרי, ומתחדשת באביב נעים ולא מאפשרת להם להיות בחדר בכלל! חשבי את כיצד את בודקת את הבית שלך. שימי לב היכן האנרגיה "עומדת" בחדר שלך, והשתדלתי לא להציב את המיטה שם.
יום נפלא

למעלה