היי אבא שלי בן 50 מישהו מוכן לעזור???

katkash

New member
היי אבא שלי בן 50 מישהו מוכן לעזור???

זה ככה אבא שלי בן חמישים ואני מעוניין לשלוח אותו לקורס מצנחי רחיפה ... עכשו ... אין לי מושג בעיניין מה טוב מה לא , איזה בי"ס כמה עולה ואם כדי קורס ממונע או קורס רגיל!!! אם יש מישהו שמוכן לעזור לי אפילו לתת לי טלפון אני ממש אשמח בתודה עופר

../images/Emo23.gifקורס למצנחי רחיפה זה עגור!

מחירון קורסים 2007 * בתוקף מתאריך 1.1.2007 * המחירים כוללים מע"מ קורסים לרחיפה במצנחים - שלב א' סוג הקורס מחיר ב ₪ יום כיף/יום הדרכה 630 ₪ * בסיסי (נמוך, כולל ציוד) 1880 ₪ * 12 קפיצות גובה (לא כולל ציוד) 3350 ₪ * בסיסי+12 קפיצות גובה 4600 ₪ (הנחה של 630 ₪ ) (לא כולל ציוד) * רכס (לא כולל ציוד) 1880 ₪ * בסיסי+12 קפיצות + רכס 6100 ₪ (הנחה של 1050 ₪ ) (לא כולל ציוד) * מחיר ציוד בקורס גובה 1475 ₪ * 10 טיסות חניכה (לא כולל ציוד) 1475 ₪ * טיסה זוגית במצנח רחיפה(בהרים) 450 ₪ בנתניה 350 ₪ (עם מדריך) * טיסה זוגית בטרקטורון מעופף 450 ₪ (עם מדריך) * טייס ליום אחד טיסת הדרכה בת 40 דקות. 650 ₪ (עם מדריך) * קורס בטרקטורון מעופף (16 שעות-מהן 12 שעות באוויר) 10920 ₪ !!כל הרוכש ציוד חדש במועדון במהלך הקורס. לא ישלם תוספת לטיסות חניכה ותוספת לציוד בקורס גובה. קורסים לגלישה אווירית * בסיסי ( 4 ימי הדרכה) 3150 ₪ * מתקדם נמוך (מינ' 50 טי') 2560 ₪ * מתקדם (12 טיסות + טיסת מבחן) 2560 ₪ בטוח תאונות אישיות לקורס 545 ₪ ספר מצנחי רחיפה 110 ₪ - ספר גלישה אווירית 90 ₪ הנחות !!! * הנחה לקבוצות מאורגנות ( 5 חברים +) כל חבר בקבוצה תורם לקבוצה % 2 הנחה. דוגמא: 10 חברים מקבלים 20% הנחה על מחירי הקורס. * המשתמש בציוד פרטי חדש הנרכש ב"עגור", לא ישלם תוספת לטיסות חניכה ותוספת לציוד בקורס גובה! ** הנחה מרבית לא תעבור 20% ** תשלום - ניתן לשלם גם בכרטיסי אשראי. ** הערה חשובה- הגעה לימי הגובה עצמאית!! מחיר הקורס אינו כולל היסעים ! AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 03-6580144 050-2791079 עגור מדוע לעשות קורס ב"עגור". להלן מספר יתרונות ייחודיים ל"עגור". ותק החברה והיקף הפעילות: "עגור" נוסד בשנת 1977(כבר 30 שנה) ומקיים פעילות רצופה מאז ועד היום בתקופה זו הוכשרו אלפי גולשים ומרחפים ועשרות מדריכים. כמובן שעובדה זו משפיעה על רמת בטיחות, רמת ההדרכה וכן על הסיכוי שתוכל להסתייע ב"עגור" בעתיד. מספר ימי ההדרכה האפשריים במהלך השבוע: ב"עגור" עובדים 7 ימים בשבוע משך כל השנה. עובדה זו מאפשרת גמישות מרבית. הקורס מודולרי ומותאם לצורכי ולנוחות הלקוח. פעילות בסופי שבוע: לאנשים עסוקים - ניתן לבצע את מרבית הקורס בסופי שבוע וחגים. איכות אתרי הדרכה בקורס הבסיסי: בשלב הבסיסי רצוי שאתר ההמראה יהיה לחוף הים (לנחיתה בחול הרך) וכן שהאתר יהיה מרוחק מספיק מהים כדי למנוע אפשרות נחיתה במים או על סלעי החוף. "עגור" הקים במיוחד אתר שכזה לחוף בת ים ראשל"צ. אתר זה הוא הטוב ביותר בארץ ואחד הטובים בעולם. AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 03-6580144 050-2791079 עגור על מצנחי רחיפה, גלשנים וטרקטורונים מעופפים ברצוננו להביא לידיעתך מספר פרטים לגבי ספורט הסוחף את העולם, וגם את ישראל: ספורט רחיפה במצנחים. מצנחי רחיפה מאפשרים ריחוף ושהייה ארוכה באוויר על ידי תפיסת זרמי אויר עולים. ניהוג המצנח קל ופשוט והנחיתה רכה. מצנחי הרחיפה דומים למצנחי המזרון המשמשים צנחנים חופשיים, אלא שמצנחי הרחיפה יעילים יותר מהבחינה האווירודינמית. המצנחים עוברים בדיקות מבנה וחוזק, בדיקות אוירודינמיות, התנהגות ויציבות באוויר. כמו כן משתמשים במצנחים רזרביים. בין היתרונות הגדולים של מצנחי הרחיפה אפשר למנות לימוד מהיר, תפעול פשוט וציוד קומפקטי. הפרישה וקיפול מהירים, הלוגיסטיקה הנדרשת מינימלית. הקורס הבסיסי נמשך כ 3 ימים וכולל שעתיים לימוד עיוני ושלושה שיעורים מעשיים בני 3-4 שעות כל אחד, או שני ימי פעילות אינטנסיביים. הקורס מתקיים דרך קבע בבת ים-ראשל"צ. בקורס הגובה לצורך ההסמכה יש לבצע כשלושה עד שישה ימי פעילות בהרים בליווי שני מדריכים. הפעילות מתבצעת במספר אתרים בארץ, כאשר העיקריים הם: מבוא חמה (גובה 550 מטר), גלבוע (גובה 350 מטר). הפעילות כוללת שימוש במצנחים מתאימים בלבד, הרתמות עם הגנת גב ומצנחי חירום אינטגרלים ומכשירי קשר. פעילות מתקדמת לאחר ותוך כדי הסמכת הגובה ניתן לבצע קורסים בגרירת רכב ו/או בדאית רכס ו/או ברחיפה ממונעת ו/או בטרקטורון מעופף. קבוצות מאורגנות-ועדי עובדים לקבוצות מאורגנות ניתנת אפשרות לבצע את הקורס (כולו או חלקו) בקרבת מקום המגורים. כמו כן קיימת הנחה לקבוצות ולוועדי עובדים. מועדון עגור המועדון הישראלי לגלישה אווירית ומצנחי רחיפה הינו הוותיק ביותר בארץ פועל משנת 1977 בענפים השונים של הספורט האווירי, ידוע במקצועיותו ואמינותו. ** מועדון עגור ממוקם בגוש דן (תל- אביב) בגבול ת"א יפו -בת ים ומקיים פעילות בכל רחבי הארץ. בנוסף לקורס המוצע כאן להלן, ממשיך מועדון עגור בפעילות השוטפת הכוללת קורסים בגלישה אווירית, קורסים בטרקטורון מעופף, קורסים למצנחי רחיפה ממונעים, שירותי תיקון, אחסנה, מכירה וקניה של ציוד חדש ומשומש. !! אבקשך לידע את החברים המעונינים בפרטי המכתב. כמו כן נודה לך אם תתלה את העלון המצורף בזה במקום המיועד לכך. נשמח להיות אתכם בקשר בברכה צוות "עגור" AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 03-6580144 050-2791079 עגור מידע על הפעילות השוטפת של מועדון עגור קורסים במצנחי רחיפה: 1. קורס בסיסי, גובה ורכס. 2. קורס גרירה. 3. קורס טרמיקות. 4. קורס מתקדם SIV (מצבי חירום) באולודנייז טורקיה. (פעמיים בשנה: בחודש מאי ובחודש ספטמבר) 5. קורס מצנח ממונע רגלי (ממ"ר) . 6. קורסים בטרקטורון מעופף (ממ"ג). קורסי גלישה אווירית: 1. קורס בסיסי

למעלה