הייתן עושות משהו ?

נושי 14

New member
הייתן עושות משהו ?

יובל לא רוצה ללכת מחר לבית ספר (זו לא אופצייה) כי היום בשעור ספורט המורה כעס עליו ואמר לו שמחר הוא לא משתתף בשעור (איזה מין עונש זה). הוא טוען שהוא לא עשה כלום, שמי שישב מאחוריו כל הזמן דיבר איתו והוא לא ענה לו. כמו כן הוא אמר שהמורה לא הזהיר אותם אלא ישר הנחית את העונש. ניסיתי להגיד לו שידבר מחר עם המורה אבל הוא כמובן לא מעוניין. האם להתערב ואם כן מה ?

h 3

New member
...

תכל'ס הכי טוב היה אם הוא היה מדבר בעצמו, אבל אם הוא לא רוצה (ואני יכולה להבין אותו, גם אני הייתי ילדה שלא מדברת בסיטואציות כאלה), אולי כדאי להרים עכשיו טלפון למחנכת, להסביר את הסיטואציה ולבקש ממנה לדבר בבוקר עם המורה לספורט... H

adif11

New member

נושי 14

New member
תודה

לא התחשק לי לדבר עם המחנכת, במיוחד שהיא לא היתה היום. החלטנו שמכוון שזה שעור ראשון על הבוקר החצי ילך איתו ויברר עם המורה מה קרה.

נושי 14

New member
החצי הלך איתו בבוקר לדבר עם המורה

המורה סיפר מה קרה (כמה ילדים לא הפסיקו להפריע במהלך השעור ואז חצי מהכיתה צחקה והוא כנראה כבר לא ידע מה לעשות אז נתן את העונש רנדומלית). המורה בעצמו אמר שהוא דיבר אחר כך עם המנהלת (הוא כנראה הרגיש שהוא הגזים כולל צעקות) והם החליטו לבטל את העונש. משמח אותי שכן הלכנו לדבר, כי יובל היה מאוד נסער והרגיש שנעשה לו עוול (הוא באמת לא ילד שמפריע או מפר את החוקים). הוא בכלל לא ידע להגיד על מה העונש. ביררתי אתמול עם אמא של חבר שלו שמשתף יותר וגם החבר חשב שזה בגלל שהם דיברו בניהם. כמובן גם חשוב לי שהוא ידע שאפשר לשתף אותנו וננסה לעזור לו. אוף כל עינייני הבית ספר קשים לי. אני אף פעם לא יודעת מתי להתערב ומתי לא. שלא לדבר על זה שיובל לא כל כך ילד שמשתף. תודה על ההתעניינות

JJ2004

New member
הייתי שואלת אותו אם ירצה שתדברו עם המואה יחד

למעלה