הייתן עושות משהו 2?

g a g a g a

New member
הייתן עושות משהו 2?

אתמול בגן, בשעת טיול היה כשל בטיחותי שנגמר בשלום ורק בבהלה גדולה מצד הפרטית שלי... אחת הגננות שבדרך כלל לא יוצאת לטיולים קצת לא שמה לב אבל מיד תיקנה. מצד אחד, נגמר בשלום, יכול לקרות לכולם, הפרטית התנהגה למופת למרות החששות, והגננת המובילה שדיברתי איתה הבינה את חומרת הענין והבטיחה לרענן נהלים. מצד שני אני נשארתי בהרגשה מגעילה, כי באותה מידה יכול היה להסתיים אחרת, ואני נבהלתי לפחות כמו הבת שלי... מסתפקות בשיחת הבהרה עם הגננת? דורשות שיחה מול כולם/רענון נהלים רשמי/ פניה לדרג ניהולי? משהו?

.....

מכיוון שלא כתבת מה ביוק הכשל הבטיחותי אני לא בדיוק יודעת מה לייעץ לך. האם לא נשארה מאחור ולא שמו לב במשך כמה דקות? האם היה מצב מסכן חיים עבור הבת שלך? כתבת שדיברת עם הגננת אתמול והיא אמרה שהיא תרענן נהלים, ולמרות זאת את עדיין מרגישה לא נוח. את יכולה לשאול את הגננת מה בדיוק הנהלים ואך היא מתכוונת לטפל בנושא. ואם את חושבת שזה כשל בטיחותי ממש מסוכן, הייתי מדברת עם הדרג הניהולי.

g a g a g a

New member
בהחלט משהו בסגנון....

של מה שאמרת, אבל נמשך כמה שניות בלבד. אני לא יכולה לומר שזו היתה סכנת חיים... מהכרות עם הבת שלי, בכמה שניות האלה היא גם יכלה לקום וללכת מרוב בהלה, ומזל שלא עשתה את זה, ועל כן הפחד. כנראה שהנקודה הובהרה, אבל אצלי יש חוסר שקט מין הסתם, רק בגלל הפחד הזה....

ואך הבת שלך?

הדימיון שלי משתולל, אני מתארת לי דברים מאוד לא נעימים עבור ילדה קטנה. אך היא מגיבה?דיברתן על זה? אחרי שהבהרת (פחות מיותר) מה קרה, אני לא הייתי שותקת, ובהחלט פונה להנהלה הגבוה עם המקרה, זה צריך להיות מטופל בחומרה, גם אם לא נעשה בכוונה.

יכולה רק לומר לך שכשאני הייתי עדה לכשל בטיחות

בגן שרשמתי אליו את התאומים, עוד לפני שנכנסו אליו והכשל היה שבשעת טיול הגננת חצתה ראשונה את הכביש, ואיזה שבעה שמונה קטנטנים בני שנתיים- שנתיים וחצי חצו מאחוריה את הכביש בלי שהסתכלה עליהם בכלל, ובלי שהייתה עוד סייעת באיזור. כתבתי על זה בזמנו בטמק"א. במקרה הייתי עדה לזה (התאומים היו עוד איתי אז בבית, היו אמורים להיכנס לגן חודשיים אח"כ). לא עיניין אותי שהיו עליה המלצות מופלאות, לא עיניין אותי שהכביש קטן וחד סטרי ואין בו הרבה מכוניות, לא עיניין אותי שהם הלכו אחריה ואף אחד לא סטה מהדרך (ואם היה סוטה, היא לא הייתה רואה- דיברה עם מישהו שפגשה במדרכה) ביטלתי את הרישום לשם איבדתי כמה מאות שקלים טובים דמי רישום ששילמתי לה ורשמתי לגן אחר שבדיעבד- מעולה
אז אצלך זה שונה כי היא כבר בגן אבל אני לגמרי הייתי עושה על זה בלגאן בגן שאין הקפדה של 100% על נהלי בטיחות יום אחד יקרה אסון רק שאלה של זמן ולא הייתי רוצה שזה יהיה על המצפון שלי, גם אם האסון יקרה כבר אחרי שהילדה שלי תסיים שם את הגן (שלא לדבר על לישון בשקט בלילה שהילדה בידיים טובות)

למעלה