הייתן מעירות??

מיקסי10

New member
הייתן מעירות??

ירדתי למטה לגן משחקים עם הילדים. הגענו כדי למצוא שם חבורת פרחות (סליחה על הביטוי אבל אין לי דרך אחרת להגדיר אותן) אולי בנות 13 רבות עם ילדה בגילן. המשפטים ששלטו שם היו "אני אפוצץ אותך במכות" "תסתמי את הג'ורה שלך" ועוד מיני פנינות מבחילות. בתוך מגרש המשחקים. צועקות אחת לשנייה מקצה לקצה. עידן הסתכל עליהן המום. בסוף לא התאפקתי וביקשתי שילכו לריב בצד כי זה גן לילדים קטנים שלא צריכים לשמוע את השפה הזו. ומיד הבנתי כמה טעיתי. חבורת החצופות האלה פתחה עליי פה שלא ידעתי שקיים! זה נגמר בזה שהרמתי קול ואמרתי שאם היא תעיז להוציא עוד מילה מהפה שלה שם אני אתקשר למשטרה. הן נבהלו והלכו. מה זה הדבר הזה??? שום כבוד למבוגרים מהן??? אני בהלם מהנוער היום. בחיי. ואני ממש חושבת שבפעם הבאה אני פשוט אקח את הילדים ואלך משם.

אני חושבת

שאני לא הייתי מעירה ולוקחת את הילדים למקום אחר. חלק מהחינוך של הילדים - שלא חייבים להיות צודקים, עדיף להיות חכמים. עדיף לא להכנס לפינות אפלות רק כדי להוכיח את צדקתנו - ועל הדרך אנחנו עלולים להפגע. מעדיפה להעביר לילדים שלי מסר שחלק מההגנה שלנו על עצמנו היא לא להיות במקומות שמסוכנים לנו. אמירה של משהו בסגנון "אני רואה שיש פה התנהגות לא נעימה ואני מעדיפה לא להיות נוכחת פה, בואו נלך למקום נעים ורגוע יותר" לא לציטוט סימנת?!

מיקסי10

New member
לא סימנתי...אפשר עכשיו??

)גם פה צריך??? חשבתי שנפטרנו מהמועקה הזו...)

כשאת פותחת הודעה

יש לך למטה רובריקה לסימון של לא לציטוט אבל אם תכתבי עכשיו אני מניחה ומקווה שיתחשבו

מיקסי10

New member
אז..לא לציטוט! בבקשה.

תודה מראש

אני כבר הערתי כמה פעמים

אני מניחה שהכל תלוי בסיטואציה. פעם אחת שתי בנות עם רולרבליידס התגלשו במגלשת ילדים, הערתי להם וספגתי כמה מילים לא יפות אבל הן הלכו. כי היו גם פעמים שבחרתי ללכת עם הבנות לגן אחר בגלל בני נוער ששיחקו בכדור או לא הסכימו ללכת, ותמיד הסברתי לה למה אנחנו הולכים. וכן, הנוער של היום מזעזע. חלק בכל אופן. עצוב לי מאוד לכתוב את זה

מיקסי10

New member
אצלכם יש הרבה יותר גני משחקים נורמלים

ברדיוס יחסית קטן. אצלנו ממש לא. זו אחת הסיבות לזה שלא קמתי והלגתי...אין עוד גן משחקים נורמלי בסביבה...מבאס ללכת בגלל החבורה ההיא...

efratcn

New member
מעירה ומדגישה את האלימות שהן משתמשות בה

שואלת אם זה מה שהן רוצות וכאלו חברויות. לא חושבת שנכון להתעלם מאלימות מופגנת בין ילדות/ים. זה מה שמציב אותנו בעמדת המבוגרת האחראית. וזה קצה הגיל שהייתי מעירה. מעבר לזה זה כבר מתחיל להלחיץ קצת.

למעלה