הייתן מבקרות?

הייתן מבקרות?

כשאתם חולים או שבן/בת הזוג חולה האם אתם הולכים אליה/ו ומפנקים או שתופסים מרחק עד יעבור זעם?
ומה אתם עושים אם אתם צרכים לעבוד וכל יום שאתם לא עובדים, אם אתם רוצים להשלים אותו כדי לקבל כסף וזה בא על חשבון ימי שישי?
תארו לעצמכם שבנוסף אתם באמצע שיפוצים בבית (אתם לא גרים בו) וחייבים לעשות שם סידור הכרחי שניתן לעשות אך ורק בשלב מסויים של השיפוצים ולא בגמר שלהם? (מה שאומר כי אם תגיעו אל בן/בת הזוג תדבקו ולא תוכלו לעבוד)
ואם אתם כבר חולים ובני/ות זוגכם כנ"ל האם תלכו לבקר (כניסה למכונית מהבית ויציאה מהמכונית לבית השני) האם תלכו או תחכו עד יעבור זעם?

ebony

New member
תשובה../images/Emo9.gif

1)כן הייתי הולכת לבקר אותו ומפנקת אותו בכל השיטות שאני יודעת.. רפלקסולוגיה רייקי וכל דרך אחרת
שווה לצאת עם נטורופטית... 2) סבבה בכייף אם אני ממש צריכה את הכסף אין לי בעיה. 3)אני לא נדבקת כל כך מהר מאנשים ואני מעדיפה ללכת ולטפל בבן הזוג שלי. 4) התנחל לידו במיטה עם המון טישו עד יעבור זעם

תשובות אישיות שלי ../images/Emo8.gif

אם בן-הזוג שלי חולה (לא שיש לי בן-זוג כרגע), אני אלך ואפנק אותו, אבשל לו דברים קלים בריאים וטעימים, שיפתחו לו את התאבון, אכין לו תרופות סבתא... אכין לו שוקולאטה ו/או תה חם...
עוזבת את העבודה, היא תובענית מדיי ולא מאפשרת לי את החופש לחיות את החיים שלי. או, מאידך, משנה את הגישה ועובדת בשביל הכיף יותר מאשר בשביל הכסף.
נו, אז...? - עושים מה שצריך. ואם אני אדבק מבן-הזוג שלי, אז זה יהיה קצת לא נוח, והשיפוצים ימשכו עוד כמה ימים, אז? - מה יותר חשוב? - אדם אהוב, שמרגיש לא טוב, או הלבנים, הטיט, הטיח והברזלים?
תלוי באיזה מצב כל אחד מאיתנו. אם המצב שלו טוב משלי, אני אצפה, שהוא יבוא לבקר ולפנק אותי. אם המצב שלי טוב משלו, כן, אני אלך לבקר!

ymz

New member
ביקור חולים ../images/Emo186.gif../images/Emo101.gif

ברור שהולכים לבקר, אם יש צורך קונה תרופות או סתם דברים טעימים או מתנות
לפנק.
אם צריך אז צריך.
קודם כל אבדוק מה מכל אלו ניתן לדחות ליום אחר, או אולי אנסה
להגיע לעבודה יותר מאוחר. כמו כן, אם בן זוגי חולה במחלה של יום אחד אז לא יקרה שום דבר אם לא אבוא לבקר. אם הוא חולה במשהו יותר רציני אני מצפה ממנו לבגרות והבנה שיש לי עוד דברים לעשות ולא תמיד אפשר לעזוב הכל ,כך שלא יפגע אם לא אגיע לבקר יום אחד. הרי דווקא במצבים "קשים" ניתן לראות עד כמה זוגיות אמיתית.
תלוי. לפעמים כשלא מרגישים טוב לא רוצים אף אחד בסביבה. דרך אגב אני חולה כבר כמה ימים

אני הייתי....../images/Emo41.gif

עושה הרבה בשביל אדם שאני אוהבת וכל הדברים האלה כ"כ מתגמדים לעומת התפשרות אמיתית. לפני דעתי זה סקסי ששני בני זוג חולים יחד... וחוץ מזה אם זה מפריע לך... אז תעשה ביקורים קצרים בכל זמן פנוי שיש לך כדיי להראות אכפתיות. ובקשר ליום שישי... זה היה אצלי קו אדום (לא בקטע של דת) הייתי עם משהו שהיה לו חוזה עבודה כזה וקמתי והלכתי וכשעשיתי את זה בעצמי בזמן האחרון הבנתי למה אני שונאת את זה... ואני לא יעשה את זה יותר בחיים... אני מקווה.

למעלה