הייתן יוצאות

tzurtzur

New member
הייתן יוצאות

עם גבר שרק לפני שבועיים גילה שהוא נבגד? יש מישהו כזה
,שמתי עליו עין כבר מזמן אבל לא העזתי לעשות עם זה כלום כי הוא היה תפוס מן הסתם. עכשיו מסתבר שסופסופ הוא גילה שהכלבה בגדה בו והעיף אותה לקיבינימאט. אני כמובן מייד התחלתי לרייר עליו... אבל הוא לא ממש יודע על קיומי (עדיין). כדאי או לא? (ושימו לב אני לא שואלת אם הייתן עושות אותו כי זה ברור כאילו דאא
,אני מתכוונת אם הייתן נכנסות לקשר רציני עם בחור שעבר טראומה כזאת, כל כך טרי מהפרידה )

נימשון

New member
לא

זה מש להכניס ראש בריא למיטה שעוד לא גילתה אפילו שהיא חולה וצריכה להחלים.

גלי 1970

New member
ניראה לי מוקדם מידי

אבל אם את כל כך רוצה אותו ויש לך סבלנות לחכות,אז תנסי

tzurtzur

New member
תכלס

לא נראה לי שאני אעשה עם זה משהו במיוחד לאור העובדה שהוא כבר מראה את הדירה שלהם לאנשים, משמע הוא עוזב את השכונה..

ד נ י ת3

New member
תנסי

להתקרב, להיות ידידה. אי אפשר לדעת מה ילד יום. יכול להיות שזה מוקדם מידי, יכול להיות שלא. מה יש לך להפסיד?

גלי 1970

New member
לאן הוא עוזב?

אולי הוא יקח דירה אחרת באיזור? או שהוא עובר לעיר אחרת? בכל מיקרה אי אפשר לדעת.יכול להיות שהוא כועס ואיבד אמון כרגע ויקח זמן להחזיר את האמון,אני מאמינה שעם כל הכעס הוא גם עדיין אוהב אותה כי אחרי הכל אהבה לא ניגמרת ביום גם אם ניפגעים וכועסים מאוד. שוב,אם יש לך מספיק סבלנות,תתחילי בקשר ידידותי,תתמכי בו,אבל קחי בחשבון שאת עלולה בסוף להיפגע. ואולי גם תהיו יחד בסוף...אי אפשר לדעת בהצלחה

tzurtzur

New member
אני אוהבת את האופטימיות

שבהודעה שלך
אבל....הבן אדם לא יודע מי אני בכלל. הוא היה מגיע אחת לשבוע, לסופישבוע כי הוא כנראה בתפקיד קרבי. ואני.. אני רק ראיתי אותו לפעמים במרפסת או בחנייה אבל מעולם לא נפגשנו. בקיצור זאת סתם פנטזיה . אני בטח לא הולכת לעשות עם זה משהו.. אבל אני אשמח להפליג בדמיון לאן הייתי רוצה שזה יתפתח.. מה שבטוח, אם הייתי עובדת איתו או נמצאת איתו בקשר כבר מזמן הייתי עטה עליו. אבל ככה לנחות עליו משומקום?? לא נראה לי..

ד נ י ת3

New member
הממממ.... שאלה:

אז מאיפה את יודעת שהם נפרדים כי היא בגדה בו? מאיפה את יודעת בכלל שהם נפרדים?

ד נ י ת3

New member
ואולי...

הוא בגד בה? (את יודעת איך זה אנשי צבא - סתם! סתם מכלילה - נו, אל תהרגו אותי)

tzurtzur

New member
אה זה פשוט

ספקולציות
וברצינות ..את זה שהיא בוגדת כל השכונה יודעת. זו לא ממש חוכמה לדעת כי יש אצלה תחנת רכבת. כל שבוע גבר אחר. את זה שהוא לא בבית כבר יותר משבועיים גם אפשר לראות . וזה שהיום הגיעו אנשים לראות את הדירה .. הוא הגיע עם המדים , הראה את הדירה ונסע חזרה (ואז כשהוא ירד לאוטו גם ראיתי שהוא משרת בבה"ד אחד איפה שאני שירתתי !!!כמה העולם לא פייר לפעמים!!!
) בקיצור זה הכל סתם ספקולציות אבל מה את היית חושבת?? וכן, אני עכשיו בחופש אז יש לי זמן להסתכל על השכנים..
תתבעו אותי?

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gifחשבתי שאתם מכירים

טוב,אז נישאר רק לקוות שהוא יראה אותך ויתחיל איתך או את איתו

עדי2211

New member
לא,מנסיון...(גם בי בגדו)

שבועיים זה עדיין טרי. הראש עדיין עסוק בפרידה (שלא מרצון). אבל..כל אדם מתנהג באופן שונה.. אז תגששי..ותראי איך דברים מסתדרים.. רק בלי ללחוץ על הצד השני..דיי מרתיע. בהצלחה

13245

New member
גועל נפש

מה זה הדיבור הזה הכלבה בגדה בו היזלתי רייר עוד בנות כאלה ואנו אבודים

13245

New member
מה רע

להכיר תאילנדית, זה פשע להכיר מה שכן לפי סגנון דיבורך את מגיעה לא מגיעה לקרסולים של התאילנדים מה שכן לפעמים עדיף להכיר תאילנדית מאשר אחד שהיא קנאית עם פה כמוך

למעלה