תודה, חמים ונעים כאן.......
א אשבל1 New member 27/12/06 #1 הייתן חסרות לי.... אתמול בערב חזרתי מאישפוז של שבוע בבית חולים לבדיקות, היה מאוד קשה עם שלושה ילדים בבית ובנוסף כל הפחדים והדאגות....(במיוחד לאחר שאיבדתי אמא בגיל צעיר) אבל יהיה טוב...
הייתן חסרות לי.... אתמול בערב חזרתי מאישפוז של שבוע בבית חולים לבדיקות, היה מאוד קשה עם שלושה ילדים בבית ובנוסף כל הפחדים והדאגות....(במיוחד לאחר שאיבדתי אמא בגיל צעיר) אבל יהיה טוב...
ח חייכנית ואופטימית New member 27/12/06 #2 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif מקווה שכל הבדיקות יצאו תקינות ושאת מרגישה יותר טוב עכשיו... איך בעלך הסתדר כל השבוע בלעדייך, אם אני זוכרת נכון יש לך פעוט בערך בן שנתיים לא?
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif מקווה שכל הבדיקות יצאו תקינות ושאת מרגישה יותר טוב עכשיו... איך בעלך הסתדר כל השבוע בלעדייך, אם אני זוכרת נכון יש לך פעוט בערך בן שנתיים לא?
א אשבל1 New member 27/12/06 #3 היי חייכנית את זוכרת מצויין, יש לי ילד בן שנה ועשרה חודשים וזה לא היה קל.....
א אשבל1 New member 28/12/06 #7 היי כנפיים קודם כל מזל טוב על "הצבע האדום" לצערי לא הכל טוב, אבל כנראה גם לא סוף העולם, מאוד קשה להתמודד עם הפחדים, יהיה טוב...............
היי כנפיים קודם כל מזל טוב על "הצבע האדום" לצערי לא הכל טוב, אבל כנראה גם לא סוף העולם, מאוד קשה להתמודד עם הפחדים, יהיה טוב...............
ס סְקָאלִי New member 29/12/06 #9 את קצת מדאיגה אותי ... אם תרצי לשתף, את מוזמנת. בכל מקרה, מאחלת לך החלמה מהירה. ושמחה לראות אותך שוב איתנו!
את קצת מדאיגה אותי ... אם תרצי לשתף, את מוזמנת. בכל מקרה, מאחלת לך החלמה מהירה. ושמחה לראות אותך שוב איתנו!
כ כנפיים לבנות New member 29/12/06 #10 רפואה שלמה../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif