הייתם רוכשים?

steiff

New member
משקל רוכב מירבי 100 קילו

אני שוקל 106 קילו.

ב-1200 שקל אני חושב שאפשר למצוא גרוטאה מקומית ולשפץ. למה לייבא גרוטאות מסין?

steiff

New member
17% + עמילות מכס

העמילות זו מאגיה שחורה. כל מספר זוכה. יכול להיות כמה עשרות ש׳ח ויכול להיות מאות.

לגבי המחיר של אופני כביש משומשים... זה לא אופני כביש משומשים. זה אופני עיר מפלדה.

תודה רבה, אשקול.

יכול להתאים לצרכי. נאלץ לוותר על הרכב ודי בכיף אוותר על האוטובוסים והנסיעה היא למרחק לא גדול.

steiff

New member
אם במקרה אתה נוסע לסין...

תוכל להביא אותם איתך בדרך הביתה. המחיר מתחת 200 דולר (לא כולל משלוח) ככה שאתה פטור ממס.

אני לא. אבל יש לי שאלה בנוגע לעמילות נכס

זו "מאגיה שחורה" בגלל שאנחנו בישראל(קומבינות, מסחרה, מצליח) או בגלל סיבה אחרת...?

steiff

New member
זה תלוי בהרבה גורמים

כמו העמלה שלוקח העמיל באופן בסיסי + זמני המתנה ו/או אחסון א/או הובלה.

לא מן הנמנע שהמחיר שכתוב ל״הובלה״ בעלי בבא כבר כולל הכל.

oren_hershco

New member
שאלות:

א. אלה אופני Fixed Gear. האם אתה מבין מה זה? אלה פחות או יותר האופניים הכי לא שימושיים ומעצבנים לרכיבה שיש. תחביב למטורפים.
ב. עלות המשלוח והעמלות כמעט יעלו כמו כל המוצר (כמובן - זה אופניים שלמים), והמשלוח יהיה איטי באופן מתסכל. לא מעט חנויות יכולות לבנות לך משהו בסגנון (סינגל ספיד נורמלי עם Freewheel, לא Fixed) בעלות דומה או נמוכה מכך.

בקיצור, תפסת כיוון לא סביר.

אני יודע במה מדובר, לא ידעתי

שאקבל הפניה ל"גהה".
העלות עדיין סבירה בעיני ומשלוח איטי הוא לא שיקול.
פחות מעניין אותי לרכוש שילדה או אופני כביש יד שניה\שלישית\רביעית במחיר מופקע ואז לבנות\לעצב מחדש ע"י חנות. שקלתי את זה בעבר, זה היה רעיון שאהבתי, עבר לי.

oren_hershco

New member
Charge

מותג בריטי (מיוצר במזרח, כמובן)
נמצא כאן בחנויות.
אחריות ושירות מקומיים.
דוגמא ראשונה.
דוגמא שניה (אפילו עם שלדת אלומיניום נורמלית, ולא ברזל מעאפן)

אני מניח שהסבה לפיקסי, אם אתה ממש מתעקש על זה במעמד הקניה, לא ממש תייקר אותם.

בהתחשב בעלויות המיסים, השילוח ועמלות השקר, זה יעלה לך, כנראה, כמה עשרות שקלים יותר מהגרוטאה מסין, או אותו מחיר. ואתה יכול לצאת מהחנות ברכיבה.

אני מבין את ההגיון בייבוא אישי כשמדובר על משהו מאוד מיוחד שאין בישראל, או דיל מטורף שיוצא זול משמעותית אחרי כל העלויות הנוספות. אני לא מבין את ההגיון שלך: תשלם אותו דבר, ותקבל מוצר פחות טוב, לאט יותר, בלי שירות, בלי אחריות, ואפילו עם סיכון קטן (השילוח מסין לא עובד מדויק ב- 100%)

למעלה