הייתם קונים?

tomers002

New member
הייתם קונים?

בביקור בארץ רחוקה, וקרה סוכנות קטנה של ימאהה (400 מטר, שני מפלסים) מתחבאים כמה יהלומים... הייתם מתפתים? שער מטבע - 1 יורו = 0.136 כתר דני

לא הייתי נוגע גם עם פוינטר

זה פורום במדינה בה רוכבים על ג'וירייד 125, משלמים ביטוח כמו על רולס רויס ומפנטזים ברשת על ג'י עז חבוטה שכבר חגגה בת מיצווש או KLE תלוי במצב הנבלות שאמצע בלוחות "יד 15 ממהנדס". כל דבר אחר הוא מעבר למגבלות הארץ, חוקיה ומפנטזיה. שששששבת שלום - גידי

gray

New member
מילא להיות תקוע במדבר

אבל להתקע באמצע שום מקום בטמפרטורות של הצפון הרחוק? אין סיכוי!

fazer_1000

New member
אם כבר להתקע בחורף הצפוני אז שלפחות יהיה משהו

יפה להסתכל עליו בגראז'.

Dresdner

New member
זה נחמד אבל לא משתווה ל...

MV AGUSTA 750 ב5600 יורו לא רחוק מהבית

AVNER XR

New member
ניתן לייבא הכל במקסימום תקבל תוספת קנס

של מ"ס אחוזים בודדים.

fazer_1000

New member
לפני שאתה הופך מוקצה פה בפורום, רוצה להתחרט?

אלא אם אתה מביא סימוכין לדבריך או הוכחה כלשהי, מה שאמרת סותר כל הוראה מוכרת על ידי הרשויות. אז לפני שכולם פה מתחילים לפרוק עליך את העול של הבוס\אישה\ועד בית אני מציע שתביא יותר פרטים (או תיסוג..).

Mr BIG Biker

New member
למרות ש....

שמעתי ממישהי (שעבדה בנמל וראתה מה מכניסים ומה לא) שייבאו רכבים בני יותר משנתיים (ולא תושב חוזר) כמו כן יש "הוראה" שניתן לייבא רק רכבים/כלים שנימכרים בארץ (עברו תקינה)... תסביר את הקמארו/למבורגיני/וייפר/קורבט/פרארי (לפני שהיה יבואן)/...... שמסתובבות פה
ומצד שני כתבה באחד האתרים המוכרים של בחור שהביא רכב מארהב בארץ לא אישרו לו אותו בגלל פנסים אמריקאים וביקשו ממנו להביא פנסים אירופאיים והוא לא מוצא כאלה... הזמן עבר הרכב שתקוע בארץ חגג שנתיים ויצאה הוראה שלרכבים מסויימים (כולל שלו) לא חייבים להחליף פנסים כי פשוט אין להשיג אבל הרכב כבר בן מעל שנתיים (אפילו שהוא בארץ שנה) פנה לבית משפט ודחו אותו... קיצר אני גם רוצה תשובות !!!

למעלה