הייתם מוותרים על הנישואים

enigomontoya

New member
הייתם מוותרים על הנישואים ../images/Emo35.gif

לו יכולתם לחזור אחורה, הייתם מוחקים את הטקס ההוא ? הטקס בו האכלת 300 איש בעלות של 200 ש"ח לכל אחד, את רובם אפילו לא הכרתם. הטקב בו מישהו צילם איך אתם מתחייבים למישהו שבממוצע אתם מכירים שנתיים. במקום הטקס ההוא, הייתם נשארים רווקים, חיים מזיון לזיון, אולי אפילו הופכים להורים כשאתם רווקים אבל בסך הכל, בלי להיות מחוייב לאף אחד.

johnyshoaly

New member
ממש לא!!!

נקודת מבט משונה משהו על הנישואים שלך, כאילו הם מתקיימים עקב הטקס או בגללו (הבעיה היא הכסף???). הקשר בו אתה חי עד כדי כך נורא? תפרק!

enigomontoya

New member
נקודת מבט

שיקום מי שמעולם לא עבר לו בראש שהלוואי ובן הזוג שלו ייעלם. לא סתם שיעור הגירושים בישראל הוא מעל 30%. מצד שני ישנם לא מעט נשואים שמבלים את כל החיים ביחד. בטקס מתבצעת ההתחייבות אחד לשני, שאותה כאמור רבים בוחרים להפר. לגבי הכסף, זה דוגמא ללא מעט דברים אבסורדיים באותו יום

נשואה1

New member
למען ההגינות האמיתית:

לא נראה לי שמישהו אחר פרט לחוקי שצמוד אלי כ"כ הרבה שנים, היה מסוגל לחיות איתי את היומיום.
החלק הכי כייפי זה כשאתה (או את) כבר לא צריך לבקש כלום, מספיק במבט כדי לדעת מה השני חושב. ועוד לא דיברנו על הילדים

johnyshoaly

New member
הטקס ?

הוא שגורם למחויבות? או הרגש וההסכמה? מה זה הטקס? תעשה מסיבה מטורפת של חברים שאתה מכיר שנים ותשמח. אך לא כאן נמצאת הפואנטה. אתה נשוי מתוך בחירה שלך שהנה האדם שאיתו אתה רוצה לחלוק את חייך, התרומה של בני הזוג אחד לשני. הילדים המופלאים גם הם אינם תוצר של הטקס אלא החלטה משותפת של בני הזוג (או חור ב
). אז נכון שלא תמיד קל וזורם והאידיליאה נשפכת מכל כיוון, עדיין להגיד שאת כל שנות הנישואים אתה מבטל וחוזר אחורה נראה לי מעט פאטאלי. תענה לעצמך בכנות הכי גדולה, האם אתה יכול להצביע על רגע אחד בחייך אשר אם ניתן היית מבטלו, באמת היית בוחר בחתונה שלך?

enigomontoya

New member
לא

אבל מצד שני, נראה שלא מעט מחפשים כאןומקדישים לזה לא מעט זמן. אין ספק שביטול הנישואים יכול היה לעזור למצוא. אתמול למשל בתגובה לשרשור שאלו אותי (לא בהכרח ברצינות )אם יש משהו בעולם חוץ מזיונים. אז אם זה כל כך חשוב, אפשר לעשות זאת יותר בקלות

ל י א ן69

New member
אמממממממ ../images/Emo171.gif../images/Emo158.gif

אני התחתנתי בגיל צעיר יחסית , לפני 5 שנים כשהייתי בת 21 אוייי הזמן טססססססססססססססססס. לפני החתונה לא היה את עידן האינטרנט וכל העולם שנפתח בפנינו הטקס עצמו היה חוויה שלא הייתי מוותרת עליה הייתי מוכנה לחזור על זה שוב. כי זה היה יום מיוחד וקסום. והירח דבש בפאריס היה עוד יותר כיף. אבל אולי באמת מיהרתי קצת .כי אני רואה אנשים בגילי שעדיין לא בכיוון של חתונה ונהנים מהחיים.
וגם אני נהנית ויוצאת עם חברים. מצד אחד הם מקנאים בי שכבר יש לי משפחה ומישהו לחיות איתו מצד שני אני לפעמים רוצה את החופש שלהם יש. אבל ככה זה בחיים לא?? הדשא של השכן ירוק יותר

נשואה1

New member
רוצה את האמת?

1. לא האכלתי 300 איש. האכלנו כ- 500 בפחות מ-200 ש"ח לראש. <זה היה מזמן......> 2. את רובם הכרנו. 3. אחלה מזכרת התמונות. יש גם בשחור לבן
4. לא התחייבתי למישהו שאני מכירה בממוצע שנתיים. אחרי 3 חודשים נישאנו. 5. לא הייתי מוותרת על אף רגע, גם לא על הגרועים. 6. מחוייבת בגדול, רק לעצמי.

אור36

New member
אחלה ריקודים,אחלה אוכל../images/Emo72.gif

כל כך נהנתי-שאני לא יעשה את זה שוב, אבל לא מוכן לוותר על האשה שאיתי, אם ילדי,שתמיד כאן בשבילי,ואני תמיד(כאן)בשביל השפיות שלי)בשבילה חולקים שיגרה ותיקווה,משותפים, וחולמים להזדקן יחד........... מסתבר שיש רגעים כאלה שכן רוצים מחויבות.............

y007007

Member
נשוי 12 שנה ילדים יפים אישה יפה מאד

>לא מוותר על כלום
בעיה אחת..חרמן ללא תקנה, קשה...קשה!!!

אולי...

לפעמים אני חושבת שכל הטקס הזה, מיותר לחלוטין לא טבעי לקחת שני אנשים,שונים ברקע, ולהכניס אותם לתוך כור היתוך אחד בלי שיהרגו אחד את השני מידיי פעם.. ולפעמים אני בטוחה שהייתי עושה את אותו צעד קצת יותר מאוחר אבל תמיד אני בטוחה שהוא הבן אדם היחידי שהייתי נכנסת איתו אם כבר להתחייבות מסוג זה ובאשר לחתונה...500 איש, 120 שח למנה (בכל זאת עבור 12 שנה) את רובם הכרתי... הצלם רצה להיות אומנותי, יצא חרא של וידאו רוב הערב אנשים אמרו לי "זה לא יפה כלה צריכה לחייך תחייכי" ב 9.30 כבר אמרתי לבעלי, בוא נעוף מפה...

ממש לא ... הייתי חוזר שוב על הכל

תחושת היחד מעולה ויד עם זאת ההשלמות לשגוף ונפש. ובינינו ... איך הייתי מוותר על החיתולים? לשטוף כלים ? לנקות את הבית אחרי מסיבות ילדים? לדאוג למשכנתא ולגינה ? ממש אי אפשר

בחיים לא

כמו שעבר אמרו פה...הוא בטוח היחיד שמסוגל לחיות איתי בטח שיש רגעים שאני מתה שהוא ייעלם לשבוע שבועיים ויחד איתו כל שאר החיים שמסביב כדי שאז אוכל להשאר עם האהוב יום ולילה ועוד יום (ואולי אפילו עוד לילה) ברציפות ושיקום מי שלא הסתכל על השעון באמצע הסקס והתפלל/ה שיקרה נס ולא י/תצטרך לקום ולפצוח בטיסה נמוכה הביתה

טליה33

New member
בשום פנים ואופן..........

נישואים זה נישואים , ולבגוד או לחפש מהצד זה השלמה של דברים שחסרים בחיי היום יום. אבל אף אחד לא יסבול את השיגעונות של כול אחד מאיתנו , חוץ מהבן זוג שלנו.

למעלה