הייתם מאמינים

StasAshdod

New member
הייתם מאמינים

שאני רושם קורות חיים בשביל להתקבל ל QuiznoSub ההההההההההםםםםםםםם רוצים קווווווווורררררווווווווותתת חיייייייייים בשביל שלעמוד ליד קופה!! מרתיח לי את הכודריות הלבנות אדומות

StasAshdod

New member
אני באתי היום לשם ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

לתת להם קורות חיים. ואז בעל הבית אומר לי עם המבטא המקסיקני שלו There is no need אני כזה wtf.. סתם ישבתי אני שעה והמצאתי איזה חרא על המקום בשביל שלהגיש סנדווצים.. ואז הוא מביא את טופס הקסם הוא מסביר לי (עם המבטא המקסיקני) שבטופס הקסם אני צריך למלאות את כל פרטי ( וגם המלצות, מי מעסיקים קודמים, בנוגע לאופן שבוא אני מגיש סנדוויצים) ואיזה פלא אני גם צריך למלאות את ה SS number שלי WTF?> זה כאילו ההדדבבברר שאסור לעשות (למסור את המספר למעסיקים זמניים) מה אתם אומרים יש לכם נסיון בזה.. מסרתם פעם social security number למעסיקים זמניים

To4Ka

New member
את מביא את המספר שלך רק

אם כבר העסיקו אותך אז אם הוא ביקש, זה כבר סימן טוב לדעתי בכל מיקרה, אתה כן חייב לתת את המספר הסקיוריטי שלך על מנת שהוא יוכל לשלם לך ולהוריד ממך מיסים וכאלה (אלא אם כן אתה עובד לא חוקי והוא רוצה לשלם מזומן) ולעיתים כדי לבדוק האם אתה יכול לעבוד מבחינה חוקית במדינה בה אתה נימצא ואני כלכך מכירה את זה.. בשביל להכין סנדוויצים עשו לי פה 3 ראיונות 2 ימי התנסות וטריינינג שנימשך יותר מדיי זמן הם כלכך רציניים פה שבא לי להקיא
לול מעניין אם למקסיקני הזה יש בכלל אישור עבודה שם.. To4Ka, קנדה

בטח

בכל אפליקיישן פורם שמילאתי. גם אני התחלתי בעבודה "זמנית" אבל ה"זמני" נמשך קצת יותר מידיי זמן.... שנתיים
וממשיך... אני בכלל לא דוגמא טובה, אני וורקוהולית. שוב יש לי שתי עבודות

למעלה