הייתם מאמינים?

הייתם מאמינים?

אחרי שש שנים אחרי הקאמבק לפני שלושה וחצי שבועות פתאום הם חוזרים הפרפרים מתחילה להרגיש אותם מתחילה להתרגש מתחילה להרגיש בטחון מאמינה שזה אפשרי אחרי שבכל הימים הללו שכן שם החשש הוא פינה את מקומו לפרפרים

זו אותה האהבה / אריק איינשטיין

כשהיינו צעירים, את זוכרת אז פרחה האהבה והיום אחרי שנים, אין אחרת זו אותה האהבה. השתנית אהובי- את אומרת וגם את אהובתי, על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת כמה טוב שאת איתי. כשאת איתי שמחה וצוחקת אז אני צוחק איתך וכשאת פתאום בוכה וכואבת אז אני הולך איתך. תחבק אותי עכשיו- ת אומרת אז גם את אהובתי על הכל הייתי שוב, שוב חוזרת כמה טוב שאת איתי.

../images/Emo25.gif

ורק שתדעי לך שזה משונה מתחילה לעכל אפילו תוהה כמה סימליות יש בקשר הזה שהתחיל ב- ט"ו באב שלפני 6+ שנים כמעט לא היה במהלך כל השנים הללו אפילו ט"ו באב אחד שהוא לא התקשר להזכיר ולרב גם נפגשנו ביום הזה סתם במצב רוח
היום שעושה לי צורך באאוטינג ו... (מייקי
את קולטת אהובתי? אני כותבת אושר
)

maof

New member
מאמינים .....מאמינים......./images/Emo39.gif

ספרי לי על זה...........
אצלי זה היה הרבה מעבר לשש שנים
היום אני יודע שהפסדתי פרפר אחד או שניים
מעוף

maof

New member
הפרפרים שמודיעים לי.........

שדבר ניפלא קורה בחיי מעוף

*יערית

New member
סליחה?נשמתי....

בלי האמונה הצאסקא לא היתה אוכלת אותה
יקירתי...תשתחררי את רק בת 16 ומגיע לך להיות מאושרת ומגיע לך להגשים את רצונותיך ומגיע לך להפריח פרפרים..... מכל ה-
}{

מצוטטת

New member
אם בפרפרים עסקינן

אז.......רק מילונ´ת נוספת זיכרי !!!, ת´שיר פרפרים מכל מיני צבעים....... ולמה?......כותבת לך כך את שואלת כי זה מזכיר לי שרשורים מהם למדתי דבר או שניים על עצמי......לעצמי וזה מתחבר לי למילותייך..... ושמחה עבורך..ובשבילך. ובכלל למרות העדרותי לאחרונה...(מפאת חוסר זמן,מקווה שזמני
) רוצה גם להוסיף שכיף ונעים ב-
הזה ורצה לי הבוקר ליום עב´ אחרון השבוע... עם חיוך שעשית לי בהודעה שלך.

ophra

New member
וואווו! ../images/Emo9.gif

וואוו! ושוב וואוו!
כל כך שמחה בשבילך יקירה (טוב, גם קצת מקנאה, אבל זו קנאה טובה, בריאה אפילו אולי סופסוף גם אני באמת אהיה מוכנה לזה...
)
ות ו
ים בלי סוף לך יקירה! עפ
(חייבת עוד פעם אחת: וואוווווווו!
)

עוף כנף

New member
קצת באחור,- אבל...

יותר טוב מאף-פעם לא, לא?? כ"כ טוב לקרוא אותך כך ! כ"כ כיף לשמוע על פרפרים... שנצחו את הפחד... ומאחלת לך שחיי הפרפרים יהיו נצחיים... Every special person who touches our life, Leaves their own unique mark on our heart. A mark which can never be chizzled away, Even if the years eventually pull us apart. We can take on their expressions and such, The more we share of ourselves together. It´s those little things about another person, Which can remain a part in us forever. People who we have met throughout our life, Become a part of the person who we are today. We learn and we grow from the relationships; Each one touching us, in it´s own special way. We laugh about spending too much time together, When we think we have become like each other. But it just shows how much we´ve been touched, By the relationship we have found with another. Those special people who can touch our lives, Are like precious jewels amongst life´s treasures. They shine on us and leave a lasting impression; An unique mark on our heart; A gift without measures. ©Pamela Hall

מצוטטת

New member
אפשר להצטרף

Just Dance They say it takes a minute to find a special person, an hour to appreciate them, a day to love them, but then an entire life to forget them. Send this phrase to the people you´ll never forget and remember to send it also to the person who sent it to you. It´s a short message to let them know that you´ll never forget them. If you don´t send it to anyone, it means you´re in a hurry and that you´ve forgotten your friends. Take the time to live!!! Life is too short...Dance Naked !!!!
(נשלח אלי הבוקר במייל, ומרפת אותו לכם/ן) שב"ש

למעלה