הייתם מאמינים ש.....

הייתם מאמינים ש.....

אמיר סוהו 09 המועדון קיבל מצה"ל אות הערכה של מלחמת לבנון השנייה? וגם מילואים הבאים אני יקבל את זה בטקס אתם מוזמנים פרטים תקבלו כמו כן אקבל מתנה בנוסף למילואים הבאים עוד 2200₪ על זה שעברתי את המכסה של 26 ימי מילואים בשנה בקיצור סתם לידע אותכם ב-30.09 יש לי יום הולדת 27 כנראה מתוכנן מסיבה על יאכטה במרינה בהרצליה

בקרוב!!!

מסיבת יום הולדת 27 שלי שתאכלס בתאריך 30/9 תארך בתאריך 29/9 מוצאי שבת במועדון הקארפל בהרצליה פיתוח פתיחת שערים בשעה 22:30 כניסה חינם משקאות חינם יחולקו במהלך הערב מצפה לראותכם......

עידכון קטן

שמעתי שיש מיפגש ב-27 אז רציתי לידע אותכם שזה לא תחרות עם רביד ולא בטיח מי שרוצה שילך למיפגש ומי שרוצה לבוא לכבד אותי במסיבת יום הולדת אשמח לראות אותו\ה ואפשר גם ללכת לשניהם

מדבר צחיח אמיר

מזל טוב בכל אופן אם היית עושה בחוות רונית ואח שלך יחד עם העובד שלו אשר סוויסה יהיו הDJ, אז אולי היו באים

אני לא מבין בחיי

זה דדי לפני שאני מגיב רק כדי שתדע מה לא נמאס לך כאילו לעשות דווקא לאנשים אחרים אם אתה מזמין את כולם פה ליומולדת שלך מה הבעיה לחגוג עם כולם במפגש שכבר מתוכנן מלפני חודש? העיקר לעשות דוקא! ולרוץ מבלוג לבלוג ולספר שהמסיבה אצלך זה בחינם ואצל רביד לא אתה עם הגישה הזאת כבר 4 שנים ו4 שנים אתה מנסה לארגן מפגש ולא מצליח ויודע מה ?! בצדק!!! ואני כבר לא מדבר על זה שכל הזמן אתה יורד כאן על כולם שהם לא רמה למסיבות שלך והמפגשי בלוגים זה תת רמה ובסוף אתה מנסה לארגן כל פעם מחדש לעצמך מפגש.. צבוע,דוחה וחסר בושה!!!

מי שלא תהיה שוב אני יבהיר את עצמי

יש מיפגש ב-27 ואני יבוא לחגוג איתכם את היום הולדת שלי כמובן אחרי הבטחה של רביד על כניסה חינם כמו כן אני בלי קשר חוגג את המסיבה שלי [ולא מיפגש] כמתוכנן ומי שרוצה שיבוא מוזמן בכייף ומי שלא בא לא נורא אז לא צריך הצבעות. גם לא בכנסת חיחי

דדי אתה זה שחושב שעושים דווקא

אני עד שלא ראיתי שיש לרביד בלוג שכתוב שיש מיפגש לא ידעתי ואם אתה שואל למה אני לא עושה איתכם כמתוכנן- זה כי אני מחכה לתשובה מרביד בקשר לחינם בשבילי וחוץ מזה אני גם עושה ת'מסיבה שלי כמתוכנן ומי שרוצה שיבוא ומי שלא לא נורא אתה סתם עושה מזבוב פיל כל הזמן לא יודע מה יש לך נגדי ובקשר ל-4 שנים שלא יוצא לי בוא תנסה לחזור אחורה למיפגשים שאני אירגנתי וכולם אהבו ואני לא בא לעשות תחרות עם אף אחד אני הפסקתי לעשות מיפגשים בבלוג מסיבה אחת לא כי אני מתנשא לא כי אני שונא אלא כי פעם אחת דפקו אותי אז אמרתי לעצמי מה אני צריך את זה שאותו בנאדם יישבור ת'ראש באותו מקום ואז אולי לאט לאט יימאס לכם. ואותו בנאדם שעשה את זה אני מקוה שהוא יודע שהוא עשה בלי להכנס לסיפור תבין המסיבת יום הולדת שאני מארגן לעצמי זה לא מיפגש פשוט אני מפרסם אותו כי יש פה אנשים שאוהבים אותי ורוצים לכבד אותי ולבוא לחגוג איתי ת'יום הולדת בלי קשר שכבר באים למסיבה שלי 60 איש לא כולל מהבלוגים אומנם אני לא פה הרבה- ואני בא מידי פעם למיפגשים ונהנה לפעמים אז תפסיק להכניס לעצמך ולאנשים פה שטויות שאני עושה תחרות ושאני בלה בלה בלה... יש הבנה?

שחר

המיפגש אצלי בבית היתה מסיבת יום הולדת של עדי פומבה גירל אם אתה זוכר זאת שנשואה לשלומי ויש להם כבר 2 ילדים נראה לי ניצלתי את ההזדמנות שההורים שלי טסו לטיול שורשים במרוקו זאת היתה מסיבה פצצה והגניבה היתה למישהו מהבלוגים יוסי מיסטר פלויד גנבו לו את הפלאפון לי לא גנבו כלום ברוך השם וחוץ מזה מי שגנב משהו אלוקים רואה הכל

למעלה