הייתכן??

avicoo

New member
הייתכן??

אבקש תגובותיכם ! DR 650 המצוי ברשותי, יש עליו 5.5 ק"מ (4 חודשים על הכביש). גילתי נזילת שמן מהחלק התחתון של הבלוק. כמובן שיתקנו במסגרת האחריות- אך הכיצד ? האם התופעה מוכרת לכם? אנה מכם תגובות. תודה.

שמעוןXR

New member
הזעה או נזילה?

אם בהזעה עסקינן....תתחיל לרכב עליו אם נזילה תבדוק במוסך. תופעת ההזעות ידועה ב-DR בפרט ובסינגלים בכלל. XT יכול להחזיק שנים, ומחזיק, על נזילות מכל הבלוק. תתחיל לרכב יותר, ותעקוב. וחוץ מזה אבל ובוץ מרפאים הכל!!!

קולRגול... שמעוןXR...

קולRגול... הונדה ???
הבחור דיבר על DR כמדומני, הלא כן ? שמעון ? בעיה ידועה של סינגלים ? גם כשהם חדשים ? אנא הסבר ועדכן אותי בעניין... לא שמעתי על זה וזה נשמע מעניין...
השדון .... ™TheNightDevil

XDR

New member
סינגלים באופן כללי - לא, DR - כן!

ב DR מדגם 98 וצפונה יש בעיה מוכרת של קריסת אטם הצילינדר התחתון. התקלה מטופלת במסגרת האחריות ואין מה להתרגש ממנה יותר מדי. האמת שאני מעט מופתע שעדיין נתקלים בתקלה הזו, אצלי היא תוקנה לפני שלוש שנים - מספיק זמן בשביל לפתור אותה באופן סדרתי, לא? חוץ מזה מנוע ה DR יבש כמו
. XDR

שמעוןXR

New member
הזעות

דמיין את עצמך כמנוע חד צילינדרי.... יחס הדחיסה יחסית גבוה, נפח הבוכנה יחסית גדול, הספק לכל צילינדר במנוע גבוה (כי הוא בודד),מהירות הבוכנה מטורפת (ב-4 פעימות גבוהה יותר מאשר ב-2 פעימות) הפרשי טמפ´ מהסרטים (בעיקר בקרור אוויר,בעיקר בזמן נסיעה), וקיבלת מנוע שעובד בעומסים גבוהים, עומס זה לא רק עד כמה הרוכב "מעמיס" אלא גם עומס מובנה בגלל אופי המנוע ותנאי הסביבה. בנוסף אין לך אחים בצדדים שיעזרו לעמוד בעומס הגבוה (או בת זוג) הרי אתה סינגל! וקיבלת מתכון מעולה למנוע קצר חיים....80-120 אלף עד לאוברול. אל תתפוס אותי במילה על כל פיפס בהסבר. היה לי DR650 שנת 96 שהיו לו בצורה קבועה הזעות, לא רציניות, אבל היו. היום ב-XR הכל יבש, אולי מחר יהיו הזעות ואולי לא. להמחשה - רן "מעמיס" על DR350 תנאי סביבה קיצוניים....

שמע כאחד שב5 שנים האחרונות היו לו

9 סינגלים 4 פעימתיים אני חייב לציין כי כולם היו יבשים ואין קשר להיותם סינגלים היו לי גם חגבים יורקי פיח בעלי 2 צילנדר ו4 צילנדר ובחלקם היו נזילות ( נו טוב האיטלקיים מבינהם ) היאפאנים היו יבשים לחלוטין ו..התמונה אכן יפה אך האם זה תנאי סביבה קיצוניים ?
בוא להתחרות בגבעת המורה וראה מה זה תנאי סביבה קיצוניים סתם ..נדב הבטיח לי סביבה סטרילית ללא מפגעים
קולרגול

STIVENZ 426

New member
אגב נדב-

קולרגול- מה קורה עם הסימון מסלול? איפה זה? מתי זה? איך? כמה? למה? ומה עם פרוייקט "אנדורו ג´נין?" אתה תהיה בכלל במרוץ הבא(עלינו לטובה)? או שתהיה הדובון המגוייס...? סטיב שהתקשר לנדב שבוע שעבר 3 פעמים ו"לא היה זמין"..
426

תגיד - ראית מה קורה ברקע שם ? ../images/Emo2.gif

יש מאחוריך "פיטרית עשן" יכול להיות שהסתובבת באיזור ניסויים אטומיים ?

avicoo

New member
יוחלף האטם../images/Emo46.gif

יוחלף במסגרת האחריות . אבל סתם מבאס, שבאופנוע חדש קורה דבר כזה.

למעלה