הייתכן ש....

מלאכית16

New member
הייתכן ש....../images/Emo110.gif

יש האומרים שבנות בגילנו לא אמורות לאהוב גבר בגילו של אלן....ושזה איפשהו משהו פסיכולוגי..... האם אנחנו באמת מחפשות באלן שלנו את דמות האב? החבר הבוגר שיודע הכל ובקיא בחיים, שעבר כבר יותר מאיתנו? אני חושבת, שאני בכל מקרה, כן......לוידעת זה נותן הרבה יותר בטחון לאהובבן אדם שעבר כבר תקוםה מסויימת בחיים..ואולי גם אני מחפשת את דמות האב בו..... זו דעתי,בכל מקרה, מה דעתכן?

Penny s

New member
That´s what Scott said ../images/Emo15.gif

My BF. He´s a month younger then me.. So he said that the only reason I fancy Rickman is due to lack of a father figure in my life, which could be right, when I come to think of it.. Anyway, remember the Texas hot video, where Alan does the tango with Sharleen and they have a long ride in a convertable, and he puts his arm around her, while she rests her head on his chest and all the way he gives her these looks, like she´s the only girl in the world.. of course you remember..I´m just mumbling..so what I wanted to say is that - That´s Alan as I see him - the father-lover-hero-protector-experienced man who´ll always be there for me.. except for Scott, obviously

Minerva

New member
../images/Emo12.gif

לא יודעת. אולי.
אני צריכה לחשוב, אם אגיע למסקנה, אשתף אתכן!
בכולופן, לא נראה לכן שעוד שלושה-ארבעה ימים יגמרו כאן הטופיקים?

Penny s

New member
I hope not! ../images/Emo15.gif

If B. Spears, Miss Aguillera and the Corrs have their own forum each, then I think Alan deserves an entire message board dedicated to himself as well.. Besides, I don´t think any of us expects a flow of messages around here, but it´s good to have a nice and cosy place to come to and discuss your obsession, i.e: Alan Rickman

מלאכית16

New member
אביגיל....אל תהיי כזו אופטימית....

תראי...יהיה לנו מספיק מה לעשות.....יש לו מספיק סרטים בהם הוא שיחק.....וגם עוד מעט הוא עומד להוציא סרט חדש....משהו עם יו גרנט.... אם פורום הארי פוטר שורד, שנה ומשהו אחרי שיצא הספר האחרון, גם אנחנו נוכל....

MeinAlan

New member
אלן....

אני רואה באלן כשחקן מצויין שעשה המון סרטים שגם הצליחו לפי מיטב ידיעתי רובין הוד,הארי פוטר,מת לחיות שהפכו למאוד מפורסמים בכל העולם רק חבל שהשחקן הזה לא מקבל את ההערכה הראויה לו מחוץ לבריטניה

מלאכית16

New member
צודקת במאה אחוזים!!! ../images/Emo110.gif

באמת חבל....אם הם היו מבינים עד כמה מעולה הוא הם לא היו נותנים לו ללכת.....

Penny s

New member
Even in the UK ../images/Emo15.gif

He´s not properly appreciated, but I guess that´s what happens when beauty and fame is everything in the world.. No one cares about true qualities anymore

PureBlood1

New member
למה..... הוא יחסית מוכר... לא ממש..

...אבל קצת...... כי אני זוכרת שכשהוא היתארח אצל קונאן אובריין אז הוא שאל אותו אם מזהים אותו ברחוב והוא אמר שכן, רק שזה מתפקיד של מלפני הרבה זמן (מת לחיות) ושאנשים עוצרים אותו ברחוב ואומרים לו ייפי קיי או..... אישית אני הייתי עושה דברים אחרים אם הייתי פוגשת אותו
אבל זאת רק אני...

MeinAlan

New member
yipie ka yeay mother fucker

אני חושב תשעכשיו בעיקר מזהים אותו לפי התפקיד שלו בהארי פוטר,אבל בסרט הוא חובש פאה אז אי אפשר לדעת שזה הוא.

Penny s

New member
He´s recognized ../images/Emo15.gif

But not appreciated enough If you´d read the Seventeen magazine and all the other rubbish-for-youth-magazines you´d see celebrities like B.Spears, Ronan Keating, Brad Pitt and the Backhams And not a single decent story about Alan

שניש

New member
דמות אבא? אלן? ../images/Emo56.gif

אני לא חושבת... הלוואי שהיה לי אבא כזה סקסי.... בעצם לא...כי אז אני אהיה מאוהבת באבא שלי וזה יהיה מגעיל.....

Dracos girl

New member
תאמת..... ../images/Emo25.gif

לאנשים שמכירים אותי ואני אומרת להם שאלן הוא שקסי והכל הם לא מתפלאים, והם כבר לא קוראים לי חולנייה בגלל שהם רגילים לזה... יש לי... אממ.. משיכה כזאת לשאוווים מכל הגילאים... למשל, יש לי מורה אחד מזה שקסי! ואלן ממש שקסי! והיה לי מדריך בשנה שעברה שטסתי לסאמר קמפ לדטרויט, אז המדריך שבא איתנו מישראל היה מזההההההה שקסי!!! אההההההה

למעלה