הייתי שמח לדעת ...

tamam44

New member
הייתי שמח לדעת ...

מאיזה תוכנית התמונות הבאות :-

ברק..

כנס לפי הקישורים זה איפה שהתמונה
מקווה שעזרתי..

Child Of Love

New member
חחחחחחחחח יפעת מותק....

רמת השרון... לא הוד השרון..... זה היה במועדון "פסק זמן" והייתי שם וגם לאה החמודה היתה עם כל החמולה שלה.....חחחחחחחחחח כפרה על לולי....
שריתווווווש אני אוהבת אותך חיים שליייייי

Child Of Love

New member
כן בסך הכל.... כל גבעת עדה...

חחחחחחחחח כפרה עליך.... איזה מצחיק היה.....
שריתוווווש אני אוהבת אותך חייים שלייי

Child Of Love

New member
הם מפרונסה זה אותו דבר.... לא?

תקני אותי אם אני טועה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מה שלומך גברת דריי? איפה את בכלל? את בבית?
שריתווווווווש אני אוהבת אותך חיים שליייי

אכן

כן אני בבית, ורק שתדעי שאת קצת אבל ממש קצת סתומה...צרפת וגבעת עדה זה לא בדיוק אותו מקום. מה קורה איתך ילדה?

Child Of Love

New member
אני לא סתומה את סתומה....

את יודעת מה? אף אחת מאיתנו לא סתומה.... חחחחחחחח.... אוווווווף אחי קם והוא רוצה שאני יעוף מהחדר.... בכל מקום שאני נמצאת מעיפים אותי... למה זה קורה לאה? חחחחחחחח..... ואצלי הכל בסיידר... יחסית... חחחחחחח
שריתוווווש אני אוהבת אותך חיים שליייייי

Child Of Love

New member
חחחחח טוב תחשבי על זה...

ותביאי לי תשובה פעם הבאה טוב? חחחחחחחחחח..... טוב אני חייבת ללכתתתתת שיהיה לך בהצלחה היום.... חולה עליך ותתקשרי אם את רוצה כמו שאמרנו אתמול... נראה מה אני יעשה בסוף ואם אני ילך.... בה ביי יומטוב לכווווווולם....
שריתווווווווש אני אוהבת אותך חיים שליייייי

אוקיי

אני מעכשיו מתחילה לחשוב רק על זה יום ולילה! וססבה אני אתקשר יותר מאוחר, ביי מותק תהני

Child Of Love

New member
ביי ממי יומטוב נשמה....

גם לכל השאר... שיהיה לכם יומקסים....
שריתווווווווש אני אוהבת אותך אותך חיים שלייייי

Child Of Love

New member
חחחחחחח גם שם הייתי...

בדודו טופז.... חחחחחחח היה מה זה מצחיק.... היינו בחזרות ועמדתי ממש סנטימטר ממנה והיא לא שמה לב וזה היה קורע.... ואז אני עושה לה הלווווו חחחחחחחח עד שהיא קלטה... אבל לא הבנתי איך היא לא ראתה אותי הייתי ממש לידה.... חחחחחחחחח לא נורא... כפרה עליה....
שריתוווווש אני אוהבת אותך חיים שלייייייי

למעלה