הייתי רוצה..

tipaKtana

New member
הייתי רוצה..

היי,תודה על התשובה של אתמול, כמו שראית החלטתי לעבוד על עצמי, הייתי רוצה לחזק אז הצד החברתי, פחות ריבים. הוספתי שרטוט של החדר שלי, מספר קואה-2 הקירות צבועים באפרסק וכל הרהיטים מעץ מה אני יכולה להוסיף? להחסיר?איך למה וכמה?

בבקשה...

רק לפני הכל כמה שאלות האם הכוונה ב"צד החברתי" לחברים מחוץ לבית? או שגם בבית? ושאלה נוספת, האם השרטוט מראה את היחסים בין החפצים לחדר בצורה מדויקת? האם יש עוד חפצים שלא ציינת? יום טוב

tipaKtana

New member
כן...

בצד החברתי הכוונה לחברים מחוץ לבית, הכוונה חברות טוטבה יותר עם אנשים ועם חברים. השרטוט מראה בדיוק את היחס של החפצים. מעל השידה יש מראה (מלבנית-לאורך), מצד ימין של השידה יש מעמד גבוהה לנר, עם נר,מעל זה יש לוכד חלומות. מעל הכוננית יש רמקולים של מערכת, ובכלל על הכוננית רוב הדברים הם מוצרי חשמל(מערכת,מחשב,מדפסת)-אם זה משנה משהו.(הכוננית היא החלק התחתון והקטן בשרטוט) יש את החלון שהוא מטר על חצי מטר לאורך-יש אותו בשרטוט, אין עליו וילון. ויש לי רק שעון(מצד ימין של המיטה) על הקירות, לא פוסטרים, ולא תמונות. והקירות באפרסק. מה לעשות?

tipaKtana

New member
האמת היא ...

אף פעם לא באמת החלטתי איך אני רוצה שהחדר שלי יראה, וגם לא היה איזשהו פוסטר או תמונה שרציתי, אבל לפני כחודשיים מצאתי פוסטר שלדעתי ממש יפה, אבל בגלל שהתחלתי לקרוא את הפאנג שואי לא ידעתי אם הוא יתאים לי ולא רציתי לקנות סתם. הפוסטר הוא תמונה של מזח בזמן שקיעה, אם מראה לשמש, ממש אהבתי. מה תגידי, מתאים? אני רוצה לתלות על הקיר הצפוני מעל המיטה

אולי זה הזמן...

אפשר להחליט עכשיו שהחדר יראה בדרך מסוימת... ואח"כ אפשר לשנות את ההחלטה, לא יקרה כלום ואולי אפילו להיפך, יהיה מעניין ומהנה לשנות. לפי הפאנג שואי, כשאנחנו אוהבים משהו, כשזה עושה לנו טוב ונעים, כשהצורה והתוכן מעוגלים בלי שפיצים ושלמים... זה מתאים! התמונה "ניראית" נהדר. תלי אותה כמה שיותר לכיוון הרגלים, לא ליד הראש. תתחדשי! ועכשיו, חפשי עוד משהו...לתלות על הקירות, חשוב שיהיו דברים שמסמלים את התחושות שלך, דברים שאת אוהבת. חפשי גם תמונות שבהן יש כמה אנשים ביחד, צוחקים, רוקדים, משחקים. משהו שאנשים עושים ביחד ונהנים... לילה טוב

tipaKtana

New member
זה לא נשמע קצת.. איך לומר....

נטוש? אם תהיה לי תמונה של משהו נטוש, זה משפיע איכשהו? אני אוהבת את התמונה ההיא, אבל אני לא יכול שלא לתת לה את השם "סוף העולם"\"בדידות" או משהו בסגנון. מצד אחד היא מאוד יפה, מצד המראה מבודד נורא. מה תגידי?

מה אגיד לך... ../images/Emo23.gif

את עובדת יפה עם הבטן שלך... אם זה השם שעולה לך כשאת מסתכלת עליה, זה אומר שכל פעם שתסתכלי עליה, המילה בדידות תתחזק אצלך במוח... והתוצאה עלולה להיות ....בדידות... אם תוסיפי על הקירות,עוד תמונות של שמחה והרבה אנשים צעירים, השפעתה של התמונה הזאת תקטן... ואולי, עשי "סיבוב" נוסף? אולי תראי משהו חדש,ששייך לתקופה הזאת? התמונה שייכת ללפני חודשיים, אולי עכשיו תראי משהו אחר מלא באנשים, שגם ימצא חן בעיניך? מה דעתך? יום

למעלה