הייתי רוצה...

y a l d a 1 7

New member
הייתי רוצה...

הייתי רוצה להגיד שהכל בסדר שטוב לי... שהכל... נורמלי. שהכל... יציב. שאני כמו כולם. שאני חייה את החיים ונהנת ממה שאני עושה. שאני חווה חוויות כמו כולם. שאין לי נקיפות מצפון, שאני לא דופקת חשבון, לא לאחרים, לא לעצמי. הייתי רוצה להגיד... ששמח. הייתי רוצה לחייך. הייתי רוצה להביא קצת נחת להורים, שיפסיקו לדאוג לי. להיות מסוגלת לדאוג לעצמי. להכין לעצמי אוכל, לאכול, לפי כמה שאני רעבה. בלי לחשוב יותר מידי. הייתי רוצה להתלבש, כמו שאני אוהבת. ולהסתכל במראה ולאהוב את מי שאני רואה. הייתי רוצה לראות את עצמי, כמו שאני. אני אותה הילדה שהם מדברים עלייה? אני אותה האחת שמחמיאים לה? הייתי רוצה שיהיה ביטחון עצמי. אני אומרת שיש לי, אבל בפנים אני יודעת שאין. מנסה להראות כמה שיש וכמה שאני חזקה. לפעמים מצליחה להעמיד פנים, ולפעמים שקופה. לא רוצה שיראו את החוסר ביטחון הזה. לא מאמינה בזה. ואני כ"כ מבולבלת. רגע טוב, רגע רע. אחרי תקופה ארוכה הצלחתי להגיד שטוב לי, שאני בסדר, איכשהו. אבל אני לא יודעת. בסכ"ה אני מסתכלת על עצמי ולא חסר לי כלום, אין לי מה להתלונן. ובכל זאת אני מוצאת את עצמי מקטרת כל הזמן, לא מרוצה. הייתי רוצה להעריך כל מה שיש לי, ולפעמים נדמה לי שאני מעריכה. אבל לפעמים כ"כ שונאת את הכל. רגע אני מוקפת חברים, רגע שני הכי בודדה בעולם. רגע צוחקת, רגע בוכה. רגע מרגישה טוב עם איך שאני נראית, רגע שונאת את עצמי, אני שמנה, אני מכוערת. רגע אני פתוחה, חופשייה, משוחררת, ורגע שני עצורה, מלאת מחסומים. אני רוצה איזון בחיים. אני רוצה לדעת מי אני. התבלבלתי כבר. אני רוצה להיות מסוגלת לכתוב בפורום כמו פעם, להגיב... אני לא מסוגלת. קוראת פה ושם, אבל לא תמיד יכולה. קשה לי... רוצה... אבל לא יכולה. ואני מצטערת. אני כאן חלקית. מאמינה שבקרוב אני אחזור. רק לא רוצה לחזור אחורה, לדכאונות ההם. לפגיעות ההם. זה קצת עזב אותי. אז למה אני מרגישה שיש בי משהו שמחזיר אותי לשם? אני לא רוצה לכתוב יותר, נראה לי שקצת הגזמתי עם המגילה. תודה למי שקרא. שוב, מתגעגעת אליכם. אוהבת

JuSt A GiRl 94

New member
../images/Emo24.gif

ילדה...לא הגזמת בכלל. אני לא יודעת מה לומר לך כי אני מזדהה עם כל מילה שרשמת.

ילדה

את יכוטלה להגיע לאיזון, באמת שאת יכולה, אבל את צריכה לעבוד על זה. האיזון קיים, צריך רק להגיע אליו. איך את הבוקר?

y a l d a 1 7

New member
אבל איך להגיע?

אני בסדר. גם אתמול הייתי בסדר. הדכאונות בתקופה האחרונה קצת הרפו ממני, מקווה שאני לא פותחת את הפה לשטן כמו שאומרים. אבל עדיין לא לגמרי טוב. מבולבל, כמו שכתבתי. אני מפחדת להדרדר שוב. אני רואה את הנפילות הקטנות, ואת המכות הקטנות. אני רק רוצה שיהיה בסדר. שיהיה טוב. אבל איך? תודה כוכבי. תודה בנות, על זה שאתן מבינות אותי. סליחה שאני לא מגיבה אחת אחת.

y a l d a 1 7

New member
דומי

זאת לא פעם ראשונה שהעלנו את הנושא הזה. וכתבתי כאן בעבר, אני לא מרגישה שאני מוכנה לטיפול. קשה לי עם זה. הייתי בעבר בטיפול, אבל כרגע אני לא מרגישה שאני מסוגלת. זה קשה מידי בשבילי. אני מטופלת תרופתית. לא יודעת כמה זה עוזר, רוצה לקוות שיעזור. בכל מקרה, אני לא מוכנה כרגע לטיפול שיחתי, אולי בהמשך. את לא היחידה שאמרה לי שאני זקוקה לזה, ואולי זה באמת נכון. אבל פשוט לא יכולה כרגע.

אני מבינה אותך ../images/Emo201.gif

אבל אין לי תשובה אחרת לשאלה ששאלת... אני מקווה בשבילך שתחליטי מתישהו לחזור ולתת לזה צ'אנס... ואולי תמצאי דרך אחרת... שתפי אותנו
ולדעתי התרופות התחילו להשפיע עלייך לטובה... נכון? ההודעות [המעטות] שלך נראות לי מעט יותר אופטימיות, אם אני קוראת אותך נכון...
טוב

lital172

New member
היית רוצה..

הבקשה שלך כל כך מובנת. היית רוצה להיותמאושרת להרגיש טוב עם עצמך, להבריאף לאכול ולא להרגיש אשמה, להיות עם חברים ולא לבד. ואת מבקשת בקשה כל כך רגילה ואני כל כך רוצה שתהיי בסדר שתרגישי טוב. שהטוב יתפוס מקום כמו שאמרת לי. ואל תצטערי שאת לא מגיבה ושאת חלקית כאן עכשיו הכי חשוב שתטפלי בעצמך שתדאגי לעצמך. אנחנו תמיד נהיה כאן בשיבלך מתי שתצטרכי. אנחנו כאן בשבילך. לא הגזמת עם המגילה. כתבת את מה שבלב. וזה טוב. אני שמחה שכתבת. אני מקווה שאת מרגישה הקלה קצת אחרי שכתבת. ושאלה נורא חשובה לי.. את בטיפול ואם למה? למה את לא רוצה טיפול? זה יכול לעזור לך מאוד. כאן בשבילך

למעלה