הייתי רוצה ש.....

kedeman

New member
הייתי רוצה ש.....

טוב נו לא נשכח את כל המטודות שלנו רק כי אנחנו על המחשב נכון??? ניסיתי להעלות את הפעילות הזאת כבר פעם בלי הרבה הצלחה הפעם אני מקווה ליותר שיתוף פעולה חוץ מכל המסוממים שהלכו לבראשיט.... מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה? אתם יכולים לרשום ציפיה, תקווה, מטרה,משהו שאתם מקווים לעשות או שיקרה אתם יכולים שזה יהיה לכם, לאחרים, לנו כתנועה או לנו כנוער או אולי כמדינה או כעולם כל מה שעולה לכם לראש אפשרי

kedeman

New member
משת"פ של עצמי :)

תקוות לשנה החדשה? לעבור אותה כמו שצריך, לסיים את כל הבגרויות שלי עם ציונים לא רעים (80+ יהיה לי טוב) להצליח למצוא לעצמי מחליף לאתר שירים אותו להיות שותף בפעילויות תנועתיות - ארציות, מועצתיות וגם לעזור להקים פעילות חדשה במעגן מיכאל (ששם אני מש"צ השנה ד"א)

hadasbaril

New member
אני זוכרת את הקודם....ואת קדם

(טוב שאני מצחיקה את עצמי). אני חשבתי על זה ביום שלישי כי היתה פעילות לסכיום החודש. אני מצפה ללמוד להנהיג ולהנהיג. לקבל כלים להנהגה ולהוות דוגמא אישית. מבחינה חברתית-אני רוצה להרגיש בנחשון בבית. אני רוצה להכיר את כולם כולל הצוות. אני רוצה להתלב ומצוא עוד חברות וחברים חדשים וחדשות. מעצמי-אני מקווה לשמור על עצמי ולהיזהר בדרכים.אני מקוה לגבש דעות. אני מקווה להגיע לכושר ולא להבריז לעולם.

מה אני מאחלת?שהשנה הבאה

תהיה הרבה יותר טובה מזאת שהייתה..שאנשים ממעגן מיכאל יפסיקו למות... במיוחד כשהם בני 17 ו-14...שכולם יצאו מהדיכי...ושקן מעגן יצליח טוב השנה... אז שנה טובה לכולם...

שקסי

New member
נועה מתוקה!

אני יודעת כמה זה קשה לאבד מישהו קרוב... אם את צריכה מישהו לדבר איתו- אני תמיד פה! שתיהיה לך שנה טובה ושכל מה שאת מבקשת לעצמך יתגשם! אוהבת המון- עדי

למעלה