הייתי רוצה לדעת....

a d i o s

New member
הייתי רוצה לדעת....

לאן נעלמו מגדיאל ישראל ג'קי ועוד הרבה אנשים, שאת הסיפורים שלהם והכעסים שלהם שומעים רק מאחורי הקלעים קודם אל תאבדו צנחנים פעילים אחרי זה נדבר על קידום הספורט.

ניתרו

New member
לג'קי../images/Emo4.gif

אחד הצנחנים הכי נחמדים, אחד המשתתפים הכי פעילים בפורום, כנראה פורש מזה ומזה. למה ג'קי, למה?! דבר איתנו, מה קרה?

israel mt

New member
רוצה לדעת - קבל !

לא יודע על איזה כעסים אתה מדבר או מה שמעת מאחורי הקלעים רוצה לדעת לאן נעלמתי ? פשוט ! נחיתה לא טובה ונזק לציוד האישי שלי כך שבנתיים אני מקורקע . ופה זה המקום לספר לך ידידי הצעיר שאני נעזר בצנחנים טובים באמצע הדרך כך שנכון להיום אני בדרך הנכונה לחזור לצנוח במהרה בימנו אמן ואמן. על כן אני מצטרף לדעתך כי כל אחד מאיתנו יכול לעשות כדי לטפח ולא לאבד צנחנים פעילים וכל המרבה הרי זה משובח . תודה לכל מי שנתן נותן וייתן עזרה ,תמיכה ,טיפ קטן שיכול לעזור הרבה , וכו... ) אכן כולנו היינו שמחים לו היה גוף גדול שעומד מאחורי כל צנחן ותומך בו כלכלית , חברתית , מינית וכו'... אבל זה קיים רק בעולם דימיוני . שמיים כחולים ישראל המקורקע

a d i o s

New member
החלמה מהירה

את הסיפור האישי שלך אני לא מכיר פשוט הייתי רגיל לראות אותך ופתאום ראיתי שאתה מוכר את הציוד ויותר לא באת אז באמת החלמה מהירה, אבל אני בטוח שאתה יודע בדיוק על מה אני מדבר אולי במקרה שלך האישי הכעסים לא נכון.

magdiel

New member
adios

כעסים , סיפורים ???? על מה ? על מי ? לא מבין... adios בלי ציוד קצת קשה לצנוח. חוץ מזה אף אחד לא נעלם אנחנו עדין פה, עד להודעה חדשה. blue skies מגדיאל

למעלה