הייתי רוצה לדעת

DMX RULES

New member
הייתי רוצה לדעת

אם אתם יכולים לרשום אם מי אמינם היה בכאסח ועל מי הוא ירד בשירים שלו

pain is love

New member
על מי הוא ירד??????

יש רשימה אינסופית!!!!! הנה כמה.... כריסטינה אגילרה, בריטני ספירס, פרד דרסט, ג´ניפר לופז, מובי, אן סינק, ווסטלייף, מרלין מנסון, נירוונה... ועוד... ועוד... ועוד...

T LaDy ²°°²

New member
מרילין מנסון?!

מה פתאום הם חברים, לא?! הרי הוא היה בקליפ של THE WAY I AM... ובקשר לג´ניפר לופז נראה לי הוא ירד עליה ב I´M BACK ובעוד כמה שירים.

T LaDy ²°°²

New member
והנה רשימת ה"אוייבים":

Limp Bizkit Vanilla Ice Will SmitH XXL-Magazin Lynne Cheney Moby Jermain Dupri ´N Sync Everlast Bubba Sparxxx: ICP Cage Christina Britney Backstreet Ricky Martin ועוד...

MחושגZ

New member
הוא לא ממש ירד עליה...

הוא יותר אמר שהוא מת לזיין אותה, אבל באופן בוטה למדי: Cause if I ever stuck it to any singer in showbiz it´d be Jennifer Lopez, and Puffy you know this! I´m sorry Puff, but I don´t give a fuck If this chick was my own mother I still fuck her with no rubber and cum inside her and have a son and a new brother at the same time and just say that it ain´t mine, what´s my name?

Big 7

New member
הוא לא ירד על גניפר לופז

בשיר איים באק! הוא אמר שאם הוא ידבק במישהי זאת תהיה גניפר לופז ואפילו אם גניפר לופז הייתה אמא שלו הוא היה שוכב איתה

EMINEM Junior

New member
לא., לא כל העולם חוץ מהיילי

עם את/ה כל כך מבין/ה את אמורה להכיר את השיר Stan ועם מי הוא שר את זה??? Dido!!! ולפני שנתיים ראיתי כתבה שאמינם רצה להתגרש מ"קים" ולהתחתן עם דידו אבל היילי לא רצתה אז הוא לא יתחתן ועכשיו הם רק ידידים טובים...

blinknetta

New member
לדעתי אלו סתם שמועות

תמיד יש שמועות מטופשות על אמינם... אני לא מאמינה לזה לא משנה איזה מגזין כתב את זה - הוא כתב את זה בשביל שיקנו את העיתון לא בגלל שהם כל כך רוצים להגיד לנו מה קורה בחיים הפרטיים של אמינם...

ilbe182ebli

New member
אוי אנשים תמיד ממציאים על אמינם

כל מיני דברים רק כדי שיתחילו לשים אליהם לב הכל שטויות! אולי יש דברים שנכונים אבל זה לא עניינו של אף אחד ולמשל את בריטני מרפי אני מכבדת בזה שהיא אמרה שהיא רוצה לכבד את הפרטיות של אמינם והיא לא תספר שום דבר על מה שקרה ביניהם וכו´..!

ilbe182ebli

New member
אוי אנשים תמיד ממציאים על אמינם

כל מיני דברים רק כדי שיתחילו לשים אליהם לב הכל שטויות! אולי יש דברים שנכונים אבל זה לא עניינו של אף אחד ולמשל את בריטני מרפי אני מכבדת בזה שהיא אמרה שהיא רוצה לכבד את הפרטיות של אמינם והיא לא תספר שום דבר על מה שקרה ביניהם וכו´..!

DeZaVu Master

New member
על נירוונה?!?!?!

הוא יכול לרדת כמה שהוא רוצה על נרוונה אבל בנינו גם בתור מעריצים שלו אתם יודעים בדיוק מי היה המלך ולא נראה לי שאפשר להשוות בניהם....

ilbe182ebli

New member
הוא ירד על נירוונה.. כן כן.. אבל

חפיף... זה מסוג הירידות שלו שאני לא מתייחס אליהם...חחחח

T LaDy ²°°²

New member
מישו´ יודע אם לאמינם היה ביף עם...

DMX או עם נלי? קראתי על זה באיזה מקום וזה לא נראה לי הגיוני,לפחות לא בקשר לDMX כי יש לי כמה שירים שהם שרים יחד..

למעלה