Limp Bizkit Vanilla Ice Will SmitH XXL-Magazin Lynne Cheney Moby Jermain Dupri ´N Sync Everlast Bubba Sparxxx: ICP Cage Christina Britney Backstreet Ricky Martin ועוד...
הוא יותר אמר שהוא מת לזיין אותה, אבל באופן בוטה למדי: Cause if I ever stuck it to any singer in showbiz it´d be Jennifer Lopez, and Puffy you know this! I´m sorry Puff, but I don´t give a fuck If this chick was my own mother I still fuck her with no rubber and cum inside her and have a son and a new brother at the same time and just say that it ain´t mine, what´s my name?
עם את/ה כל כך מבין/ה את אמורה להכיר את השיר Stan ועם מי הוא שר את זה??? Dido!!! ולפני שנתיים ראיתי כתבה שאמינם רצה להתגרש מ"קים" ולהתחתן עם דידו אבל היילי לא רצתה אז הוא לא יתחתן ועכשיו הם רק ידידים טובים...
תמיד יש שמועות מטופשות על אמינם... אני לא מאמינה לזה לא משנה איזה מגזין כתב את זה - הוא כתב את זה בשביל שיקנו את העיתון לא בגלל שהם כל כך רוצים להגיד לנו מה קורה בחיים הפרטיים של אמינם...
כל מיני דברים רק כדי שיתחילו לשים אליהם לב הכל שטויות! אולי יש דברים שנכונים אבל זה לא עניינו של אף אחד ולמשל את בריטני מרפי אני מכבדת בזה שהיא אמרה שהיא רוצה לכבד את הפרטיות של אמינם והיא לא תספר שום דבר על מה שקרה ביניהם וכו´..!
כל מיני דברים רק כדי שיתחילו לשים אליהם לב הכל שטויות! אולי יש דברים שנכונים אבל זה לא עניינו של אף אחד ולמשל את בריטני מרפי אני מכבדת בזה שהיא אמרה שהיא רוצה לכבד את הפרטיות של אמינם והיא לא תספר שום דבר על מה שקרה ביניהם וכו´..!