הייתי צריכה לבחור שם משתמש בפורום...

הייתי צריכה לבחור שם משתמש בפורום...

רשמתי "סקיני" מחקתי. רשמתי "פיצי" מחקתי.
לא, השמות לא היו תפוסים..אבל פתאום ככה מול המסך שוב הבנתי שאני לא פיצי ולא סקיני.מתה להיות.
כמעט שם."כמעט" אחרי הלידה הראשונה."כמעט" אחרי השנייה ועכשיו כבר רחוקה יותר "מכמעט" אחרי הלידה השלישית.
זהו. בחרתי שם.לא כינוי.
זו אני יהלי.
ואני מידה 40 כבר כמה שנים טובות.
ואוטוטו פגישת מחזור של הבית ספר התיכון.
וזהו זה היה מספיק כדי ממש ממש לרצות לחזור למידה 36.של פעם.המספר שנמצא על הג'ינס שמקופל אצלי בארון כבר המוווווו זמן מחכים בסבלנות עברו כבר שני בתים.
ועדיין מאמינים שאחזור אליהם וגם אני טיפחתי בהם תקווה תמיד נשארו במדף האמצעי לא העליון הרחוק.זה שקרוב ונגיש כי זה ממש אוטוטו קורה.
אז הגיע הקיץ וקיבלנו הזמנה עם תאריך והינה זה מתחיל המסע ל36 וזה לא רק המספר זה יעד חשוב באמת לא רק חיצוני ולא שיטחי כמו שחלק מכם תחשבו.
יעד שמכיל בתוכו הרבה אמביציה ואמונה.
מתחילה.

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

בהצלחה דבר ראשון.
כמה זמן יש לך?
עשית פעם דיאטה?

טנקס...

יש לי 3 חודשים עד אוקטובר.דיאטות רגילות את יודעת...לא משהו קיצוני לא רק חלבונים רק תפוחים וכאלה. פחות מאמינה בזה.
התחלתי לרשום מה שאני אוכלת במהלך היום.חברה התחילה עם מאמנת אישית השבוע ואני חושבת שיותר מתאים לי משהו אישי אבל לא אחד על אחד.פחות אוהבת,נראה לי יותר מרגיש נוח להתאמן עם עוד אנשים.שמעת על סטודיו c נראה לי יותר ההרגשה של יחד אבל את לעצמך.לא?ספרי אם יש לך נסיון/המלצות אשמח.

הגבלת זמן זה אחלה בתנאי....

שאת בוחרת דרך שתוכלי להמשיך איתה לכל החיים.
כתבת ונכון שמשהו קיצוני לא מתאים.
מגבלת הזמן קצת לוחצת ובכל זאת יש לך תאריך יעד ל 8 ק"ג (שתי מידות) די ראלי.
שילוב של ספורט וחיטוב בסגנון סטודיו C חכם כי תשיגי חיטוב, בריאות, וגזרה שאת חושקת בה ב"מחיר" נמוך יותר.
רקמת שריר שתבני ותחזקי האי דחוס יותר מרקמת שומן וכך תשיגי את המשאלה של מס. מכנסיים "נחשק".
בד"כ אני לא משתגעת על מטרות כאלה כלומר להשיג מראה שהיה לפני כך וכך לידות אבל נראה לי שאת יודעת מה את רוצה.
מה יקרה אם הגוף שלך השתנה כך שמכנסיים במידה 36 לא יתאימו לך?
מה יקרה?

אבל למה לא שיתאים לי מידה 36?

היום הייתי בסטודיו c נפגשתי עם התזונאית שם,פגישת הכרות קצרה.סיפרתי שהתחלתי לרשום כל מה שאני אוכלת והיא מאוד עודדה. בכלל,לא הייתה הרגשה של לקראת לקראת דיאטת לחץ או משהו כזה.היא ביקשה שארשום את הסדר יום שלי, מתי אני רגילה לאכול ומה. מה החשקים ממה קשה לי להתנזר.שאלות מדויקות שקלעו בול.
והתחלתי באימון הראשון של המתחילים עם עוד מס בנות. יותר עם הסברים מהמאמנת יותר ממוקד על השיטה והרגשתי בסוף ככ טוב.
אני בדרך הנכונה.
ככה מרגיש לי.

נשמע מעולה וממש ממוקד וענייני

הנקודה שהעלתי היא ההתמקדות במספר מסויים, התמקדות במשהו שהיה פעם.
שאלתי ומה יקרה אם לא?
שאלות נוספות למחשבה:
מה יקרה אם כן?
מה לא יקרה אם לא תהיי מס. 36?
אילו שאלות לעצמך ככה בשקט שתבדקי בדיוק ומאד ממוקד מה יקרה לך עם עצמך כשתשיגי את המטרה.
הדרך שבחרת מעולה.
התזונאית שנפגשת איתה גם היא נשמעת מתאימה למשימה שהגדרת.
הכי חשוב שמצאת את הדרך שמתאימה לך להגיע ולהשאר במטרה.
זו התחלה טובה

מאחלת המון הצלחה ושתפי אותנו בדרך.

יעל י

New member
לא מכירה את C אישית...

יודעת שהם עובדים הרבה על חיטוב,אוהבת שיש רק נשים בשטח.זה יתרון אצלי.
רישום זה מעולה.
מים לשתות לא לשכוח.
8 ק"ג שלושה חודשים - אפשרי. בהצחה. אנחנו כאן איתך ובשבילך.

למעלה