הייתי פעם ילד... :O

הייתי פעם ילד... :O

חלקכם אולי זוכר אותי ואולי לא, ואולי רק לרעה, התחלתי בתפוז כשהייתי בן 22.. עובד וכול היום מול המחשב בפורומים בעבודה ובבית, היום אני בן 28..., לא הייתי פה שנים, לא נכנסתי לתפוז, זה נשכח ממני, הורחקתי מכמה פורומים בזמנו, היום אני עם זוגיות של שנתיים והרבה רזומה עם בנות, למדתי לצאת מהבית.. למדתי לשחק את המשחק.. והכי חשוב עברתי לתל אביב.. הרבה השתנה.. למדתי להתייחס לנשים כמו מלכות ולהיות מניאק הרבה פעמים שצריך, וזה עבד ברוב המקרים, לא אומרות את זה, אבל מניאקים עושים את זה להרבה, איך שהוא הרגשתי שככל אני מבוגר יותר, הולך לי יותר, אני רגוע יותר, לא אכפת לי אם לא יהיה זיון הלילה, מה שגרם ללילות של שיכרון חושים והתנסויות עם בנות המין השני, אלו 3 שנים של תל אביב, חסכתי מעצמי מחשב, כשעברתי לדירה שלי עם השותפה אני זוכר, שהתלבטתי אם לשים TV בחדר, עד אותו רגע היה לי TV בבית של ההורים צמוד.. החלטה שאני לא מצטער עליה, יצאתי מבית הורי, והיום ..אני יכול להגיד שאיך שגלגל מתהפך J, אני נמצא עם בחורה שאני יודע על העבר שלה, זה העיק עלי אבל אני אוהב אותה, לא אכפת לי מה היה בעבר ! למדתי לקבל ולהנות ולהתייחס אליה כאל מרכז העולם, ואין לי בעיה אם זה.

גילוי נאות:

הייתי בניק שקראו לו קבב עם חומוס.. הייתי ילד. חשבתי כמו ילד.. אני עדיין כזו איפשהוא. הבחורה שאני איתה עברה הרבה ב

חופ שיה

New member
איזה כייף להתבגר.:)

אני שומעת הרבה את המשפט "נשים אוהבות מנייאקים"- מגברים בעיקר.
לדעתי אתם טועים להבין. זה לא "מנייאקים", זה האסרטיביות שבסגנון של גבר שכזה והעובדה שהוא לא יס-מן.
לא להיות יס-מן, לא הופך אותו אוטומטית למניאק, זה הופך אותו לבעל דעה ורצון משלו (גם אם היא לא תמיד אוהבת את זה :)) וזה כנראה מה שמושך נשים שכאלה.:)

ובהמשך לזה

גם גברים אוהבים נשים עצמאיות שיש להן חיים ולא נעמדות דום בכל פעם שהוא שולח סמס.
וגם זה לא אומר שגברים אוהבים ביצ'יות.

חופ שיה

New member

למעלה