הייתי פה!

ali052

New member
שלחתי לך מסר שכולל מכתב היתנצלות ....

אולי בעוד שבועיים אני יהיה תקופה קצרה באזור ירושלים במסגרת העבודה שלי.. אז נהיה בקשר. ביי בינתיים .. בהצלחה בהמשך החיים...

הייתי פה!

יותר כבר לא אחזור! אלי אתה יודע מה זה חושד בכשרים? אתה הטחת בי אשמות שאתה יכול לברר אותם קודם במסר או להתקשר.... אתה לא מתבייש? לא מספיק סבלתי בחיים???? חשבתי שבכזה פורום ריגשי אמור להיות קצת רגש לאנשים... כנראה שטעיתי ואני דן אותך לכף זכות שגם אתה עברת הרבה בחיים בתור מגמגם... שלום ולא להתראות!

ali052

New member
../images/Emo52.gif סליחה ומחילה!!!

אני מיתנצל על התגובות שהגבתיי!!! אני מסוג האנשים שיודעים לבקש סליחה יפה ובכבוד מהשני וגם אם זה ''לכאורה,,מוריד מהכבוד שלהם... הסיבה שהגבתי בחריפות כלפיך היא; כי אני ראיתי הרבה מקרים של אנשים שהלכו לכל מיני שרלטנים ומטפלים למיניהם בתחום הגימגום והם סתם ניסו לסחוט מהם כסף... בכל אופן אני מיתנצל על כך שסתם חשדתי בך..ומבקש סליחה שוב פעם.... אתה מוזמן לכאן בכל עת שתרצה להביע את בעיותיך והצעותיך בתחום הגימגום....ובכלל בחיים.. ברוך הבא לפורום!!! שיהא לך יום נעים ומהנה... אלי.

shuky63

New member
../images/Emo31.gifאבי,כאדם דתי אתה ודאי יודע אי אלו דברים

על מחילה.מצווה לקבל בקשת סליחה על דברים הרבה יותר גרועים ממה שעשה אלי. צורת התגובה שלך לבקשת הסליחה מתאימה יותר ל"טרול"מאשר לאדם שנחשד כטרול על לא עוול בכפו.

שוחחתי איתו והכל בסדר....

את סליחתו קיבלתי והערכתי! אני יודע שצריך לקבל סליחה אתה לא מחדש לי כלום....

למעלה