../images/Emo58.gifברוכה השבה
בטח שתיהיה עונה 7-היא צפויה לצאת בספטמבר [[= אז ככה-העונה השישית נפתחת בזה שדין חי לו חיים מושלמים עם ליסה ובן,אך כמו תמיד חיו מתחילים לחזור לעצמם -ז"א שעוד פעם הוא שומע קולות שמעידים על רוחות ושדים(אין טעם להסביר לך את ההמשך לזה כי זה לא העיקר בעונה). דין מגלה שסמי השתחרר מהכלוב עם מייקל ולוציפר והחליט להמשיך לצוד עם סמי ולא לגור עם ליסה ובן וזאת משום שפחד שהשדים והרוחות יחזרו לרדוף אותם (יעני לא רצה לסכן את בן וליסה). אך עד במהרה דין חושד בסמי-סמי מתנהג ממש מוזר יחסית אליו,הוא מתנהג בלי רחמים ,בלי איכפתיות כלפי הסביבה. לבסוף דין מגלה שסם חזר מהכלוב עם לוציפר ומייקל ללא נשמה.הוא עושה כל שביכולותו בכדי להחזיר לו את הנשמה. דין נפגש עם מלאך המוות אשר מסכים להחזירו לסם את נשמתו אך הוא מספר לדין מה הסיכון בכך-אם הנשמה של סמי תחזור אליו יש סיכון רב שהוא יזכור את כל מה שעבר עליו בגיהינום ואז חיו יהיו קשים במיוחד,הוא לא יצליח לתפקד, הוא יעדיף להתאבד במקום להרגיש את כל הסבל הזה. אך דין עומד על כך להחזיר את הנשמה של סם.לבסוף מלאך המוות אומר שהוא יכול להקים "מחסום" בראש של סם בכדי שלא יזכור את מה שעבר עליו בגיהינום אז הסביר גם שהמחסום עלול להישבר באחד הימים. אז דין וסם ממשיכים לצוד ביחד, ומגלים שיש דבר שנקרא כור המצרף-שזהו מקום שבו מתאכלות כל הנשמות שנשלחות לגיהנום (משהו בסגנו), ומבינים שמישהו רוצה את כל הנשמות לעצמו(הנשמות מביאות כוח אדיר לאדם שלוקח אותן). דין וסם עושים כל שביכולתם בכדי להרוס את כור המצרף על ללא הצלחה. לאחר זמן מה הם מגלים שהשד קראולי לא מת והוא זה שרוצה את כור המצרף. זאת הסיבה שדין וסם חושדים בקאס-קאס זה שהרג את קראולי בעונה 5 -איך ייתכן שקאס (מלאך כה חזק) לא הרג שד כמו קראולי, לבסוף הם מבינים שקאס עובד ביחד עם קראולי בכדי להשיג את כור המצרף. הסיבה שקאס אמר להם שברצונו לקחת את הנשמות מהכור הוא שיש מלחמת מלאכים למעלה (ואיי שכחתי איך קוראים למלאך שאחראי לכל המלחמה הנוראית שמתרחשת למעלה=בגיהנום,בגן עדן) ושהסיכוי היחידי של קאס להרוג את המלאך הוא לקחת לעצמו את הנשמות הללו. דין וסם כועסים מאוד על קאס-איך ייתכן שמלאך כמו קאס יעבוד ביחד עם שד כמו קראולי,ודין מרצה לו את הנאום של "אתה כמו משפחה שלי,אתה כמו אח,בבקשה סמוך עליי-לא ייצא שום דבר טוב מלעבוד עם קראולי" . קאס מרגיש אשם ,אך עדיין ממשיך לעבור עם קראולי. מפה את כבר בטח יודעת-המחסום של סמי בראש נשבר (הוא מתחיל להיזכר את הדברים קשר קרו לו בגיהינום), קאס נותן לקראולי לברוח ובנוסף לוקח לעצמו את הנשמות והפרק האחרון נגמר פחות או יותר במשפט הזה שקאס אמר :"אתם צריכים להשתחוות לי,אני הוא האלוהים החדש שלכם!" נראלי דילגתי על כמה חלקים , אבל זה הכי טוב שיכלתי להסביר לך את המתרחש בעונה השישית, אם יש אנשים שרוצים לתקן אותי\להוסיף עוד פרטים? עשו זאת (