הייתי מעדיף

הייתי מעדיף

שדני קליין ימעט לצאת בהצהרות מטופשות לתקשורת. גם אם יש מכירות משחקים, המקום לטפל בעניין זה אצל רשויות החוק ולא מעל גלי האתר או דפי האינטרנט. מצד שני יכול להיות שמה שהוא חושב שמהווה הוכחות מוצקות יתגלה בסוף כעורבא פרח ואז אבוי לפאדיחה... וגם: לא מכירות המשחקים גורמים לנו לגמגם כל תחילת עונה ולא הפסקת המכירות מאפשרת לנו להתרומם בחצי השני לסיום עונה מצוין (אח, התקוות הפרועות).

AmiTutiT14

New member
לדעתי מה שקרה זה שהוא פלט פליטת פה

שהוא לא התכוון אליה בכלל, לא בגלל שזה נושא שהוא לא רוצה לפתוח, אלא שהוא פשוט לא יודע כלום בנושא וזה ממש במקרה יצא לו מהפה. יש למנהלת מן טבע מגונה שכזה לעשות היסטריה מכל חלקיק דבר במקום לדון בנושאים החשובים שעל הפרק. אנשים עושים טעויות, לדעתי מה שדני קליין אמר היתה טעות מוחלטת. המנהלת צריכה להבין את זה ופשוט לא להרחיב על הנושא במילים. אם באמת יש דבר כזה, לדעתי היו מתייחסים אחרת לנושא. אני לא אומרת שאין, לדעתי יש סמים כמו בכל מקום (לגבי מכירת המשחקים זה נשמע לי מעט מופרח, מי כבר יקנה משחק בליגה הזאת?), זה אולי דבר שצריכים לבדוק. לפי מה שהבנתי, בעונה שעברה נערכה בדיקת סמים ספונטנית לכל שחקני הליגה והיא יצאה בסדר. אז שיעשו את זה שוב אולי.

bobas

New member
לא חדש אצלו

דני קליין נהיה יותר גרוע מהדון .

AmiTutiT14

New member
אני דווקא לא מסכימה.

איך הגעת למסקנה כזאת? לדעתי צורת ההתנהגות של קליין היתה למופת ביחס לכל הבלאגן סביב פניני, לדוגמא. עם גילוי העובדה המפדחת בנוגע לזה שבני השרון התחננו אל פניני שיחזור אליהם בתחילת העונה, קליין היה יכול לעשות מטעמים, והוא וויתר על התענוג.

bobas

New member
ציפיותי

מדני קלין שהוא יו"ר שהורשע בבית משפט עליון ,שיהיה קצת יותר זהיר באמירותיו לגבי שחיתויות בכדורסל הישראלי. לא ברור לי אילו מטרות זה שירת ? אבל מה שהוא אמר ללא תימוכין וסימוכין מוגדרים,לדעתי, היה חמור מאד. פעם אהבתי את האיש הזה.לא עוד.הוא מזכיר לי יותר מידי את שימעון מזרחי..

למעלה