ציטוט " מכבי חיפה משהו"????????????
מכבי חיפה היא כבר לא "משהו" היא קבוצה אירופאית שמתמודדת מול הגדולות באירופה ובהצלחה רבה. אתמול ניצחה מכבי חיפה את מנצ´סטר יונייטד במסגרת ליגת גביע האלופות , כן זאת לא טעות כתיב , מכבי חיפה בליגת האלופות ועוד ניצחון מזהיר על אחת הקבוצות שללא שום עוררין אחת הגדולות באירופה, אז איך אפשר לישון אחרי ניצחון של 3-0 גדול על מנצ´סטר , אז נכון שהקבוצה האנגלית שיחקה בהרכב חסר אבל מי יזכור את זה? כולם יזכרו את הגול המדהים של זיאוטוטס ושל יניב קטן ואת הפנדל של יעקובו. במשך שעות שיפשפתי את העיניים ולא האמנתי , הסתכלתי שוב ושוב בתוצאה לראות שבאמת התוצאה היא 3-0 , אישתי צבטה אותי כל הלילה להוכיח לי שהכל מציאותי, רק עכשיו אני מתחיל לעכל , מתחיל לראות שיש לנו מקום נכבד באירופה. אני רק מקווה כי מחר הפועל תל אביב לא תבייש את המדינה ותנצח את לידס [ כן, אני גם מפרגן]. ויש לי בקשה אחת , בקשה מאוד קטנה: אתמול בפעם הראשונה הגיעה אישתו של שום המאמן לראות משחק כדורגל וזכתה לחוויה מדהימה , אבל בזמן שהיא שהתה בקפריסין פרצו אלמונים לביתם של השומים וגנבו את מוצרי חשמל מהבית, זה העיב על כל השמחה והרגשת האופוריה, אז גנב יקר גנב נחמד, עשה טובה וקצת רצון ותחזיר את תכולת הבית של השומים, באמת שלא נכעס ולא נגער , נצחק איתך ונשתה כוס קפה ביחד ואפילו נצפה בקלטת של המשחק ונתמלא כולנו שוב גאווה והרגשה טובה.