הייתי יום שני...

הייתי יום שני...

הלכתי לראות את שיער ביום שני בפעם הרביעית ביחד עם אן. ההצגה האחרונה שראיתי (הזאת) הייתה הכי פחות טובה מבין הארבע. ואני חייבת לציין שבשלוש ההצגות הקודמות שראיתי - בכיתי כשברגר מת. אבל הפעם - לא בכיתי. אני ואן שרנו את כל השירים עם השחקנים - ואפילו אמרנו איתם בשקט את הטקסט!!!! (אני חייבת לומר שזה היה אחד הדברים היותר מצחיקים שעשיתי) ההצגה עברה נורא מהר. סבתא שלי הציעה לממן לי כרטיס לעוד פעם - אבל לא נראה לי שאני אלך. קלוד החדש - ממש מצויין והיה איתו איזה קטע ממש מפחיד: כל השיר סולו שלו - הוא הסתכל לי ישר בעייניים - (אני ואן ישבנו בדיוק באמצע האולם , באגף האמצעי , בשורה השישית, בשני הכיסאות הכי אמצעיים!) זה היה ממש נחמד... גם סמל הרמן החדש - מ-צ-ו-י-י-ן!!!!!!! הרג אותנו מצחוק אפילו שידענו את כ-כ-כ-ל-ל-ל הבדיחות בעל פה..... זאת ששיחקה את ג´יני הייתה הרבה יותר טובה ממה שציפיתי שתהיה. אני מנחשת שחשבתי שכל עוד זאת לא ג´יני הקודמת התפקיד לא יכול להיעשות טוב יותר - אבל מסתבר שטעיתי. האד - פשוט מהמם,נפלא. הוא שחקן נפלא. ואפילו ששמעתי אותו קורא את אותו הטקסט בדיוק 4 פעמים- הוא עדיין מכניס למילים המון חיים וייחוד. אני חייבת להודות שקשה לי לשבח את ברגר בגלל שהוא לא הכי סימפאתי בעולם. אותי זה לא ממש עיניין - אבל אן ממש נדלקה עליו. וכשאני ואן ראינו אותו בהצגה - "ברנשים וחתיכות" - אני זוכרת שקראנו לו מרחוק - "ברגר!" והוא בדיוק עישן ולא היה לו ממש כוח אל אף אחד... אאאאאאאאאאבבבללללללללללל- הוא עדיין שחקן מצויין , לדעתי אין ליהוק טוב יותר לתפקיד של ברגר. עם יגאל הייתה לי תקרית מאוד מפתיעה ו"רומנטית" שאליה לא אפרט.... צאלה אחרק הייתה כל כך נהדרת... איזה קול יש לה - היא פשוט עושה לי צמרמורות. עליתי לבמה ורקדתי עם יגאל ועוד היפית אחת ואחד הכי חמוד בעולם! בתנו לשמש יד. יצא לי לדבר עם אופיר (האד) צאלה (שילה) יגאל (לא צריך להסביר) ועוד כמה ניצבים מאוד נחמדים! התקרית עם יגאל הייתה שמיימית. הרגשתי שכל מה שאי פעם רציתי קורה לי מול העייניים...הרגשתי שאני מרחפת. אני מאושרת כמו שלא הייתי הרבה זמן. זאת עדיין ההצגה האהובה עליי ביותר בכל העולם. נהנתי מאוד מאוד מאוד - אבל יותר מההכרות עם השחקנים מאשר ההצגה עצמה כי זאת לא פעם ראשונה. אני בספק אם אני אלך שוב. אני מאחלת לכולכם שתהנו (כמעט) כמו שאני נהנתי. מישהו פגש את גשם?

אני מתכוונת לסחוט ממך פרטים בטלפון

אני מתה לדעת מה קרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tommy walker

New member
give me a brake../images/Emo70.gif

-------------------------------ציטוט--------------------------------- אני חייבת להודות שקשה לי לשבח את ברגר בגלל שהוא לא הכי סימפאתי בעולם. אותי זה לא ממש עיניין - אבל אן ממש נדלקה עליו. וכשאני ואן ראינו אותו בהצגה - "ברנשים וחתיכות" - אני זוכרת שקראנו לו מרחוק - "ברגר!" והוא בדיוק עישן ולא היה לו ממש כוח אל אף אחד... -----------------------------סוף ציטוט------------------------------- ראיתם אותו בהצגה "ברנשים וחתיכות"???????? מתי הייתה הצגה כזאת ואיפה??? מאיפה המצאת כזה דבר??? מעולם הוא לא השתתף בהצגה כזאת! :) דבר שני... למה נראה לך שהוא לא הכי סימפאתי בעולם? את מכירה אותו אישית??? את אומרת שראית אותו מתישהו שהוא עישן ולא היה לו כח לאף אחד- קודם כל אולי זה סתם בראש שלך שלא היה לו כח לאף אחד ודבר שני , גם אם כן, את תמיד נחמדה לכולם 24\7 בלי שום קשר לכלום????? אני בטוח שלא.... ואם ברגע מסוים בן אדם מרגיש לא טוב מכל סיבה שהיא אז זכותו! לפחות ככה נדמה לי אבל תתקני אותי אם אני טועה...

יובליניו (חחח...) להירגע...

ברנשים וחתיכות הייתה הצגה שהועלתה השנה בתלמה ילין, ושתינו הלכו לזה ביחד עם אן, שאתה לא מכיר אותה. הוא בא לראות את זה גם, וראינו אותו והן ניסו לדבר אתו. זה כל העניין. לזה היא התכוונה כשהיא אמרה שהיא ראתה אותו בברנשים וחתיכות ובקשר לדבר השני - אני מסכימה אתך שלא צריך לשפוט בנאדם לפני שמכירים אותו. כל אחד עצבני ועייף לפעמים, קורה. זה הכל.

אתה לגמרי צודק!../images/Emo52.gif

אתה ממש ממש צודק!!! אני לא יודעת למה כתבתי את זה....... וזה ממש לא יפה מצדי לשפוט את איכות המשחק שלו לפי מצב הרוח שלו... אבל עכשיו בלי שום קשר למצב הרוח שלו: הוא שחקן מעולה. הוא פשוט נפלא. הוא גם מציג את התפקיד שלו כל כך טוב! בקשר ל"ברנשים וחתיכות"... זה אולם מאוד מאוד קטן בתוך הבית ספר של תלמה ילין. ותוך כדי ההצגה הסתובבתי אחורה וראיתי שהוא יושב ב-ד-י-ו-ק מאחורי... הוא לא השתתף בהצגה עצמה...

למעלה