הייתי טרול

שומו

New member
אני עדיין אוהב אותה../images/Emo9.gif.

אני רואה עכשיו את כל העונה הראשונה באינטרנט.

אוי לא... רק לא השבט

אני זוכרת את הסדרה הזאתי.. שאחותי מ'זה אהבה.. ואני תמיד ניסיתי להבין מה הסיפור ולא הצלחתי... כאילו אנשים שמתים בגלל לייזר... והיה איש אחד מ'זה מפחיד.. שהוא היה על כסא גלגלים כזה... והוא רצה להרוג את כולם... אממ נראה לי... וילדי רחוב מסכנים... ואז כשזה סוף סוף נגמר... הודיעו ששמים את זה שוב (לאאאאאאאא) סיפור עצוב...

tamarhp

New member
רגע

מי זו אמבר? אני לא זוכרת את השמות.. יש לך תמונה?

isilme

New member
../images/Emo205.gif

זאת שכל השיער שלה היה פונגולים כאלה בלונדיניים. והיא ברחה וחיה אצל שבט אינדיאני. מישהי מהאולפנה שלי התחפשה אליה שנה שעברה וזה היה ממש מגניב!!

שומו

New member
../images/Emo122.gif

פשוט תלחצי על אמבר, היא הראשונה בעמודה הראשונה.

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

זה מה שהוא ענה לטל כשהיא הגיבה לאחת מההודעות שלו שהוא הומו או לפחות דו...

חיחיחיחי אולי

כבר יש לכם ילדים ביחד ואת לא יודעת מזה...

talula39

New member
חמודה הכותב פה זה לא הילל...

אם לא שמת לב מי שכתב את ההודעה פה זה לא ה"טרול" זה מישהו אחר שהוגדר באחד הפורומים כטרול והוא מנסה להגיד לך שהוא כותב פה באופן קבוע וכאן הוא לא נחשב כטרול ואפילו לא בכיוון..בפורום בו הוא נחשב כטרול הוא לא כתב שום דבר פוגע או מעליב הוא כתב ציטוטים מהגמרא...זה כבר נשמע לך יותר לשם שמיים?! הוא ראה פורום שזיעזע אותו והוא הגיב בציטוטים והמנהלים שם חשבו שהוא טרול...קראי שוב את ההודעה תביני לבד...(הבנת הנקרא..) מה שהוא מנסה להגיד לכם זה שאין כזה דבר טרול אינטרנט אין אנשים פסיכים שנהנים שמגיבים להם ככה והם עושים הכל כדי שהתעצבנו...לפחות לא קוראים לזה אנשים זה ילדים בני 7 שהבריזו מכיתה א' וזה נראה להם מגניב... מישבפורום אחד יכול להיות הבנאדם הכי נחמד יכול בפורום אחר ממש להתעצבן על משהו ולקלל זה לא הופך אותו לטרול בעצם כל הדבר המטופש הזה לדעתי בכלל לא קיים....

tamarhp

New member
הבנתי

והדבר בהחלט קיים. אני אישית נתקלתי בגולשים שנכנסו על מנת לעורר פרובוקציות - לאו דווקא בתפוז. התופעה קיימת, אם כי לפעמים יש טעויות.

למעלה