הייתי חייב

HassiD

New member
הייתי חייב

עדכנתי את מדף ה"הארי פוטר" שלי, ועכשיו הוא נראה ככה (למעלה זה איך שהמדף היה לפני, ולמטה זה איך שזה עכשיו....)
ניתן להתעלם ממחסור הספר השישי, פשוט אחי קורא אותו...

למרות שאם הייתי מחכה עוד קצת, אולי היה יוצא מארז מגניב יותר, עם העטיפות החדשות, (ואלה גם העטיפות הלבנות, שהן די אנמיות....)
אבל עם כזה מארז, ועוד בלי שאצטרך להזמין מחו"ל, ולחכות והכל (אם כי בטח זה היה חצי מחיר...) - לא התאפקתי...

HassiD

New member
והמארז עצמו

(למען הסר ספק - כמובן שמדובר בספרים באנגלית - ההוצאה הבריטית)
(למעלה בחוץ, למטה בפנים)

יעלי1232

New member
יש לי אותו
הוא הכי יפה בעולם.

אני ממש אוהבת את העטיפות הלבנות, הציורים שלהם מקסימים והאם כאלו אלגנטיים בעיניי .

ו וואו , כמה מארזי הארי יש לך ?

HassiD

New member
השני זה הסרטים....

בצד ימין - הספרים בעברית (כמובן שאין מארז, כי בארץ לא משקיעים בנו....).
במרכז - מארז אספנים של הסרטים (ז"א לכל סרט - 2 דיסקים: אחד לסרט ואחד לתוספות + אלבום תמונות מהסרט...), לדאבוני בחרו דווקא את הגרסה הזאת להוציא בארץ, שהוא לא הגרסה הכי מגניבה שיש, אבל הסתפקתי בזה...
בשמאל - מארז הספרים באנגלית...

מה שחסר לי עכשיו זה למצוא מארז של הפסקולים... בסוף אני אתייאש ואקנה אותם בנפרד... (בינתיים אפילו בחו"ל לא מצאתי משהו כזה, הדבר הכי קרוב זה מארז שלקחו בו כמה שירים מכל דיסק, והביאו לתזמורת של פראג לנגן, והחליטו שזה "האוסף השלם".... איך הוא שלם כשהורידו בכל ספר יותר מחצי דיסק?)

דווקא אוסף שרה"ט שלי נראה טוב יותר, כי שם לכל סרט יש גרסה מיוחדת שיצאה עם פסלון, ויש גם את ה"מדריכים האלבומיים לסרט", ככה שזה כבר יותר...)

HassiD

New member
אצל אחי/גיסתי...

מסתבר שגיסתי לא קראה הארי פוטר, אז הוא דאג שהיא תשלים את החסר... היא כבר בספר השישי...

OKDeSign

New member
ממש מוצלח!

אני מתכננת יום אחד על מדף הארי פוטר, כרגע יש לי רק כמוך את העבריים והסרטים ואת 6ו7 באנגלית

tomi127

New member
מגניב!!

קודם כל תתחדש!! בדיוק אתמול קבלתי מבת הדודה שלי את "אבן החכמים" ו"חדר הסודות" בגרסה האמריקאית ליום ההולדת (היא הייתה בניו-יורק) והם מונחים להם ליד הסדרה בעברית.

רוונה

New member
וואו זה מקסים!!!

גם לי יש את המארז הזה ואני מסכימה איתך שאלה לא העטיפות הכי מדהימות, אני מתכננת לקנות מארז של המהדורה למבוגרים ואז יהיו לי את הספרים בשחור ולבן

אין לך את קווידיץ' בראי הדורות וחיות פלא?

אתה יכול להעלות תמונה של שרה"ט?

רוונה

New member
כן

זה סוג של כדור שלג.
אנשים יודעים שאני אוהבת הארי פוטר אז הם מביאים לי דברים של הארי פוטר, ואז נהיה לי אוסף ענק ואז אנשים מתלהבים מהאוסף הענק וקונים לי עוד דברים

(אני לא מתלוננת
)

siriusgirl

New member
טרי פראצ'ט

למרות שספציפית, האמוטיקן הספציפי ששמת כל כך מתאים לדמות הראשית שם, שיש מצב שעוד מישהו קרא את חרש החורף ושאר ספרי טיפני אייקין?

siriusgirl

New member
|מצפון|

בקושי יש לי זמן לנשום עם עומס הלימודים
. בתקוה בקרוב אבל את בכיף יכולה לפתוח את השרשור. כתבתי את זה עוד בהודעה הראשונה שלו - המטרה היא השרשור והפחת חיים

siriusgirl

New member
|מצפון|

בקושי יש לי זמן לנשום עם עומס הלימודים
. בתקוה בקרוב אבל את בכיף יכולה לפתוח את השרשור. כתבתי את זה עוד בהודעה הראשונה שלו - המטרה היא השרשור והפחת חיים

למעלה