time to fly
New member
הייתי חייב
הייתי חייב לכתוב את ההודעה הזאת אחרי ששנים לא כתבתי כאן כלום שהמון זמן אניע מסתכל ומתבונן בפורום, רואה את הודעותיכם, רוצה להגיב, רוצה לשתפכם אך לא מסוגל למה? כמו שלצלול אמרה- מתבייש. כאילו מה שעובר עלי שונה כלכך מכולכם, כאילו זה חריג כלכך אבל הכי מרכזי- ההתמודדות עם הבעיה שלי
אני תקוע כבר המון זמן, לפני שנה וקצת עזבתי הכל, קריירה בהייטק, מכונית ספורטיבית ומסעדות למען תהליך ההתפתחות וההתבגרות שלי עברתי מסע לא קטן, אבל כרגע אני במקום כואב מצד אחר ומדהים מצד שני אני כרגע צריך לבחור את המשך חיי, ואיני יודע מה לעשות כל שבוע שבועיים אני משנה את דעתי, עובר מצבי רוח כלכך משתנים ולא מממש 10 מהפוטנציאל שהייתי רוצה לממש
לא יודע מה לעשות, לא יודע לאן ללכת חשבתי ששנטיפי תעזור לי להגיע למקום אחר, אבל לא. לא היתה שם עבודה חזקה. ובעצם אולי כן- הייתי המון בבית התפילה – כנסת. המון דברים התפתחו בזמן האחרון, שיניתי דברים בי לטובה שאני כלכך שמח עליהם, אך עדיין- היכן אני? שום עבודה בעיתון לא עושה לי את זה, ואולי אני צריך לומר שבפינה מסוימת בתוכי אני כועס/מאשים את עצמי שאני לא הולך ופשוט עובד כמלצר, למה מה יקרה לי כבר? אני כאילו מחכה לנס שיבוא משמיים או לעבודה הנכונה לי וכל אחת שגרתית לא אעשה לי את זה. יש חוק בחיים – לא חוזרים לאותו מקום פעמיים. נכון שאפשר לומר שאנו אף פעם לא חוזרים לאותו מקום אותו דבר, כל רגע אנו משתנים, אך עדיין...
קשה לי להשתתף בפינות השונות ב"הרמוניה" וב"דרך", מרגיש שעשייה כה גדולה תחייב אותי לעשייה ועבודה קשה- דבר שאין לי כלכך הרבה אנרגיה בשבילו ואולי כן ואני סתם מפחד, בגלל זה ההודעה הזאת, אני רוצה לצאת מכאן
אני לא יכול לחזור על אותו דפוס התנהגות ישן ולהסתכל רק על הצדדים החלשים/שליליים המופיעים במציאות שלי כעת. אני יכול לטפוח על השכם לגבי המון דברים.
זה כאילו שאני נמצא במקום של בן 16- כל העולם לפני, אני יכול לבחור כל מה שבא לי להיות- וזה מקום מרהיב ביופיו
אני יכול להיות אם בא לי – תופיסט
,מוזיקאי-מלחין ג´ז ל-כינור, סקסופון, פסנתר, תופים וגיטרה חשמלית, מטפס הרים, נווד, סופר סת"ם, מאמין גדול ותלמיד ישיבה, נזיר ויפאסנה בבורמה או כל מקום אחר בעולם, תסריטאי, בונה מודלים מקצועי, פילוסוף, סופר, פסיכולוג ומטפל.
אני רק צריך לבחור, רק שאיני יודע איך להתחיל ומה לשרטט לי בציר הזמן העומד לפני יש לי ריק Void גדול בפנים, משהו שדורש מילוי החלל במשהו מספק כלכך שייך רק לי מתאר לעצמי שתגידו לי- אתה יכול להיות מה שבא לך, רק תבחר. נכון, רק שהצעד הראשון כרגע נראה לי צריך להיות כלכך מושכל וברור כבטוח ונכון ושייך רק לי. שבעתי כבר מכל ניסיונותיי- אני רוצה לחיות!!! השהות בבית הורי מתסכלת אותי כלכך- מקום כה שלילי בשבילי. יודע שברגע שאעזוב אותו יהיה לי רק טוב, אבל לא יודע לאן... יש בי את הרצון ללכת לירושלים- ישיבה – לבדוק את הצד הזה שבי. מאז המילואים האחרונים וכל המצב הביטחוני הפכתי לציוני לאומי והתחלתי להתקרב לשורשים של העם שלנו ולבחון מהו יהודי ומהי מסורותינו, כנראה שזה ממלא חלל הקיים בי, אך עדיין, נכון יהיה להשכיל גם בתחום זה כמו בכל תחום בו השכלתי.
קסם- מה שאמרת לנטשה אוהבת על תיעול האנרגיות הרבות שבה לעבודת אומנות לחימה כלכך נכון, זה הזכיר לי מה שעלי גם לעשות
תודה
תודה לכל מי שהחזיק מעמד וקרא עד פה, באמת תודה
מעריך זאת מאוד, כל השורדים למיניהם
אוהב שלומי
הייתי חייב לכתוב את ההודעה הזאת אחרי ששנים לא כתבתי כאן כלום שהמון זמן אניע מסתכל ומתבונן בפורום, רואה את הודעותיכם, רוצה להגיב, רוצה לשתפכם אך לא מסוגל למה? כמו שלצלול אמרה- מתבייש. כאילו מה שעובר עלי שונה כלכך מכולכם, כאילו זה חריג כלכך אבל הכי מרכזי- ההתמודדות עם הבעיה שלי