הייתי חייב לכתוב...

דרור22

New member
הייתי חייב לכתוב...

מחשבות, אתה קם בבוקר, ויש לך את אותו כאב ראש קל שמלווה אותך במשך השבוע האחרון, אותה הרגשת בדידות שעוקצת אותך בלב ואתה מרגיש את תהצמרמורת הקלה שהיא מעבירה בך, ואז זה נכנס בך, נכנסים לך ללב חששות פחדים תיסכולים, והפעם - אין מי שיעזור ואין מי שיעודד אותך- ואתה מרגיש עוד יותר לבד. כשמסתכלים עליך, אתה מחייך, אבל הפעם החייוך איננו כרגיל, הוא מסווה את אותה סערת רוחות, את אותם שינייום קיצוניים מורוד לשחור שעוברים אצלך בלב, ואת אותה הבדידות תשמלווה אותך בשבוע האחרון. אתה עושה הכל, אבל עדיין לא מספיק, אתה עובד אתה לומד אתה מבלה אתה יוצא ופעם לפני הרבה הרבה זמן - כל הדברים האלו גרמו לך להרגיש חיי- היום הם עוד דברים ברזומה הארוך של חייך, שלדעתך שווים לאפס לעומת אותו אושר רגעי שהרגשת כשהיית איתו. ואתה נכנס שוב לאפור שחור שבך, מעלה שאלות, תהיות על - מה איתי? למה קורה שנשארתי לבד? מתי ארגיש את אותו אושר רגעי- שישאר תמיד? ומזמן כבר הפסקתי לחפש, וויתרתי, חושב שזה יבוא כשזה יבוא, אבל הבדידות הורגת אותך, ובדידות זו מילה כל כך נוראה, כי יש לך חברים ויש לך משפחה אבל אתה מתרחך מהכל. צהריים, שיחת טלפון. "למה אתה מתרחק כל כך לאחרונה?" תירוץ עלוב, מלמלתי, ונתקתי. הלוואי ולא הייתי כאן, מאחל אני לעצמי בכל יום, כי נשבר, נשבר לי מההתמודדויות, נשבר לי מההמתנה, נשבר לי מהצמרמורת הקלה שהבדידות תמעבירה בי. אז התבגרתי. ומבחוץ אנשים לא מבחינים בהבדל, אבל אילו שהכירו אותי לפני ואחרי רואים לפעמים, שהחיוך איננו עוד כשהיה.

1Shir

New member
נראה לי שרוב האנשים עוברים את זה

אולי באמת זו ההתבגרות...
מאי, איפה את שתתני לו חיבוק? בינתיים קבל אחד ממני בתקווה שיעודד קצת
תיקח את החיים לאט לאט, בלי לחץ, תהיה מה שאתה ותמשיך הלאה למרות הכל... אל תשכח ש "מה שלא הורג אותך, מחשל אותך" ואותם הדברים עוברים על רובנו, וכולנו מקווים שבסופו של דבר הכול יסתדר כמו שנרצה...

.m

New member
../images/Emo24.gif

הסירי דאגה מליבך שיר, אני נתתי לדרור חיבוק טלפוני, וחיבוק מסרים אישיים.
mai

ELP

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

זה כל כך מוכר, וכשקראתי את זה לא הצלחתי לעצור את הדמעות, תחושת הבדידות כל יום, אין מי שבאמת יקשיב, אין מי שייתן חיבוק חם כשעצוב. ואז כששואלים אותי מה קרה, אני עונה שהכל בסדר והחיוך המזוייף. וכל יום נראה בדיוק כמו קודמו, בלי שינויים, בלי ריגושים, וכל שיר נוסטלגי סוחף את הלב למקומות בעבר שהיינו רוצים לשכוח... אני יודע שזה לא עוזר מה שאני אגיד...אבל אתה לא לבד
ולא צריך לחפש, צריך לזרום, אפילו שהכל נראה אבוד, אפילו שאין תקווה, כי האדם המתאים יגיע בסופו של דבר, זאתי לפחות התקווה ומה עוד יש לנו חוץ מתקווה? אז גם אני מרגיש בודד, מיואש, מדוכא, אבל תמיד ברגע הכי בלתי צפוי הכל משתנה, אז אני מחכה...

../images/Emo24.gif

עוגי מניח שכולם יודעים ומכירים את ההרגשה. אבל כמו שאומרים - "צרת רבים - נחמת טיפשים". אבל אנחנו פה! מקווים רק לטוב...

white star

New member
../images/Emo24.gif

החיים הם ים של כאב עם איים של אושר. האי שלך יגיע בדיוק כשלא תחשוב עליו...

Liroy25

New member
הרבה אין לי מה להוסיף

על מה שנאמר (ואייקונים של חיבוק..זה התפקיד של המתחבקת!). יהיה בסדר דרור, כל אחד מרגיש לבד בשלב זה או אחר של החיים, בין אם אתה רווק או בין אם אתה בזוגיות. חשוב שתלמד להפיק את היתרון מכל דבר שקורה לך ולדעת שגם זה לטובה!

טרטרלה

New member
היי דרורי

פחד בדידות וחרדת נטישה מאז ומתמיד היוותה פטיש בעבורי, ומה אגיד ומה אומר - כל כך הרבה טעויות עשיתי, כל כך הרבה הקרבות הקרבתי רק על מנת שלא להישאר בדד. שמע ידידי, להיות רווק זו לא מילה גסה. כמובן שרווק לעד יחשוב שיהיה יותר קל אילו היו לך 4 ידיים, שלך ושל בן הזוג. אבל הבדידות כשלעצמה אל תתן לה להפך למכשול בחיים הפרטיים שלך. תאמין לי - זה יגיע, וכשזה יגיע זה יהיה הטוב ביותר. אני סמוך ובטוח שנפגשת אם אנשים ובטח גם גנחת בסביבות גברים אילו ואחרים. אל תתפשר על עצמך רק כדי להיות במערכת יחסים DUDE! אוהב

למעלה