הייתי חייב להעתיק

הצופה.

New member
הייתי חייב להעתיק

נכתב בפורום נשואים נשואות ע"י אוהב אותך מדברים על אהבה ארצית כבטלה האמנם? סבא וסבתא שלי היו נשואים למעלה מחצי מאה. הם נהגו לשחק משחק קטן וחביב, מימי החיזור הראשונים שלהם, ברציפות, לאורך כל השנים. מטרת המשחק היתה לכתוב את המילה shmily בכל מיני מקומות מפתיעים, ושבן הזוג יגלה אותם. כל אחד, בתורו, היה צריך לכתוב את המילה, ותפקידו של השני היה למצוא אותה. כאשר מצא, היה זה תורו לכתוב את המילה עבור השני, וכך, חוזר חלילה, למעלה מחמישים שנה.. הם שלפו באצבעותיהם פתקים קטנים עם shmily מתוך הכלי לסוכר במטבח, או מקופסת הקמח. הם כתבו את המילה על זגוגית חלון שהתמלא אדים, או שרטטו אותה בשכבת האבק הדקיקה שהצטברה על מדף. shmily נכתב באצבע רטובה על ראי האמבט שהתערפל אחרי רחצה, ופעם סבתא שלי אפילו גלגלה גליל שלם של נייר טואלט כדי להגיע לחתיכה האחרונה בו ולכתוב עליה את ה – shmily שלה.. כל אחד התחרה בשני במקוריות הרעיונות שלו, ולא היה קץ למגוון המקומות בהם צצה והופיעה המילה הזאת. פתקים קטנים על shmily נמצאו תחובים מתחת למגבי המכונית, על מושב הנהג, או הודבקה עם נייר דבק על גלגל ההגה. פיסות נייר זעירות עם המילה הוכנסו לנעליים, או הושארו מתחת לכרית.. המילה המסתורית הזו הפכה להיות חלק מחייהם של הסבא והסבתא שלי, ממש כמו אחד הרהיטים או החפצים של הבית. עברו עלי שנים רבות בטרם הצלחתי להעריך את מלוא המשמעות של המשחק הקטן הזה. הסקפטיות שלי לא איפשרה לי להאמין בקיומה של אהבה, אהבה אמיתית טהורה ומתמשכת. יחד עם זאת, מעולם לא הטלתי ספק באהבתם של הסבים שלי שהיתה ממשית ונראית לעין, ולאו דווקא רק בגלל משחק הפלירטוט הקטן הזה שלהם. זו פשוט היתה דרך חיים בעבורם. יחסיהם היו מושתתים על מסירות אין קץ, וחיבה ותשוקה שלא רבים זוכים לה. הם נהגו להחזיק ידיים בכל הזדמנות שהיתה להם. הם גנבו נשיקות קטנות בכל פעם שנתקלו זה בזו במטבחם הקטן. הם סיימו את המשפטים אחד של השני, ופתרו ביחד תשבצים וחידונים. סבתא לחשה מדי פעם באזני ´תראה איזה גבר נאה הוא הסבא שלך!´, וסבא התוודה לא פעם שלדעתו סבתא משתבחת עם כל שנה שעוברת.. אבל, עננה כבדה העיבה על גן העדן הזה בשנים האחרונות. סבתא חלתה בסרטן השד. סבא ליווה אותה צעד אחר צעד, יום ולילה. הרעיף עליה אהבה בחדרם הצבוע צהוב, שנצבע כך על ידי סבא כדי שהיא תהיה מוקפת בכאילו אור של שמש כל הזמן, גם כשנבצר ממנה כבר לצאת החוצה. היא הלכה ונחלשה, עד אשר הגיע היום ממנו חששנו כולנו, והיא נפרדה מאתנו לעולמים. על זר הפרחים שהזמין סבי להלוויה היה כמובן כתוב shmily, בפעם האחרונה. כשחזרנו הביתה, ביקשנו ממנו להבהיר לנו את תעלומת ה - shmily. ולאחר ששמענו את ההסברים, הבנו שזכינו להיות עדים לאחד מסיפורי האהבה היפים והכנים ביותר שיכולים להיות. משמעות ה – shmily היא: See How Much I Love You.. זה היה הקוד שלהם להגיד בקיצור "תראי/תראה כמה אני אוהבת אותך!" הלוואי על כולנו.. :)) יום עצוב היום...בתקוה לימים שקטים יותר! אמן ואמן חוזר שוב נכתב ע"י אוהבאותך

א י ל ה

New member
מקסים

מצמרר, נוגע, מדמיע, פותח את הלב, ממש תענוג צרוף. א י ל ה מתרגשת

תודה הצופה על שני דברים../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif

היי הצופה!!! תודה לך על שני דברים: אחד טכני לחלוטין, אני מברכת אותך על היוזמה שלך לחבר בין שני פורומים: נשואים ונשואות ומודעות עצמית. עשית לנו שרות יפה בזה שחברת אותנו לעוד פורום והתחלת במסורת שיתוף הפעולה וההרמוניה בין הפורומים. אני קוראת לעוד משתתפים שיש להם תחושות שקטעים כאלו או אחרים יכולים להתאים לנו אנא העתיקו ושתפו אותנו בתובנות שלכם. דבר נוסף הסיפור שלך יפיפה. אין כאן שום ביטול של אהבה חומרית גשמית. להיפך הצגת כאן פאן של שלמות. אני מאמינה שגם סבא וגם סבתא של האוהב אותך הצליחו להגיע לשלמות אישית וכך לפתח אהבה אדירה משותפת בין שניהם בעולמנו זה. הרי כולנו שואפים לזוגיות בריאה ומוצלחת. אני מעריצה את היכולת שלהם להגיע למה שהגיעו. הרבה אור ואהבה אין סופית לך מיכל

למעלה