הייתי חייב להגיב!!!

הייתי חייב להגיב!!!

נכון... - מעניין למה רבים הם החושבים כי "התחרות" השדרן של המדינה מביישת את אופי התחנה!!! למפיקים את התוכנית של שמוליק להל"ן "קצת" חומר (ולשם שינוי לא סמים...) למחשבה... א.-זה שניתן לפתוח מליון כרטיסים ולהצביע למתמודד המעולה... - זה כבר ידוע... ב.-זה שאיין לי חזה להראות בבלוג לכל הסוטים ולציין כי אם לא יבחרו בי וידרגו אותי... - לא יראו כלום... - גם זה כבר ידוע... ג.-זה שבתוכנית של שמוליק לא "טרחתם" ולו לרגע קט להציג ולהשמיע קטעים למאזינים ובכך לא נחשפו למדייה הזאת... - גם זה ידוע... אני חושב שזו ממש לא קינאה... - הרי בסך הכול אני בכלל לא מתמודד! אבל אני יודע שלשדר אצלכם בתחנה זה ממש לא כזה כבוד ענק כמו שאתם מציינים! מה "השכר" אותו יקבל הזוכה בעבור שעות השידור שלו...? חוץ מ"הובי" יש מזה כסף...? נו טוב... - נראה לי כי הנקודה ברורה... - חפשתם פרייר חדש כי כמו שאומרים "_______ חדש מנקה טוב..." אבל לזוכים המאושרים אל דאגה... - פראיירים מנסיון לא מתים.... הם רק מתחלפים. כל הגימיק הזה ממש לא משנה להנהלת 103 כי הרעיון היה להגדיל את אחוזי ההאזנה מעיין משחק מלוכלך שכזה. במקום שמוליק טייאר היה עדיף אילו עוזי חיטמן היה מנחה את התוכנית... - כך יכלו המתמודדים לדעת מראש כי מדובר סה"ך ב-"חלום עליכם...." מוגש כחומר למחשבה ע"י עידן הקרח & בתול ולא באושר.

למעלה