הייתי חייבת....!

ophra

New member
הייתי חייבת....! ../images/Emo6.gif

מתנגן עכשיו ברדיו I will survive... מי מאיתנו לא צרחה את השיר הזה פעם במלוא ריאותיה....???? הא??? אז הנה לכן/ם שננו וחיזרו אחרי...
Now go Walk out that door Just turn around now couse you´re not welcome anymore you thought that I would brake and die but not, not I I will survive I´ve got all my life to live and I´ve got all my love to give and I´ll survive I will survive! (וסליחה מראש אם טעיתי בציטוט) אבל פשוט הייתי חייבת לפתוח הודעה!
עפ
(שעדיין מזמזמת למרות שהשיר ברדיו כבר התחלף...)

העקשנית

New member
../images/Emo6.gif|בנדנהאני אשרוד עם ילדתי מפרק ב´

איך שנכנסתי לקרוא את ההודעה הזאת עם השיר.... שמתי לב לפתע שיש שקט מהכיוון של הבת שלי
(שעשתה לי היום הצגה ותימרנה אותי איך לא להשאר היום בגן-אבל זה לסיפור אחר....) שתי דקות של שקט מחשיד.... קמתי ממקומי, לכיוון הסלון, ומה רואות עייניי??? הגברת היצירתית, יושבת על הספה, לידה שקית דייסת האורז, ועל הספה מפוזרים בשלושה מקומות עיגולי אבקת האורז..... כשבתי מעבירה ברכות את אצבעותיה באבקה-מאד יצירתי, מזכיר בטח מה שעושים בגן או בחול.... אבל... הלוווו--אנחנו בסלון.....
בקיצור.. הורדתי אותה משם(האמת-בא לי לתת לה להמשיך להשתעשע-אבל....
) ביקשתי ממנה להביא את השואב וביחד שאבנו את אבקת הפלא..... באמת חבל שאי אפשר לעשות הכל בסלון... אז-הפתרון-???? נלך ל..... תנחשו! אין אין אין כמו במבה!!!
לפני כן יבלתי ממנה יעני טיפול "מניקור פדיקור" עם המון אהבה, נשיקות וחיבוקים, אז איך אפשר לכעוס עליה? כזאתי מתוקההההההההההההה!!!!

האאא מזאת אומרת??? רק אתן???

אך אותם הימים של גיל 15-17 האהבה הראשונה!!! הינו זורקים אחד את השני פעם בשבוע לפחות וחזרים לעמוד תחת החלונות בלילה שלמחרת סגול(נזכר בנוסטלגיה באהובתו הראשונה)

אוי עפרה

השיר הזה ליווה אותי הרבה שנים כל כך אהבתי אותו ,קראתי לו השיר שלי, אפילו הורדתי אותו מהנפסטר בזמנו ועכשיו ששמת את התזכורת הזו,פתאום אני שמה לב שמזמן לא שמעתי אותו שמזמן כבר לא שרה אותו בהתלהבות. מעניין - אולי הוא כבר טיפה פחות מדבר אלי? לא יודעת צרכה לחשוב על זה.

עוף כנף

New member
../images/Emo13.gif אפילו אני...

צרחתי אותו מכל הלב, ולא פעם... ובמיוחד ב"קטעים" הקשים יותר... שמתם לב שדווקא ברגעים מסויימים מושמעים שירים, שנראה כאילו מנגנים אותם רק בשבילנו, לאותו רגע מיוחד? למשל: כשהחבר הראשון ואני נפרדנו באותו שבוע נגנו ברדיו המון את השיר: אותי אחזת ואמרת לי שלום... איזה רקוד רקדנו שנינו יחדיו.. (חדווה עמרני) ובהמשך את: נפרדנו כך... ורצף נוסף של שירי פרידה (שאני לא זוכרת)... ובתקופת הגרושין השמיעו הרבה את השיר הנ"ל I will survive ואת השיר של שר, שיכולה הכל בלעדיו, ולעומת זאת את דנה אינט´ ששרה ההפך: אני לא יכולה בלעדיך... (ואני שיניתי קצת את המלים....)

בטח ששמנו לב

אבל הכי מדהים היה פעם כשחזרתי הביתה בשעות הצהריים ובדרך פתאום התחיל להתנגן "קצב הליכתה , קמט בשמלתה הם שיעידו ,הם שיגידו שדבק בה טעם האהבה" הרגשתי שתפסו אותי על חם

שירים של פעם

ומרוב שמדברים על שירים של פעם שעשו לנו את זה מזדמזם לי עכשיו השיר הזה לי ולך בים הרוגע השמש שוקע למי מתגעגע לי ולך, לי ולך, לי ולך כאור מתלקח עולה הירח למי הוא זורח לי ולך, לי ולך, לי ולך כאן שנינו לבד פוסעים יד ביד בשביל שנועד לי ולך, לי ולך, לי ולך בגן שיח ורד למי הוא סוגר את עלי הכותרת לי ולך, לי ולך, לי ולך ורוח של ערב הומה בצמרת למי היא מזמרת לי ולך, לי ולך, לי ולך רק שנינו לבד פוסעים יד ביד בשביל שנועד לי ולך לי ולך לי ו לך ***וסליחה על ההתפרצות***

אורלי41

New member
שירי אריס סאן../images/Emo168.gif

ממממממ איזו נוסטלגיה מטריפה אריס סאן בערוץ 2..... ואוזו ביד.....
(לא היה מזיק מישהו לידי בצד השני..) אבל נהנית מאותם רגעים מקסימים....מזמזמת לי יוונית.... וחושבת על הרגעים המטריפים של השהות באיי יוון.... מה צריך יותר מזה כדי להסתובב עם חיוך מרוח על שפתיי?! שבת נפלאה לכולנו

האלי

New member
סליחה גיברת

את לא יכולה ככה להשתמש בשיר הפרטי שלי לצרכים שלך... מה? זה גם שיר שלך? פרטי? אופס, מצטער. לא ידעתי...
שלך, האלי.

הלו מר אדון איש

אפשר בשותף??? כאילו, שבוע שבוע בית לי בית לך פזמון לסירוגין?
(ואולי הוא בכלל התכוון לשיר אחר, האיש הזה ... ואני כבר בכלל לא מבינה שונדבר ...)

למעלה