ממש לא מזמן שודר פרק בעונה הרביעית בשם WANT. אני לא יודעת מה היה הקטע של גורן / ד'ונופריו אבל הבחור שכח להסתפר ודווקא ממש התאימו לו המיני תלתלים שצמחו לו שם
והתנועות הנוירוטיות לא מוגבלות רק לידיים, הוא מכניס לזה את כל הגוף. בחיי, זה מוזר
ראית את הפרק עם מיני-גורן? איש עם איזו הפרעה נפשית (ובטח גנטית) שהיה מסדר את הכל לפי חמישיות (אחד בכל צד של ריבוע ועוד אחד באמצע). הוא תכנן רציחות ובסוף גורן תפס אותו כי הוא קלט את התבנית של המיקומים של הרציחות - בסידורים כאלה של חמישיות. אקיצר, הוא היה נוירוטי כמוהו, ואיימז צחקה על גורן שזה אחיו הקטן
אבל אני לא מצליחה לשים את האצבע על איזה פרק בדיוק זה היה....... היא ממש חמודה כמה שהיא נהנית לרדת עליו
בפרק הפותח של עונה 4 שהוא התחיל לדבר על המחלת נפש במשפחה שלו ואז המטורפת ההיא אמרה לאימז שתיזהר ממנו... הייתי בטוחה שהיא אשכרה תסתכל עליו כאילו הוא חולני אבל זה היה יפה איך הם שניהם קלטו שמשהו אצל המטורפת לא בסדר
משהו בסגנון: "How can you be so cruel? You cared about me, I could see it in your eyes!" "I didn't mean for you to see." וגם עם ניקול היה לו איזה משהו.
שלא שופטים אחד את השני אלא מקבלים אותם כמו שהם, עם כל היתרונות והחסרונות. קל לי להתחבר לזה כי אלוהים יודע שגם לי יש שריטות ויש מישהו שמקבל אותי בלי לחשוב פעמיים
הקטע עם ניקול זה חולני לגמרי.....למראית עין זה נראה שהיא מתחילה איתו בטירוף והוא כביכול נמשך אליה אבל היא פשוט חולת נפש שלא שולטת בעצמה והוא מת לפצח את השריטה שלה וסוף כל סוף לתפוס אותה.....
היתה אי שם בעונה השנייה בפרק שנקרא ANTI THESIS ושם היא התחזתה למרצה לספרות באוניברסיטה או משו כזה...... מאז אותו מפגש הסטורי היא מגיחה פעם בעונה..... עד כמה שידוע לי, אין להם הסטוריה מעבר לזה שהיא פושעת והוא עסוק בלרדוף אחריה
ראו הפרק של אתמול בלילה או ההוא עם החולה נפש שאוכל שוקיים של נשים... היום יהיה פרק שבהחלט יכול להכניס אנשים לשוק עד כמה שהוא מזעזע ובלתי נתפס........ אני כבר ראיתי אותו לפני שבועיים (אתם יודעים איך