הייתי חייבת

adiville

New member
הייתי חייבת ../images/Emo3.gif

ממש לא מזמן שודר פרק בעונה הרביעית בשם WANT. אני לא יודעת מה היה הקטע של גורן / ד'ונופריו אבל הבחור שכח להסתפר ודווקא ממש התאימו לו המיני תלתלים שצמחו לו שם
סקס אפיל סוף הדרך ! הבחור נראה כמו מאפיונר
קיצר, קבלו כמה תמונות (מעשה ידי) מאותו פרק.

adiville

New member
יצא לי פעמיים...נו טוב- יותר גורן!

תעשה לי ילד........

Nimst

New member
כאן הוא נראה כאילו

אולי צריך להשאיר אותו לבד.

Nimst

New member
../images/Emo6.gif

אבל מה זה גורן בלי סאונד ותנועות נוירוטיות?

adiville

New member
לפעמים הוא לא כל כך יודע מה לעשות..

עם הידיים....... יש לי כמה הצעות בשבילו ואני מוכנה לקחת חלק פעיל
הוא פשוט מדהים

Nimst

New member
יש לו גם אינטונציה מוזרה

והתנועות הנוירוטיות לא מוגבלות רק לידיים, הוא מכניס לזה את כל הגוף. בחיי, זה מוזר
ראית את הפרק עם מיני-גורן? איש עם איזו הפרעה נפשית (ובטח גנטית) שהיה מסדר את הכל לפי חמישיות (אחד בכל צד של ריבוע ועוד אחד באמצע). הוא תכנן רציחות ובסוף גורן תפס אותו כי הוא קלט את התבנית של המיקומים של הרציחות - בסידורים כאלה של חמישיות. אקיצר, הוא היה נוירוטי כמוהו, ואיימז צחקה על גורן שזה אחיו הקטן

adiville

New member
וואלה זכור לי בטירוף הקטע הזה....

אבל אני לא מצליחה לשים את האצבע על איזה פרק בדיוק זה היה....... היא ממש חמודה כמה שהיא נהנית לרדת עליו
בפרק הפותח של עונה 4 שהוא התחיל לדבר על המחלת נפש במשפחה שלו ואז המטורפת ההיא אמרה לאימז שתיזהר ממנו... הייתי בטוחה שהיא אשכרה תסתכל עליו כאילו הוא חולני אבל זה היה יפה איך הם שניהם קלטו שמשהו אצל המטורפת לא בסדר

Nimst

New member
זה בכלל היה פרק משמעותי מבחינת גורן

משהו בסגנון: "How can you be so cruel? You cared about me, I could see it in your eyes!" "I didn't mean for you to see." וגם עם ניקול היה לו איזה משהו.

adiville

New member
אני אוהבת כאלה אנשים

שלא שופטים אחד את השני אלא מקבלים אותם כמו שהם, עם כל היתרונות והחסרונות. קל לי להתחבר לזה כי אלוהים יודע שגם לי יש שריטות ויש מישהו שמקבל אותי בלי לחשוב פעמיים
הקטע עם ניקול זה חולני לגמרי.....למראית עין זה נראה שהיא מתחילה איתו בטירוף והוא כביכול נמשך אליה אבל היא פשוט חולת נפש שלא שולטת בעצמה והוא מת לפצח את השריטה שלה וסוף כל סוף לתפוס אותה.....

Nimst

New member
רגע, אבל..

בפרק הראשון שהיא הופיעה בו, כל העניין היה שיש בינהם עבר, לא? או שהיה גם פרק איתה לפני זה שפספסתי?

adiville

New member
פעם ראשונה שהיא הופיעה

היתה אי שם בעונה השנייה בפרק שנקרא ANTI THESIS ושם היא התחזתה למרצה לספרות באוניברסיטה או משו כזה...... מאז אותו מפגש הסטורי היא מגיחה פעם בעונה..... עד כמה שידוע לי, אין להם הסטוריה מעבר לזה שהיא פושעת והוא עסוק בלרדוף אחריה

Nimst

New member
די, זו היתה היא?../images/Emo2.gif

בכלל לא קישרתי.. אם זה הפרק שאני חושבת עליו בכלל.

gilriv

New member
היום יש עוד פרק מותח בערוץ10

-עונה4 יותר מותחת בהרבה שמתם לב
אני מציע לכן תיראו מחר בSTAR WORLD {חוק וסדר -מדור מיוחד מריסה הגרטי הסקסית ביותר איזה בלשית משטרה וואי

adiville

New member
עונה מאוד מתוחכמת ומאוד מזעזעת...

ראו הפרק של אתמול בלילה או ההוא עם החולה נפש שאוכל שוקיים של נשים... היום יהיה פרק שבהחלט יכול להכניס אנשים לשוק עד כמה שהוא מזעזע ובלתי נתפס........ אני כבר ראיתי אותו לפני שבועיים (אתם יודעים איך
) אבל אין סיכוי שאני אפספס את גורן

gilriv

New member
פרק מזעזע אבל ראוי להאמי

-שחקנית השנה זותי קטרין קר'ב -
החוקרת אימז הנהדרת

למעלה